HEI

God kveld fra stua med alle ledningene! Etter at jeg lastet opp dette bildet på Mac'en, har jeg revet ut og krøllet sammen alle ledninger som var å se, jeg fikk helt skabb av å se hvor jævlig det så ut. 

Nok om ledninger. I dag har jeg ikke vært på skolen pågrunn av streiken. Jeg står ikke og venter på toget i to timer, der har grensa gått for lenge siden. Men jeg startet likevel dagen tidlig for å dra på trening, for så å lese litt pensum her hjemme. 

Kvelden har gått med til å feire verdens beste mamma som fyller år i dag, hipp hurra ♥ Mamma er min beste venninne, selv om jeg aldri glemmer den gangen jeg var sånn 16-17 år gammel, og spurte om vi var bestevenner. Jeg fikk som svar at nei, jeg er mammaen din. Men nå som hun endelig er ferdig med å oppdra meg, er jeg fast bestemt på at vi er BFF's. Vi feiret jo egentlig både mamma og pappa i helgen, men vi måtte minifeire litt i dag og. Så vi dro ut og spiste, og så inviterte jeg hjem til meg på kaffe og kake etterpå. Jeg hadde bakt kake som jeg var sikker på at smakte dritt, men så gjorde den ikke det. Ukas høydepunkt! 

Nei, men jeg ville egentlig bare hoppe innom og si god natt. Jeg avslutter kvelden en dokumentar om britenes avsløringer fra konsentrasjonsleiene, og er helt uvel av noen av de grusomme bildene allerede. Jeg har selv vært i Auschwitz, men disse opptakene tar kaka.... Tenker det blir mareritt i natt. 

Nighty! 

14

Jeg har selv sett flere filmer og dokumentarer om konsentrasjonsleirene. Jeg har vært så heldig å være med på skoletur med Aktive Fredsreiser til Polen og Tyskland, der vi besøkte Auschwitz, Ravensbruck og Sachsenhausen.

Hvor finner du dokumentaren?

Line: jeg så den på NRK.no :-)

Hvor har du kjøpt stolene? :)

Hei:) Kan jeg være så snill å spørre hvor tv-sjenken er fra? Så fin!

Hvor er det bilde over spisestua fra? Rålekkert!! Og gulvlampa?

Haha, faktisk godt å høre at det er flere der ute som er bestevenninne med mammaen sin.

HEI! hvor har du kjøpt bilde du har over spisebordet ditt?

Hedda: artelimited.net

Marita: artlimited.net og ikea :-)

Anne: kjøpte den på room21.no :-)

Karoline: i Danmark :-) men hvis du søker på eames finner du sikkert norske forhandlere!

Kjæresten har en million ledninger, og jeg må bite alle ti fingrene mine, i alle fall en gang hver eneste dag, for å ikke klippe over hele dritet... Herreguuud, det er et hat, haha! Men du har det veldig fint i hjemmet ditt :-D

Hva heter dokumentaren? Prøver å finne på NRK.

Skriv en ny kommentar