KAN LIKSOM IKKE BANNE TIL FOLK MAN IKKE KJENNER

Hallooooo ♥

Det var en kortvarig vinterdepresjon jeg hadde i går, alt jeg trengte for å føle meg bedre var en dag uten pendling og skole - med andre ord _ordentlig_ god tid til å spise frokost, gre håret, vaske leiligheten og dra på trening. For min del kan gjerne flere av forelesningene bli avlyst, selv om det selvfølgelig er trist for foreleser at han/hun er syk... 


Men, ja, la oss snakke litt om trening! Jeg har nemlig kommet en av mine store "fobier", selv om man sikkert ikke kan kalle det en fobi. Jeg har alltid vært utrolig redd for å trene alene, og kan ikke huske mange ganger i mitt liv hvor jeg har trent helt alene, uten en venn, et familiemedlem eller en PT. Jeg liker å sammenligne følelsen med hvis man går forbi en kjekk kar som sitter på en benk, og du legger merke til at han følger med på deg. De neste meterne blir jævlig vanskelige å gå, fordi du vet at noen ser på deg. Så du vet plutselig ikke hvor du skal plassere armene dine, og gangen blir en helt annen - litt klønete liksom. Og så føler du deg dum og stygg og så blir du flau. Heldigvis trener jeg nå på et sted hvor folk ikke står og glor på hverandre, jeg har det så fælt (på en god måte) på trening at jeg som regel ikke husker hvordan de andre så ut en gang. 

SÅ, det store problemet er egentlig at jeg sliter med å ikke banne og brøle noen ganger. Haha. Når jeg trener med min kjære treningsbuddy Kathrine, lager vi "uglyface" og banner til hverandre rett som det er. Fittefaen, helvete, satan... Det hjelper mye å si det til noen som er enig i at øvelsen er fittefaen. Jeg tror jeg må slutte å trene alene igjen. Trenger Kathrine, så vi kan banne og brøle og lage grimaser til hverandre ♥

*Her om dagen på trening*
Ida: Jeg lurer på hvilke øvelser det er på de forskjellige stasjonene i dag... 
Kathrine: Jeg håper en av stasjonene er fettsuging. 

Bortsett fra det overnevnte har jeg hatt besøk av venninnen min Malin i dag, og nå skal jeg snart til mamma og pappa og spise middag. Håper dere også har hatt en fin tirsdag :-) 

35

Du er helt nydelig, Ida <3 det må jeg virkelig si..

Toppen var knallfin, hvor er den fra? :)

Fin tirsdag kveld!

Kan du skrive et innlegg med dine erfaringer, oppskrifter og litt diverse om 5:2 dietten? :) Du ser helt nydelig ut for tiden :) Ha en fortsatt fin tirsdag.

Hvilket merke er jeansene dine? Og hvor kjøper du de? :)

Hvor er toppen fra?

Hehe, jeg pleier å trene sammen med mannen min, og da sitter jeg ofte å kommenterer ting til han. Når jeg av en eller annen grunn skal trene alene får jeg stort sett helt noia, spesielt vist jeg kommer på eller ser noe sykt morsomt, "MÅ si det til noen"!! ;)

Shit så fresh du ser ut!!! :D

Såå fresh du så ut på de bildene! Nydelig farge på toppen

Hei du ser helt fantastisk ut her! Hvilken rouge har du brukt?

For et vakkert bilde og FOR en vakker utstråling du har!:)) Ha en flott tirsdagskveld:)

Hehe, jeg liker deg ;) kan jeg spørre hvor buksa di er fra? :*

Det var veldig fine bilder av deg! :D

Henriette: tuusen takk! :)

Bente: den er fra bik bok :-) den er veldig tight-aktig og sitter ikke særlig fint egentlig..

Du er så fin!!! Nå høres jeg sikkert gal ut, men jeg måtte bare si det. Haha:)

Elsker toppen !

Åh, så fresh og fin!

Renate: <3

J: så hyggelig at du syns det, tusen takk<3

ada: Glo Minerals i fargen Papaya, min favoritt for tiden! :-)

Kathrine: tusen takk! :)

Ingrid: Bik Bok :-)

Nathalie: de er fra Bik Bok. Syns ikke de er noe fine IRL, men de har mange andre modeller som sitter fint :-)

Stine: Takk for hyggelig kommentar! :-) Toppen er fra Bik Bok <3

Godt å høre at du er en av oss "FF" bannerne du også. Ikke bare sånn halvhjerta greier som faan, eller hælsike! Må litt ordentlig trøkk til iblant. Bra du fikk deg en dags pause fra maratonløp, noen ganger trenger vi de dagene sårt :) Kjenner at jeg trenger en sånn dag snart, hadde vært digg. Håper du koser deg resten av uka, uten tegn til midlertidig vinterdeppis! (Jeg kunne veldig fort ha utvikla dette selv idag, men jeg orka liksom ikke å la meg rive med.Applaus).

Armonia: Applaus for det! :-) Ønsker deg en fin uke!

Ida Therese

Du ser dritbra ut!

Ida Therese: Takk så hyggelig <3

Så utrolig fresh og fin du så ut på disse bildene Ida! (Ikke det at du ikke gjør det ellers også asa) Du skal ha skryt for at du trener såpas som du gjør, for det er ingen selvfølge! Stå på! Digger bloggen din og ditt hat mot passasjerene i komfor-vognen til NSB. Gud, du er så rå

Marthe M: takk, det var hyggelig å høre <3

Hvor er det du trener? Siden du skrev "stasjonene" trener du CrossFi dat? :)

Så fin du var på disse bildene btw :))

Hei! Hvor er toppen din fra? Utrolig fin!

Så nydelig du er! Du var virkelig fin i den fargen :) Kan jeg spørre hvilken leverandør kjøkkenet ditt er i fra? Så veldig fint ut, og vi holder på å pusse opp hus :)

Helene: Tusen takk <3 Kjøkkenet mitt er fra Sigdal! :-) Tror det heter Herregaard eller noe lignende.

Stine: Bik Bok :-)

Damn! For en babe (!!) :)

Skriv en ny kommentar