ET KOSTTILSKUDD SOM FAKTISK FUNKER

Annonse for noe genialt


Dere som har lest bloggen min lenge, kjenner til hårhistorien min. Klipte en skikkelig kort bobfrisyre, og så ut som en idiot på håret i to år. Det ble liksom aldri langt igjen, så jeg begynte med extensions. Bra extensions som gjorde lite skade, men hallo; alt sliter jo på håret - til og med at vi grer fingrene gjennom det. Nå har jeg endelig fått så mye hår at jeg er fornøyd, og jeg har sluttet med extensions. Kjempeluksus å ikke bruke en halvtime på å føne håret! 

Jeg er evig takknemlig for at venninnen min Naddis fortalte meg at jeg burde begynne å spise biotin. Hvorfor er det ingen som tipset meg om det da jeg hadde kort guttesveis og krøllene stod til alle kanter?! Vel, bedre sent enn aldri. 

Kosttilskuddet jeg tar heter Haircare, og det består blant annet av biotin, ølgjær, sink og kobber. Jeg har skikkelig troen på at spesielt biotin og ølgjær har gjort noe veldig bra for håret mitt. Har faktisk hørt at mange vasker håret sitt med øl for å få det til å vokse fortere? Kjenner at jeg har mer lyst til å ta et kosttilskudd enn å ha den slags party i dusjen, hehe. 


Som nevnt er Haircare et kosttilskudd, så vi snakker ikke hokus pokus, ta en pille og så våkner du opp med hårmanken til Shakira dagen etterpå. Jeg husker ikke nøyaktig når jeg begynte å ta Haircare, men det var en god stund før jul hvertfall. Har vært flink og tatt den daglige dosen hver dag, jeg er jo en mester i å glemme slikt. Men det har jeg virkelig fått mye igjen for. Håret mitt vokser fortere enn før, jeg har fått en del babyhår som er et veldig godt tegn selv om det er irriterende og håret kjennes sterkt og sunt ut. De gamle tuppene får man ikke gjort noe med annet enn å stusse og kure dem, men man kan hvertfall sørge for at det nye håret som vokser ut er sterkt og sunt. Det er det Haircare handler om :-) 

SER dere hvor mørk jeg har blitt i håret?! Jeg var hos frisøren og stripet det på fredag. Jeg har faktisk spart ettervekst siden julen fordi jeg skulle teste dette kosttilskuddet og ville vise dere hvor mye det hadde vokst. Bildet under er tatt én måned og 15 dager etter at jeg hadde vært hos frisøren sist. Jeg vet ikke med deres hår, men for mitt er dette en ganske lang ettervekst på så kort tid. Kall meg gjerne rar, men det er en fryd å se!


Hvis du har lyst til å prøve Haircare, får du 40% rabatt på det nå. Du kan lese mer og bestille produktet her :-) Hvis du ønsker å følge Haircare på Facebook-siden deres, kan du gjøre det her

Jeg anbefaler Haircare på det varmeste. Det er et av de få kosttilskuddene jeg faktisk har sett resultater av, og i tillegg får man det nå til 149 kroner. Happy hair! 

97

Takk for tipset!:) gått med extensions selv i lang tid og det tar på håret! Samt at det vokser så forferdelig tregt..

Jeg pleier å være positiv til alt du skriver om, men det er Lab Pharma som er produsent og etter det tullet med Chili Forte (bare å google "Lab Pharma forbrukerrådet), så ser jeg ikke på de som et pålitelig firma.

Malin: Hei :-) Slik jeg forstod det handlet alt "tullet" rundt Chili Forte om at Forbrukerrådet mente at bloggere oppfordret barn og unge til slanking. Derfor har jeg takket nei til å omtale produktet i etterkant. Dette er dog et kosttilskudd for hår, og noe jeg mener at jeg kan stå for ettersom jeg har sett gode resultater selv. Men selvfølgelig skal du få lov til å være skeptisk til det! Ønsker deg en fin søndag videre :-) Klem

Synes du har fått veldig flott hår Ida! Dette skal jeg prøve.

Jeg har brukt Hair Care selv i ca 3 mnd nå og er like fornøyd som deg. Slet med mye hårtap med masse hår i sluket etter dusjing.Fikk mistanke om at kroppen ikke tok opp eller fikk for lite av næringsstoffer håret trenger. Nå har det store håravfallet stoppet og jeg gleder meg over at det vokser ut nytt sunt og sterkt hår selv om det selfølgelig vil ta litt tid, så har nå funnet løsningen :-)

Bente: så gøy at du også er fornøyd. Gleder meg til masse mer hår! :-) hehe

Så utrolig fin hårfargen din er nå, Ida! Lekkert, lekkert.

Kamilla Haaland: tusen takk!

Mette: tusen takk! :-) det burde du, håper du blir fornøyd!

Har du vurdert å gå tilbake til din naturlige farge? Den virker veldig fin :)

Frister virkelig å prøve! Og som Kamilla sier, for en fin hårfarge!!!

Hei Ida! Du har så utrolig vakkert hår, drømmehåret mitt hehe. Ble nesten sugen på å begynne med disse tablettene selv. :)

Men har du egentlig krøller/fall, ikkesant? Isåfall, sletter/føner du håret mye? Og bruker du noe varmebeskyttende for det?

Klem!

Det vil kun fungere hvis man faktisk har b-vitaminmangel - noe svært få nordmenn med et normalt kosthold har. B-vitamin er vannløselig og et eventuelt overskudd kommer ut igjen i urinen. Dyr urin med andre ord..

Superfint hår, Ida! Det kledde du kjempefint. I dag gikk jeg på en smell, som jeg ofte gjør på sykesøndager, og impulsbestilte frisørtime på torsdag. Aner ikke hva jeg skal gjøre, men forandring fryder, tenker jeg :p

Hmm, spennende - kanskje jeg må prøve det for å få håret litt tykkere ;)

Enig med Kamilla, nydelig hårfarge! Et spørsmål om støvlettene dine; jeg har lignende sko, og sliter med at de gnisser på baksiden av knærne når jeg går trapper fordi de er så høye. Har du samme problem med dine..? Går det evt over når man får gått de litt inn?

Men vil det si at resten av håret på kroppen også vokser fortere da?

Hvem frisør var du hos? Og vet du hvilken farge du har tatt! Vil gjerne gjøre det samme :))

Hei Ida:) prøvde å se på nettsiden dis, men såvidt jeg så fant jeg ikke ut av det jeg lurte på.

Kan gravide bruke dette tilskuddet:)?

Ha en fortsatt fin kveld. Du ser godt ut😁

Åååh, dette skal jeg prøve!! Har i det siste slitt litt med hårtap, og har spesielt tynt hår i bakhodet med en virvel jeg har der. Utrolig irriterende, og ikke spesielt pent når man kan skimte hodebunnen.. I tillegg har jeg tynt og nordisk hår, så håper dette vil hjelpe på tykkelsen og hårtapet!!

PS: Du har utrolig fin farge på håret! Hvilken frisør bruker du?

http://no.m.wikipedia.org/wiki/Biotin

Så bra. Jeg kjøper gjerne dette for å se om håret mitt vokser fortere. Men er det et abonoment eller et engangsbeløp?

Ha en fortsatt fin kveld.

Hei :) hvor mange tabl er det i en pakke?

Åh, hårfargen din var veldig fin nå, det passet deg!

Er det kun håret på hodet som påvirkes av kosttilskuddet? vil liksom ikke få mer hår på armene feks.

Kjersti S: har ikke fått noe mer på armene :-)

Rina: tusen takk! :-)

mettsprett: det er abonnement men det kan du si opp hvis du ikke ønsker å fortsette :-)

Linn: nei, har heldigvis ikke hatt det problemet, hørtes ikke deilig ut :-( men får mye gnagsår, syns det hjelper hvis jeg går litt med dem av gangen, og går dem inn over tid.

Pia marie: hei :-) det vet jeg dessverre ikke, men du burde i såfall høre med Lab Pharma for å være på den sikre siden. Tusen takk, og lykke til med graviditeten <3

Stine: jeg var hos Ida Kronen på Klippotequet/Rock Hair i Tønsberg. Vært der to ganger og er veldig fornøyd :-)

K: da ville jeg absolutt gitt HairCare en sjanse :-) jeg går til Ida Kronen på Klippotequet/Rockhair i Tønsberg.

Anonym: er litt usikker ettersom jeg ikke lar kroppshåret vokse fritt. Men øyenbrynene jeg ødela som tenåring har kommet ut igjen :-)

Lina: tusen takk, lykke til hos frisøren! :-)

Julie: hei :-) tusen takk, så hyggelig. Jeg har egentlig masse krøller, jeg føner og glatter et par ganger i uken. Akkurat nå bruker jeg gullsprayen fra Miriam-et eller annet, kjøpes hos Makestyle!

Marianne: er på vei! :-)

Takk for tips! Den er nå bestilt :)

Hei :)

Får man mer hår andre steder på kroppen også hvis man tar disse?

Hvor mange tabl er det i en pakke til 149?

Håper du kan svare ;)

Jeg brukte å drikke ølgjær-pulver utlandet i melk når jeg var yngre (mormor tvinga meg), og nå har jeg sinnsykt tykt hår som vokser veldigveldig fort :) jeg liker å tro at det er derfor i hvert fall ;) haha

Nina: hei :-) det er godt mulig men jeg vet faktisk ikke for lar jo ikke det vokse.. Har merket forskjell på øyenbryn, men ikke noe annet. Det er 60 tabletter i pakken til 149,-

Mina: 60 :-)

HVa har du gjort med håret?:) Nå var det sykt fint! Ser ut som du har lagt inn noen striper i etterveksten? Driver å sparer selv, og har lang ettervekst.. føler meg ikke særlig fin..

Klem

Thea: Tusen takk :-) Jeg har lagt inn både blonde og mørke striper, har så lyst å ikke ha helfarget blondt hår lengre. Hvis du vil ha samme og bor i nærheten av Tønsberg/Vestfold ville jeg tatt kontakt med Ida Kronen på Klippotequet/Rockhair på Farmandstredet :-)

Dette produktet gir deg kun bedre hårvekst på hodet. Man får ikke mer kroppshår av HAIRCARE. Det er hormoner som regulerer hårveksten ellers på kroppen, og da spesielt testostoron. Derfor har menn mer kroppshår enn kvinner.

Til alle som lurer på om Haircare fører til mer hårvekst på kroppen, så har jeg fått svar på det, og svaret er nei:

"Økt produksjon av testosteron hos kvinner kan føre til hirsutisme hvor det er økt hårvekst i ansiktet, på brystet, magen og på innsiden av lårene. Testosteronproduserende svulster kan føre til virilisering."

"Testosteron stimulerer dessuten veksten av penis eller klitoris i puberteten, forstørrer prostata, øker hårveksten på kroppen, men minsker hårveksten på hodet, disponerer for akne, stimulerer veksten av de lange bena og øker sexlysten.»

Det er altså hormoner som stimulerer hårveksten man har på kroppen. Man får ikke mer hårvekst ellers på kroppen av HAIRCARE. Det eneste som kan stimulere til mer hårvekst på kroppen ellers er testostoron/hormoner.

Takk for svar! Nå var håret ditt helt utrolig fint. Har hatt likt hår som deg "kommunefarge" egentlig ganske fin farge i bunnen har jeg fått høre av andre, og helfarget/stripet lyyysblondt jevnlig. Har latt etterveksten vokse litt nå, så tror jeg skal gjøre samme greia som deg. Mørke og lyse striper. Vil jo fortsatt være lys, men liksom ikke helblond. Bor i Oslo, så blir litt langt til Tønsberg. Men hvis det er lyse og mørke striper du bruker, er det bleking i stripene? Får prøve å finne en frisør her som kan gjøre samme greia :)

Klem

Thea: nå ble jeg litt usikker, men tror det er brukt bleking i stripene ja! :-)

Har selv prøvd deres utgave for "Skin Repair" (for kviser og uren hud) og "Ginsen Energy" (overskudd om dagen) med OK resultater. Dette var en gratisprøve jeg blindt fikk i posten, noe jeg ikke kommer til å bestille på nytt ettersom det koster skjorta og er lett erstattelig med vanlig stelling av ansikt og god diet. Har ikke prøvd Hair Repair, men ikke alle ser behovet I guess. Flott blogg btw :)

Du har jo alltid ettervekst, Ida :-) Så stoler dessverre ikke helt på dette produktet...

Lotte Lise Helgesen

Hvordan kan jeg få kjøpt det uten å bli abonert?

Elsker det nederste bildet!! <3

Hei, Må man drikke eller spise med tabletten?

Hei! Har kjøpt haircare, men er litt redd for at jeg plutselig får dun i ansiktet, hår på brystet og ryggen! Kan dette skje?

hjelper det produktet for de som mister mye hår?Jeg mister masse etter en slankeoperasjon i 2009. Hvis det hjelper mot det skal jeg prøve.

149,? for 60 tabletter, og får nye tilsendt annenhver måned for samme sum?:)

Solfrid: jeg kan jo ikke love at det vil funke på deg, men jeg ville gitt det en sjanse :-) Fikk en venninne av meg til å starte, hun har fått barn og mister masse hår - og hun fortalte meg at nå røyter hun mye mindre.

Fikk dette i posten igår. Jeg har selv ganske tynt hår og sliter med å få det langt, så gleder meg til å se om noen måneder hvor langt det kan bli! Lest og både sett så mye bra om det, så er spent :)

Ingenting kan få håret til å vokse fortere, det er fysisk umulig, men å ta kosttilskudd som f.eks b vitaminer kan styrke håret så det vokser sterkere og er sunnere! Men fortere det er desverre umulig uansett hva man prøver og gjør :))

Nå har jeg bestilt jeg og. Og krysser fingrer og tær for at det virker. Jeg mistet mye hår etter fødselen. Også gikk jeg til en frisør som skamklipte meg. Gikk derfra nesten gråtende. Så håper virkelig at dette fungerer så bra som dere sier. :-)

hei!:) bestilte hair care etter å ha lese dette:) har snart tatt da i snart fire veke:) eg synest det virka bra, men kanskje innbilning sida eg ikkje har stått på da lenge:) men merka litt meir babyhår allerede:) da einaste eg lure på som eg kanskje har gjort feil e, da står to tbl om dagen, eg har tatt begge om morningen, skal ein egentli ta ein om morningen og ein om kvelden?:)

Har også bestilt dette=) Prøvde meg på en shampoo og en balsam som heter "hair bell". anndre som har prøvd det? fynka ikkje på meg :( og det var dobbell pris...

Hei. Hvor lenge brukte du disse før du merket forskjell?

Jeg har faktisk fått fyldigere øyenbryn og lengre øyenvipper etter jeg startet på dette for 2 uker siden. Jeg ser TYDELIG forskjell, og har fått kommentarer fra andre som også ser det. Håret på hodet legger jeg selvfølgelig ikke merke til nå siden det kun har gått to uker. Men det er gøy å se at vippene og brynene har blitt mye lengre og tykkere, og var derfor jeg prøvde produktet i utgangspunktet!

Hei lurer på er det øl oppi disse tablettene?

Hvor får man tak i dette produktet

Testet de men ble så utrolig kvalm og dårlig etterpå at nei takk du, bare noe drit.

Til dem som spør om mer hår på kropp: så er leve tiden til kjønnshårene og kroppshårene så kort at hårene ikke kan bli noe særlig lengere, kanskje noen milimeter. Samme gjelder ant hode håret men noen milimeter her og der hjelper faktisk!

Men haircare oppgir ikke hvor mye dette koster etter rabattene...? Kunn rabatt prisen.. Har bestilt men ble usikker nå som jeg ikke vet prisen etter rabattene.

hvordan kan man avslutte det?

Er dette en betalt reklame for Hair Care😊

Brukte tabletene uten virkning bare tull betalt reklame ikke kast penger fra vinduet ta b vitaminer er nok

Hei Ida! :D

Det er første gang jeg skriver til deg, tror jeg. Jeg husker mitt første møte med bloggen din eller som jeg husker best var da du var i baren med tanten din, tror jeg. En fyr kom og drakk fra drinkene deres og så ropte du "Herpes", da lo jeg som bare det.

Anyway, jeg skal bestille Hair Care nå fordi du anbefaler det, + at kjæresten min har lest litt om det og bekreftet at produktet er til å stole på (med mindre du misbruker mer enn anbefalt mengde). :P

Du er kul <3

Camilla: hahaha, det husker jeg godt! han var jo særdeles frekk... :P Håper du blir fornøydmed HairCare :-)

Hei! Vet du om det er mulig og bruke skin rapair og hair care samtidig?

Leah: hei :-) nei, det vet jeg dessverre ikke!

Line Helen Wik

Takk for tipset, jeg er i gang. Håret mitt vokser sakte og i tillegg mistet jeg mye hår etter sykdom og stress. Så jeg er veldig spent.

Skeptisk som jeg er til slike ting så sjekket jeg med en venninne som er frisør. Og hun anbefalte den. MEN det holder ikke med en måned folkens, husk det.

HenrietteBrunette

Bruker dette selv, og det er bare så sinnsykt genialt!😃

Håret har virkelig godt av dette! Og det vokser som ugress💖

Jeg måtte vel ta de et nærmere et halvt år,

Før jeg merket noe, men når jeg begynte å merke det.

Da begynte jeg virkelig å merke det❤️

Jeg har selv vært dum nok til å kaste bort penger på dette.

Det hjelper nada på noe helst som har med håret å gjøre iallefall.

Jeg har brukt de nå i 5 mnd, og håret er ikke i nærheten av å se bedre ut, vokse raskere eller endre seg på noe vis.

Mistenker at du reklamerer for dette fordi du er sponset :/

Er det ikke slik at dere bloggere får betalt av firmaer dere reklamerer for? Eller får gratisting?

Charlotte: begge deler stemmer :-)

Sylvia alden hansen

Hei,Har nettopp lest bloggen din og lurer på om du har prøvd Jazz sjampo og balsam.Har bestilt og begynt med dette.Tar i tillegg priorin hver dag (inneholder biotin)Har du noe erfaring med dette😄

Sylvia alden hansen: hei! :-) nei, det merket har jeg dessverre ikke prøvd! Klem

Har tatt disse i et halvt år nå, og ser virkelig resultater! Skulle bare ønske de ikke var så tørre og smakte så ekkelt :S

Hei. Kan du svare på om dette gir økt hårvekst andre steder på kroppen enn kun på hodet? Kjedelig som noen skriver her å få dun i ansiktet, på brystet eller på ryggen.

Hilsen Marie

Marie: det skal ikke gjøre det, og har ikke gjort det på meg :-)

Hei :) flott hår på en flott jente :) jeg håper du vil se videoen av sønnen min på youtube <3 sååå søt :) hadde satt stor pris på om du liker den og deler den <3 monika http://youtu.be/tNqdU5nBVAg

Håper ikke det er luring tabletter :(

Fått mer "skjeggvæskt" etter å ha brukt d ja...men..bra på hodehåret......trur æ😳

Håret vokser i gjennomsnitt 1.5 cm pr måned, så at håret ditt har vokst noe som ser ut som 2-2.5 cm på halvannen måned er vel kanskje ikke så utrolig?

hvor godt betalt fikk du for å promotere dette kosttilskuddet?

Hei siden du har tatt mye extension lurer jeg på hvor du gjorde det for jeg har prøvd en del og ikke fornøyd

Wenche

Marianne a'

Hei! blir håret bare sterkere og vokser fortere, eller blir det tykkere også?

Veldig fint at du har fått mere "hår vekst", men det å drive markedsføring av det er skammelig. Effekten av et slik middel vil kun være psykisk, og vil ha liten eller ingen effekt på håret. Dette produktet er like troverdig som "more Man" og "more Woman". Umoralsk er det å legge ut feilinformasjon som er misvisende. Hadde håpet at du satte et bedre eksempel for oss ungdommer. Rett og slett hønsehjerne promotering

Disse vitaminene får du i deg ved vanlig kost, med mindre du er vegetarianer eller har mageproblemer. jeg tar ren b-vitamin i sprøyteform, men håret mitt er ikke tykkere, penere eller vokser fortere av den grunn. Kroppen tar opp det den trenger og skiller ut resten. cliiiick baateee

Er det noen andre flere som fikk bra resultat av dette produktet?

Dette produktet inneholder for det meste bare unødvendige tilsetningstoffer som egentlig ikke hjelper mot noe som helst. Det andre får man gjennom vanlig kosthold som oftest. Er man frisk og det går noen måneder vil håret vokse naturlig i lengde...

lol

Skriv en ny kommentar