MAN MÅ LIDE FOR LØRDAGEN

For en grå og trist mandag... I dag bestemte jeg meg for å slutte på skolen femten ganger. Ni ganger bestemte jeg meg for å flytte til Oslo. Fire ganger vurderte jeg å kaste noen av "pendlerkollegaene" mine ut av toget i fart. Jeg vurderte å droppe trening i dag også. Sistnevnte er det eneste jeg kommer til å gjennomføre - for denne gang. Jeg skal pleie pendler/vinterdepresjonen med å kokkelere et eller annet fantastisk på kjøkkenet, for så å ligge foran TV'en resten av kvelden. Basta bom. 

Tadaa, sånn blir jeg altså etter å ha hatt det litt for gøy i helgen. Men jeg sier ikke at det ikke var verdt det. På lørdag hadde jeg invitert noen flotte kvinnfolk hjem til meg, hvor vi spilte spill, drakk bøttevis med vin og spiste hjemmelaget pizza med søtpotetbunn. Jeg må få postet oppskrift her på bloggen, for det var ganske godt. 

Dypt konsentrert i en omgang Alias! Alias er sykt vanskelig etter så mye vin... 

Det er visst ikke bare skjønnheten man må lide for - man må lide for lørdagen også. Morgendagens forelesning er avlyst, så jeg føler at det kom et lite snev av godhet ovenifra nå. Nå kan jeg hvile ut, dra på trening i morgen i stedet, og komme meg ajour med alt jeg ikke har rukket ♥

14

Hei Ida! Del gjerne oppskriften på pizzaen, lenge vurdert å lage bunn av søtpotet, men usikker på om man får den "sprø"?

Ha en fortsatt fin kveld du vakre kvinnemenneske :)

Melding om avlyst forelesning er fantastisk. Og det er alias også, men kanskje mest i starten av drikkinga. En gang havna jeg på sippefylla bare fordi kjæresten og jeg var på lag og han var dritdårlig....

Ja, del oppskriften! :D

Hei! Hvor får man kjøpt en slik "balje" som den du avkjøler vinflaskene i? Nyt morgendagen! :)

Ååå den pizzaen så fantastisk god ut! Gleder meg til oppskriften kommer 😄

Hvor er bordbrikkene dine fra?

Ja til oppskrift!! :)

Anette: De er fra Princess, 29 kr per stk :-)

Henriette: Hei :-) Min er kjøpt på Traktøren, på Farmandstredet her i Tønsberg.

Helene: Hahaha, så utrolig bra! :-)

Hei! Hvor er lampen over spisebordet fra? :)

Pleier egentlig aldri og kommentere mat, men de pizzaene så sykt gode ut!

Har du oppskrift? :-D

Så nå at du skulle poste den :p

Malin: Verner Panton, heter Flower Pot :-)

Skriv en ny kommentar