LA MEG SKLI PÅ ISEN

Noen detaljer fra heimen ♥ Duftpinnene jeg kjøpte i helgen er helt magiske, selv om jeg hater det ordet. 


Har dere noen gang gått ute og stresset som faen, og tatt dere selv i å ønske at dere sklei på isen - sånn at dere bare kunne ligge der og hvile litt og kjenne det kalde underlaget mot hodet? 

Der har du meg i dag, da. Jeg startet dagen med en boot camp-økt for jeg dro til Oslo for å delta på en forelesning. Da jeg gikk hjemover i syv-tiden, fristet det bare så sykt å kaste den tunge veska til helvete, skli på isen og ligge og slappe av en liten stund. Jeg kom meg heldigvis hjem før det skjedde, og fikk slappet av litt i sofaen i stedet. I skrivende stund koser jeg meg med melon, jordbær og kalenderen min. Straks har jeg en hel uke fri, så jeg planlegger trening, lesing, venninneavtaler og familietid nøye for å få mest mulig ut av den. Dessuten har jeg tenkt å begynne med periodisk faste igjen, og hva er vel bedre enn å starte i en ferie?  

HAHA, må forresten dele noe med dere som jeg har ledd så sykt av i dag. Mulig jeg er alene om å syns at den er morsom, men det får så være. 

Dere må se denne også, hvor Obama og Hillary Clinton synger Timber. Og denne hvor Obama synger Fancy med Iggy Azalea. ahaha... Takk for meg!

13

HAHAA, MIN type humor! :-D

fin <3

Hahaha herlig start på morgningen! Tusen takk for deling 😊

Hahhaha fantastisk

Haha, jaaa ! :P

Beste Shake it of-versonen jeg har sett :)

"Tenk om jeg hadde falt nå og brukket håndleddet/armen/foten, da hadde jeg sikkert blitt sykemeldt noen uker..." Jeg tenker det ofte når det er travelt på jobb :p

Hahahahah! Åååå! Ælske d! Takk, Ida! :D

Haha, folk har alt for lite å gjøre på altså! Kjekt for oss andre som får oss en god latter ;)

Frista helt utrolig da jeg skulle gå opp en ustrødd bakke og brukte ti minutter på fire meter fordi ''det er jo converse'' vær, haha... utrolig bra innlegg!

Hahahah! Fantastisk!! :D

HAHAHAHA. Fantastisk. Noen har mindre å gjøre enn oss..

Sjekk denne! Aldri sett videoen før, nå betyr sangen noe helt annet https://www.youtube.com/watch?v=GXoZLPSw8U8

Forsiktig med hva du ønsker deg. Det kan gå i oppfyllelse.

Skriv en ny kommentar