KONKURRANSE: FIFTY SHADES OF GREY

Annonse

 

Jeg tror ikke jeg har én venninne som ikke gleder seg helt sykt til 14. februar. Ikke fordi de skal gjøre noe hyggelig med kjæresten eller på date med en eller annen fyr, men fordi Fifty Shades of Grey har premiere på kino. 

Siden det er så mange som gleder seg til filmen, er jeg glad for å kunne fortelle dere at jeg nå skal ha en Fifty Shades of Grey KONKURRANSE her på bloggen! :-) 

KONKURRANSE: 

Kriteriet for å være med i konkurransen er at du må dele din mest romantiske historie. Den kan være romantisk, klissete og sexy, eller en kan være klein og flauselignende. Kun fantasien setter grenser! Bidraget ditt kan du dele HER.

PREMIE: 

2 billetter til Fifty Shades of Grey + hotellopphold på Grand Hotell 12.-13. februar. Hvis du ikke bor i Oslo, får du spandert flybilletter også. Filmvisningen er på Victoria kino, og etterpå blir det fest på Villa Eckbo med servering av mat og drikke. Vinnerne trekkes 6. februar!


Ok, så over til den delen hvor jeg deler min historie. Jeg hadde helt glemt denne fyren, helt til han begynte å følge meg på Instagram her om dagen. Før det ante jeg ikke hvilken historie jeg skulle dele med dere lesere, så takk til ham! Hehe :-) 

Faren til fyren 

Jeg går nesten aldri på date. For å være helt ærlig, er det for meg noe av det kleineste jeg kan gjøre. Dessuten har jeg aldri hatt en date som har resultert i at jeg blir interessert i fyren. Folk er rett og slett ikke sjarmerende, der de sitter og skjelver i buksa, prøver å si ting som imponerer og gruer seg til regningen kommer. Og det verste med dater er slutten. Slutten, hvor det til tross for at det verken har vært fyr eller framme, skjer at mannfolket framfor deg ser på deg som en spørrende hundevalp mens han regner ut sannsynligheten. Sannsynligheten for et kyss. For å bli med hjem. For å gå på date nummer to. For en kjip klem. Sist gang jeg satt i denne situasjonen ble jeg så matt at jeg sa at jeg var dårlig og gikk hjem. 

Så, nei. Dater går jeg helst ikke på. Når jeg blir involvert med en fyr har det seg med å falle naturlig, litt sånn; hei, jeg heter Ida, og vips, plutselig var vi på hyttetur og jeg vet hva hunden til morra di heter. Og det er sånn jeg liker det. Hoppe over nervøsiteten før første date, full body wax før påkledd middag og hvor-lang-tid-skal-jeg-vente-før-jeg-svarer-på-melding-taktikk.

For noe som begynner å bli en stund siden nå, ble jeg involvert med en fyr - sånn helt naturlig. Jeg lå og solte meg på en gressplen, han kom og sa hei, bestevenninnen min begynte å date bestekompisen hans, og plutselig stod vi på hytta hans oppe i gokk all fire og lagde fiskesuppe. Jeg var ikke det minste forelsket, men jeg ble glad da jeg fikk SMS, lo sykt mye og tenkte at følelsene sikkert kom krypende etterhvert. Dessuten var det jo ypperlig å være en firkløver - venninnen min og jeg forberedte oss på tidenes sommer sammen med disse to mannfolkene, som var aksjemeglere og gikk urovekkende fjollete kledd. 

Det ble 17. mai, og jeg gledet meg til å se han fyren som jeg ikke visste helt om jeg likte, men som jeg håpet at jeg kanskje kunne begynne å like etterhvert. Det virket jo som om han likte meg. Men å ringe og sende meldinger i Oslo på 17. mai er ingen enkel jobb. Hengedrita, bunadskledde Oslo-borgere trykker hardt på iPhonen sin denne dagen, for å få venner og bekjente til å komme hit, komme dit, nei nå har vi gått hit. Så jeg fikk ikke tak i han jeg ville ha tak i. 

Jeg sitter på en bar som heter F6, da jeg plutselig møter faren til fyren. Glad som en spirrevipp over dette mirakelet, ender jeg opp med å dra ham med meg, og han sitter sammen med meg og vennene mine. Vi drikker drinker, ler og koser oss - helt til jeg finner ut at nok er nok. Det begynner å bli en del timer siden frokosten med jentene, og brisenheten og det gode humøret begynner å dabbe av. Faren til fyren og fyren bor sammen, så jeg blir glad når han sier at jeg kan være med hjem til dem. Jeg håper at fyren er hjemme, og setter meg inn i en taxi sammen med faren. Det er en ganske stille taxitur. Ingen av oss har så mye å si til hverandre, nå som kvelden er over og musikken er skrudd av. Jeg sitter og gleder meg til å komme hjem til fyren, som mest sannsynlig ligger hjemme og sover etter en hard dag på Solli plass, med 17. mai sløyfe på brystet som har laget et mikroskopisk hull i den dyre dressen hans. 

Takstameteret går, og før jeg vet ordet av det er taxien framme. Jeg tar av meg de vonde hælene og følger etter faren til fyren opp i leiligheten. Der er det stille. Jeg går inn på rommet til fyren og skrur på lyset - men der ligger han som en sjøstjerne og snorker med en annen jente ved siden av seg. Kan jo være søstera? Uten å tenke meg om, løfter jeg dyna og får bekreftet at det ikke er søstera. I hvert fall sover ikke jeg så lettkledd når jeg er på overnatting hos min bror. Jeg slipper dyna. Trekker meg litt tilbake. Føler meg med ett veldig dum. Jeg har kommet uten invitasjon - som en sånn masekjerring. Dette var det visst ikke meningen at jeg skulle se. Jeg hører faren romstere på kjøkkenet. Jeg sa jo at han hadde besøk, ler han varmt. Det sa du ikke, din idiot, tenker jeg. Jeg vet ikke hvor lenge jeg stod der og følte meg dum. Sekundene føltes uansett som en time, og plutselig gikk jeg fra å føle meg dum til å føle meg helt knust. Jeg stormer ut på kjøkkenet hvor faren står dypt konsentrert og skjenker vin til oss. Den dag i dag kan jeg ikke huske hva jeg sa til ham mens tårene rant nedover kinnene mine, men jeg husker hva han sa til meg;  ikke tenk på det. Det er sånn det er. nå skal du og jeg kose oss. Med trykk på du og jeg. Og det var da jeg skjønte det. Faren til fyren hadde ikke spandert drinker på meg fordi sønnen hans likte meg. Sønnen hans likte alle. Han hadde tatt meg med i taxien fordi han ville ha meg med hjem. Til seg. 

Jeg kunne ikke gjøre annet enn å sprute ut i latter. Jeg lo som en gal bavian mellom hikstene og tårene. Det var for komisk. Hvor syk i hodet går det an å bli? Jeg bestemte meg for å rømme stedet, og for at jeg uansett ikke ville ha fyren - han vokser ryggen og det stikker noe jævlig å ligge inntil en som vokser ryggen. I kampens hete klarte jeg å rive med meg skoene til  jenta som lå og sov inne hos fyren. Men det var overhodet ikke meningen, altså. I det hele tatt. 

The end

Gleder meg til å lese deres historier! Husk at de ikke skal legges inn her på bloggen, men på siden jeg linket til lengre opp under konkurransereglene. Dere kan også lese andre historier på siden. Lykke til! :-) 

46

Hei Ida! Det står bare "Bidraget ditt kan du dele ." - uten link :-)

HAHAHAHA, du skriver så bra!!

hahahahaah

Hahahahaha, for en SYK mann! Å gode gud....

Hahahaha, er det muulig

Dette er grunnen til at jeg leser bloggen din! Av og til, med veldig gjevne mellomrom så kommer du med noe som er døds vittig!

Birgitte

HAHA! :D Åh, for en HERLIG historie!

Jeg elsker deg!

Klem

haha tidenes historie.. men his loss for du virker som en artig dame :)

Hahaha! Dette innlegget gjorde uten tvil dagen min. Ikke at det var noen super opplevelse for din del, beklager det, men det fikk i alle fall smilebåndet til og gå på en ellers grå og kjedelig onsdag! :D

Prøvde forresten å trykke på linken til der bidragene skulle sendes inn, men kom bare rett til dette innlegget? Er det feil eller er det bare jeg som er tekno-noob?

Hahaha! Kjære Ida, I LOVE YOU!

hahaha!

Haha! Herregud, noe så tåpelig? Hvordan endte det med veninna di og kompisen til fyren da? :)

hahahahahah du er den morsomste bloggeren jeg vet om

Sofie M: ikke bra, de var av samme ulla :-) hehe

Victoria Christine

Hahhaha, uff! Vet ikke om det var mest tragisk eller komisk xD

Men når jeg trykker på "del bidraget ditt her" så blir jeg kun linket til bloggen din. Er det riktig eller skal det være en annen link? :)

Haha, syk historie^^ når jeg trykker på linken din kommer jeg til siden din her?:)

helt genialt!

Meheh, så gøy å lese en sen jobbkveld i butikken! Plutselig ble ikke min historie så festlig likevel da. :)

Dita: har fikset det nå :-)

Åherrefred på mannsjord! At han fyren en gang hadde tenkt tanken er jo sykt.. hahah, dør litt på dine vegne. også kreperer jeg av latter, vet ikke hvor jeg hadde gjort av meg! at du klarte å ta skoene til gullfunnet den natta er jo helt fantastisk! tenk forrvirringen til gutten, og frustrasjonen hennes hvis du tilfeldigvis hadde litt mindre størrelse enn henne :))

Haha noe så sykt det du opplevde! Skjønte du ikke tidligere at han ville ha deg med hjem for en annen grunn? Ganske sykt altså.. av han.

Jeg ler og ler og ler og ler!!!!!!

Amalie: jeg tok med mine egne sko også. Kanskje hun måtte låne sko av han :-) hehe...

Beste jeg har lest på lenge! Du skriver så bra!

Dette var bare helt ubeskrivelig morsomt! hahaha jeg ler og ler! Du skriver så bra.

En "aksjemekler" som bor sammen med faren sin???? Ehm, dette var jo aldeles ikke en oppkonstruert historie Ida!

Made my day! :) Tusen takk for at du delte denne historien!

Herregud, for en fantastisk bra historie!! Takk for at du delte denne :)

Linken finnes fortsatt ikke hos meg hvertfall...

Våkna de når du kom? Huff a meg!

hahaha åå

Hahahaha, beste jeg har lest på lenge. Digggger deg!

Hahahahaahaha, jeg dør. Made my day :))

Hahaha, for en historie! Og det beste "der ligger han som en sjøstjerne", da lo eg høgt.

Hahahahahahahaha dette hadde jeg helt glemt, haha, ler like mye idag. For en fyr..

Og til skeptiske Pia, denne historien er 100% sann, for aerlig faktisk haha, men du faar tro det du vil

Hahahaha!

S: hahaha miss u <3

Hahhaha, Ida.

Du er fin du.

Hyggelig at du lar det gå utover jenta som ikke har gjort noe galt da....fy søren så jævlig slemt! Eier du ikke samvittighet?

Haha, bra innlegg!

Hahahahahaa fy faen! Made my day

Du må skrive bok. Du må.

i <3 u

Hahaha,, bra som alltid! ;-)

Hahahah jeg flirer meg skakk ihjel!

FAntastisk historie!!!! :D

Skriv en ny kommentar