OPPSKRIFT: PIZZA MED BLOMKLBUNN

Her kommer oppskrift p pizza med blomklbunn. Jeg syns den ble kjempegod, selv om bunnen ikke ble spr. Hvis noen vet hvordan jeg kan f den spr, eller om det det hele tatt gr an, si gjerne i fra. For smaken ble kjempegod og bunnen ble helt fast :-)

Oppskriften er nok til 4 minipizzaer som fyller ett stekebrett.


♥ For lage pizzabunn av blomkl trenger du:
- 1 blomklhode, srg for velge et som ikke er alt for lite
- 3 egg
- 2 spiseskjeer olje, jeg brukte olivenolje
- Salt og pepper, nsket mengde

♥ Til flyll brukte jeg:
- Sjalottlk
- En pakke karbonadedeig
- En boks hakkede tomater
- Mais
- Ost

♥ Slik gr du fram:
- Sett ovnen p 150-180 grader
- Vask blomklhodet og kutt opp i biter
- Sleng oppi egg, olje, salt og pepper
- Mos alt sammen til en stappe, jeg brukte stavmikser men det ble litt tungt
- Form pizzaene, ikke for tykke!
- Stek til du kan kjenne med en gaffel at de er faste, ovnen min brukte faktisk 3 kvarter
- Fres sjalottlk i stekepannen og stek karbonadedeigen
- Hell oppi en boks med hakkede tomater, krydre med salt og pepper, og la st og putre mens bunnen forsteker i ovnen
- Legg p fyll, og stek deretter igjen til osten er gyllen eller slik du liker den


Ser kanskje ikke s delikat ut, men smakte veldig godt. Da jeg spiste rester mens jeg satt og jobbet i dag, glemte jeg faktisk helt at bunnen var av blomkl... :-)

23

Dette ser s utrolig godt ut! M absolutt prve meg p dette :D

Ha en fantastisk kveld videre ste :D

Hres helt merkelig ut med bunn av blomkl, men s fint at det smakte godt da! :)

Her m du faktisk forsterke bunnen i 10-15 min og avkjle, deretter legge p pizzastyll og steke 10-15 min igjen (da kan den bli spr). Jeg bruker ogs 2 ss bokhvetemel for f den litt fastere + 1 ss fiberhusk!:/)

Nei beklager. Leste feil, du har jo forsterket den. Men da kan du prve me litt bokhvetemel og fiberhusk. Og forme pizzabunnen veldig tynn p brettet:) jeg bruker 1 halv blomkolhode og det rekker til to runde pizzaer p to brett.:-)

Nr jeg lagde blomklpizza moste jeg frst blomkl i en blender fr jeg stekte det litt i ovnen. Nr jeg tok det ut igjen da kunne jeg klemme ut ganske s mye vann, fr jeg blandet inn andre ingredienser, da ble bunnen ganske bra, men ikke akkurat spr :)

What, blomkl bunn?

Ah. Nye inspirerende innlegg siden sist jeg var innom. Du er s ekte og fin! Jeg ble veldig inspirert av disse pizzaoppskriftene dine. Hvilken av de er din favoritt? Blomkl- eller stpotetbunn?:)

Har du kokt blomklen fr du bruker stavmikser?

spnnande recept

Jeg har ikke laget det selv fr, men svigersster laget til oss en gang! jeg mener hun varmet blomklen i mikroen frst snn at den ble myk, og at det da var lettere kvitte seg med noe av fuktigheten i den ogs :-)

Hei, ganske random kommentar, men du er slende lik hun som spiller Anastasia i Fifthy Shades of Grey! Vet ikke om du har hrt det fr, men klarte ikke unng tenke p det, haha :-)

Hej alla Fina! Har ni lust p en blogg men bilder utver det vanliga? outfitbilder som r mer n bara enkla outfitbilder? snygga DIY projekt? och mycket mode och inspiration som sticker ut frn normen? Kolla d grna in min nya blogg -> MIKAELAHOOK.SE Puss p er alla frn en Svensk i Norge(=

Kine: det var lurt :-)

Dette ser kjempegodt ut! Aldri smakt det fr, men har lyst prve.

oij, s smart! det s faktisk godt ut:-) skal prves en dag!

N som det begynner bli litt vtt ute, er det ikke p tide finne frem paraply innleggene dine? Heheh

tips til sprere bunn: stek p rist istedenfor, da blir det ikke s fuktig (:

Anonym: stpotet tror jeg! :-) Tuusen takk for fine ord <3

Solveig: jeg gjorde ikke det, men skal gjre det neste gang s det blir lettere :-)

Da jeg lagde pizza med blomklbunn moste jeg blomklen med stavmikser frst, fr jeg la den i et tynt kjkkenhndkle og klemte ut vannet. S tilsatte jeg resten av ingrediensene. Og da ble bunnen spr :) Anbefaler ogs bruke krydder som f.eks. trket basilikum og hvitlkspulver i bunnen, blomkl smaker jo ikke s mye :)

Ingrid: det skal jeg prve neste gang, tusen takk for tips! :-)

Liker snne her type tips! 😊 S dette skal jeg prve i morgen! Krysser fingrene for at denne sunne varianten ogs er god! God bedring forresten!

Airinsa: tusen takk! :-)

Skriv en ny kommentar