FERIEMODUS

Lenge leve latskapen! Et mobilbilde må være lov når det er ferie. Eller for å være ærlig; det nye barnet mitt ligger på lading! Det kom i posten i dag, og jeg gleder meg som en gal til å bli kjent med det og bruke det. 

Siden sist har jeg hatt sleepover og filmkveld med Kalle. I tillegg hadde jeg fastedag (på selveste Fastelaven, så utrolig ironisk), og selv om det er lenge siden sist gikk det greit. Det verste med fasting er at jeg ikke får sultfølelse dagen etter, så jeg må tvinge i meg mat for å ikke bli helt slappfisk. Men det var utrolig deilig å få i seg nok næring i dag, og det ble en aldri så liten boot camp på oss også. 

Håper alle har hatt en fin start på uken, jeg lover å finne på noe litt mer interessant å blogge om veldig snart ♥

20

Spiser du absolutt ingenting på fagene du faster, eller er det et visst antall kalorier? Evt drikker du bare? :)

Maren: kvinner kan få i seg 500 kalorier, menn 600. Så er ikke helt krise :-)

ååå,kan ikke du lage et innlegg om hvorfor og hvordan det går når du faster? Dette er noe jeg syntes er kjempespennende, og jeg har lest mye om de helsebringende effektene det kan ha (moderate mengder såklart)!

:D

Vurderer 5:2-dietten selv. Synes du den er effektiv?

Vil du ikke skrive litt mer om denne dietten din da, frøken Wulff? Vurderer å begynne på noe sånt selv. Sliter litt med matinntaket om dagene så trenger en rehab av noe slag :)

En liten funfact jeg selv lærte på søndag; Det heter fastelavN og ikke fastelavEN som jeg og sikkert store deler av Norge har kalt det i alle år xD

Hei Ida! hvor finner jeg den treningstoppen? den var fresh! Og du, har du noe hotell-tips i Dubai? jeg og en venninne tenker å bo på palmen, men er jo helt sykt dyrt! vil helst bo ved vannet:) dere to må ha en rikig så god tur, forresten<3

Hvorfor faste?

God ferie til deg, fine Ida :)

Hvor er trenings toppen fra?:)

Karoline: Nike :-)

Ingri: takk <3

Julia: Hei! :-) den rosa fra Nike kjøpte jeg på Nordby-senteret i Sverige, av alle steder! Du kan jo se på XXL om de har samme, de har hvertfall i andre farger. Å bo på Palmen er dyrt ja. Også litt usentralt i forhold til shopping og ting som skjer. Dere kan jo f eks sjekke leilighetsutleie på wimdu.com, de har masse leiligheter i hele Dubai, og er mye billigere enn hotell. Har ikke bodd på Palmen tidligere, så har ikke noe å anbefale enda. Men verdt å notere seg at Jumeirah-stranden er stengt for vedlikehold i 2 år framover, så er ikke vits i å betale dyrt for å bo på den stranden :-)

Anette: Bah.. Jeg er dansk så det burde jeg jo ha visst..

Linda: må tenke litt på det.. Selv om 5:2 har mange positive helsefordeler, fikk jeg mange kommentarer sist jeg skrev om det i detalj, at det for flere er oppskriften/veien til anoreksi. Så må veie mine ord :-)

SJEKK GJERNE UT BLOPPISEN MIN! SELGER ALT FRA KLÆR OG SKO FRA NELLY TIL JAKKER OG SMYKKER FRA ULIKE BUTIKKER! STØRRELSER XS-XXL.

https://bloppis.no/shops/suzanne/

Så heldig du er som har ferie! :)

Jeg trenger også en rehab! ASAP! Så en rask, sunn og forholdsvis enkel vektnedgang hadde vært kjekt ;-) Hilsen matvraket.no

du drakk Farris og juice da du fastet?

Anonym: ja, 2 dl :-)

Skriv en ny kommentar