ET LITE SNEV AV VÅR I HJEMMET

Hei på dere :-) 

Hittil i dag har jeg bare vært hjemme og ordnet. I morgen kommer det en megler hit på befaring i leiligheten, for å fortelle meg hva han ville solgt den for. Jeg er spent på om han mener at den har steget i verdi, for det syns jeg at den har, haha. Naboleiligheten som er ti kvadratmeter mindre og av mye kjipere standard ligger ute til en høyere pris enn hva jeg kjøpte min egen for, så jeg er optimistisk. Selv om det bare blir en kortvisitt, er det om å gjøre å skremme vekk hybelkaniner og speilflekker, slik at leiligheten framstår som innbydende. 

De bladløse kvistene er byttet ut med roser i fine farger. Følte det ble litt mer vår med det samme, selv om undertegnede bør få seg et kurs i hvordan å kutte stilker.... 

I tillegg til å vaske, har jeg pizzabunner laget av blomkål i ovnen! Veldig spent på hvordan de blir, jeg deler oppskriften hvis det blir vellykket. Ettersom nettet florerer av forskjellige oppskrifter, ble jeg nemlig litt forvirret og bestemte meg for å hente litt inspirasjon fra dem alle sammen. Så om min funker; det gjenstår å se! 

Jeg vurderer sterkt å ha treningsfri i dag, bare nyte en skikkelig fridag hvor jeg kan krysse av diverse ting på den laaange to do-listen. To do- listen min er ikke så veldig fancy og  bloggete, altså. Rydde terrassen. Sende pakker i retur. Kjøpe lyspære. Skrubbe dusjen. Betale regninger. Vaske klær til helgen. Jeg tror jeg går for det!

28

Du har et spennende liv :) ...wtf

Hvor er det bordet fra? :-)

Syns du skal unne deg selv en treningsfri dag og bare nyte denne onsdagen:) det fortjener du Ida! Og må si det ble fint med en blomst i leiligheta:) er ikke mye som skal til for å få en forandring. Håper du får en fin onsdag med alle gjøremål og håper pizzaen blir vellykka. Hørtes godt ut da jeg elsker blomkål :) klem<3

skal du flytte?

Lone: det er fra Hay :-)

Inger: har lyst på større leilighet, men har ingen konkrete flytteplaner enda :-)

mkde: tusen takk, søte du! Håper du har en fin kveld <3

Helt nydelige bilder! Man blir så utrolig glad og kommer veldig i vårstemning av å få litt blomster i hus :D

Ha en fantastisk dag videre :-)

Hvor er plastik tingen på bordet fra ??

Ååh, elsker vasen din. Hvor er den fra? Den var så fin med de duse fargene på rosene <3

Mathilde: den er fra Khaler, men gull får man dessverre ikke tak i lengre :-(

Kjøpe i Oslo nå da?

så fine blomster! Det var veldig fint på det bordet:)

aah, tenk at du har omaggio jubileumsvasen i stor størrelse! jeg jobber til og med i butikken som fører kähler og jeg fikk ikke reservert en til meg selv, var jo helt raska fritt på lager over hele norge.. si ifra på bloggen om du noen gang bestemmer deg for å selge den, hehe :)

Hvor er plastboksen for magasiner fra? :) Fin leilighet!

Du har det så fint Ida! Tipper leiligheten har steget i verdi :) Jeg likte det glassbrettet du har blader i, hvor har du fått tak i det? ;)

Ina: tusen takk :-) det har jeg kjøpt på Bolia!

Kristin R: Bolia :-) tusen takk!

Anonym: så kjedelig!! Hehe, skal si l fra i så fall ;-)

Anonym: nei, det har jeg ikke vurdert nå. Om jeg blir i Tønsberg eller flytter til Oslo etterhvert aaner jeg ikke.

Kristin: Bolia :-)

Cecilia Catharina: takk, det samme til deg! <3

Vil du vise vegghyller med bilder og speil?😊

Er det det nye kameraet du bruker nå?:-)

Caroline: Ja :-)

Ååå så fint! :-D

Så fine roser! Et lite tips: på Mester Grønn selger de en helt genial snittekniv til å kutte roser med. Man setter bare rosene inni kniven og drar så gjør det seg nesten selv. Umulig å gjøre feil og rosene blir i samme høyde :-)

Elsker tanken på vår! Veldig fin stil du har! :)

Skriv en ny kommentar