EN DRAMATISK NATT OG SØNDAGSKOS

Da jeg holdt på å sovne i natt, ble jeg brått våken av at blålys trengte inn på sidene av de ellers så lystette rullgardinene mine. Jeg rullet opp, og ble møtt av et syn av flammer og røyk i så store mengder at det ikke var til å tro. Et hus lengre bort i gata stod i full fyr - pågrunn av all røyken trodde jeg det var nærmere enn det var, så jeg ble sittende oppe helt til morgenkvisten da politiet kunne melde på Twitter at brannen endelig var slukket. Huset ser helt forferdelig ut i dag, syns så synd på de som bor der. De måtte hoppe ut fra andre etasje i natt, så håper alt går bra med dem ♥

Ellers tilbragte jeg lørdagskvelden sammen med pappa og lillebror. Mamma er på jentetur til London, så vi "gutta" spiste digg mat, så på film og spilte scrabble. Hahaha. Umulig å spille srabble med de to. Pappa ville hele tiden legge ord som "seff" og "crap", mens lillebror prøvde seg på at "bæ" er et ord. Jeg vant så klart, men da det på slutten viste seg at pappa hadde skrevet lillebror sine poeng opp på seg selv store deler av spillet (de har litt like navn) droppet vi den store seiersdansen på slutten. 

I kveld lager vi hjemmelaget pizza, ser på Tjukken & Lillemor, og savner mamsen. 

Dagens outfit, så klart :-) Deilig joggis fra Bik Bok. 

11

Liker bloggen din Ida :)

Neste gang bør faren din bare hete "pappa", og ikke hans egentlige navn

Uff! Godt at familien som bodde der er i god behold:) Sykt skummelt med brann altså.

Hei Ida!

Hyggelig å lese det du skriver, det var min far og tante som bodde i huset som brant i natt. Det gikk heldigvis bra med dem, og slapp unna med bare brannskader, selv om avisene skriver det var svært alvorlige skader. Ha en fin kveld! :-)

Hanna: åå stakkars, så bra at det gikk bra! Klem <3

Din bror hadde helt rett, bæ er vitterlig et ord! ;)

Ha en fin kveld!

Hei!

Lurte på om du kunne vise hvordan du har satt opp håret? På forsidebilde ditt :)

uff det er helt forferdelig. for ikke så lenge siden var det en stor brann ikke så langt unna der hvor jeg bor, hvor et helt rekkehus tok fyr og alle som bodde der mistet hjemmene sine :/ der var det også 3 stykker som omkom, så de var heldige de i denne brannen som heldigvis kom seg ut i tide !

Marlene Nilsen: uff, helt forferdelig :-(

Huff. Vert borti det selv! Ikke kjekt!

Fælt😞

Skriv en ny kommentar