HOPPER RETT I SENG

Haha, ingen kommentar..... 

GOD KVELD ♥

Jeg kom hjem fra skolen NÅ, og sitter i skrivende øyeblikk og spiser "middag". På menyen står det noe så flott som et beger med tomater og jordbær som lukter promp. Hvorfor lukter alle jordbærene på Meny promp for tiden? Er det fordi de er fra Spania? Uansett! Det var all kokkeleringen jeg orket i dag, jeg tenkte å komme meg i seng så fort som mulig for å rekke å trene før morgendagens forelesning. 

Skal ha med meg en liten jævel som heter Analysing Media Texts i senga. Pensum på engesk er noe herk syns jeg, men det er vel bare noe jeg må vende meg til. 

Nå har jeg forresten bare to forelesninger igjen, og selv om det betyr 6 timer med pendling er jeg overlykkelig over at jeg har vinterferie når de er unnagjort. Første ferie på lenge, hvor jeg ikke har planlagt en reise eller et eller annet spennende. Har bestemt meg for å være hjemme og slappe av, trene og lese meg opp på pensum. Jeg gleder meg så til å sove leeenge, og til å ikke ta tog! :-) 

Vel, seng og bok kaller. Vi blogges! 

23

Ha en fin dag :)

Gå gjerne inn på bloggen, å Facebook siden vår og trykk liker og del, vis du er i mot mobbing :)

da vi kan nå ut til flere, og det vil gjøre oss veldig takknemlig.

Takk

Åh! Hvor er klærne fra? 😀

Så deilig!

kamilla: bik bok :-)

Åh, så deilig! Du er heldig som har vinterferie! På Hioa har vi full undervisning hele uka :(

Sandra: så kjedelig!! :-( vi hadde ingen ferier i fjor, så ble overlykkelig over både vinterferie og påskeferie dette semesteret!!

du er så søt :D

Hvor mye koster buffé på lilleasia, og reserverte dere på forhånd? :)

Anne: ja, vi reserverte på forhånd :-) Buffeten vi spiste kostet 185 per pers, men prisen går nok opp når buffeten utvides.

Jeg har hittil i år kun to bøker som er på norsk i hele pensumet, går helt bananas når jeg åpner kompendium i tunge mediesosiologiske fag også står det gjerne på engelsk i verdens minstre skift, uff. Blir jo overlykkelig hvis jeg finner en artikkel på dansk, haha. Skjønner derfor også godt hvor digg det blir med ferie for deg. Du må kose deg masse, for det fortjener du som står på! :)

Hahaha, morsomme bilder!

Hvor er senga fra? :)

God natt!

Elsker sengegavlen, får jeg spørre hvor den er fra? :)

Julie: den har jeg fått av Lene Bergstrøm, link her :-) http://www.mobeltapetserer.com/

Rayan: selve sengen er fra Jensen, men hvis det er sengegavlen du tenker på så er den laget av Lene Bergstrøm :-) http://www.mobeltapetserer.com/

Ja, det var egentlig sengegavlen jeg tenkte på. Takk for info <3

Hvilken skole går du på og hva studerer du?

Hei:-) Jordbær er den matvaren som blir hardest sprøytet med sopp- sykdom- og innsektsdrepende midler, derav "prompelukt". Hilsen gartner.

Maja: æsj!!!! Haha :-)

Anonym: studerer markedsføring og merkevareledelse på Markedshøyskolen :-)

Hvor er lampen fra? :)

Marit: Den er fra VITA, heter Silvia :-)

Skriv en ny kommentar