TRAVLE DAGER = MATPAKKEFABRIKK

Legg meg i en himmelsk hotellseng, og du kan banne på at jeg kommer for sent på skolen med vilje. Haha. Det skjedde i hvertfall i dag! Bestemte meg for å bli i Oslo til i dag, så jeg slapp unna et par togturer. Kom meg på skolen til slutt da, og ble sittende der til kvelden. Nå er jeg endelig hjemme i min egen leilighet i Tønsberg, og hvis jeg kunne beskrive hvor deilig det er uten å banne, så skulle jeg gjort det. Fire dager i koffert var jammen nok for denne gang.

Det er ikke mange timer til jeg skal opp og reise inn til Oslo igjen, så jeg måtte prioritere å vaske tøy og lage matpakker til morgendagen. Håret mitt får kose seg i en mystisk dott i morgen, for å føne håret har jeg verken hatt tid eller ork til etter helgen. Satser på at det ikke lukter vin og burger! 

Å ha matpakkefabrikk er bare et helt supert tips til alle studenter! I dag ble det wraps med grønnsaker og kyllingkjøttdeig, veldig kjekt å lage middag til i dag og matpakker for hele morgendagen samtidig. Ica har forresten 10-kroners marked nå, med blant annet kyllingkjøttdeig og økologisk mais på tilbud :-) 

I morgen blir nok en busy dag. Jeg skal stå opp tidlig for å jobbe for en samarbeidspartner, før jeg tar toget tilbake til Oslo og er med på en forelesning, for så å sitte og jobbe med eksamen etter det. Hadde vært sykt deilig å dra hjem og rekke en treningsøkt, men det må jeg nok ta igjen senere i uken. Matpakkene er hvertfall på plass, så jeg klager ikke! Nå skal jeg henge opp klærne som ser ut til å ha overlevd mengder med hvitvin i helgen, og krype under dyna. Natti ♥

12

Det så skikkelig godt ut! god tur til Oslo :)

kristinesm: Tusen takk, ha en fin dag! :-)

God idè! Er det tortilla lefser? sånn man bruker til taco osv?

Forresten, når kommer svar på spm-runden? Klem til deg:)

Christina: ja, det er det :-) de grove. Svarene er lagt ut for lenge siden, klem

MM, ser godt ut! :) Ha en fin dag!

Ikke for å være negativ siden du faktisk er flink og lager med deg matpakker, men kjøp kyllingkjøttdeig hos slakter/kjøtthandler som kverner fileen for deg, den du kjøper er det så mye fett og andre ting i, da er karbonadedeig bedre :D Ha en fin dag skjønne, digger bloggen din!

camilla: er veldig klar over hvor ekkelt kyllingkjøtt deig egentlig er, spiser det én gang hvert tredje år. Maks! ;p

Ja, deilig at det skjer litt. Uansett er det bedre enn å sitte og tvinne tommeltotter. Ha en fin dag, om enn hektisk. ;0)

Ah, det hadde vært supert med et innlegg med tips og framgangsmåte til forskjellige matpakker! Gjerne som man kan forbrede dagen i forveien, som med dette :)

Problemet mitt med wraps er at jeg ikke synes det smaker så mye (med mindre jeg har tacorester selvfølgelig, nam), hva slags krydder/ting pleier du å ha oppi?

Parece delicioso! Amanhã eu também tenho muitas tarefas, parabéns para nós que estaremos cedo em pé! hehehehehe

Beijo!

Så veldig godt ut Ida, men jeg lurer på en ting, bor du i Tønsberg eller Oslo? Bor selv i Tønsberg, men har aldri sett deg, hadde gått bort for å ta bilde med deg uten å nøle om jeg hadde gjort det!

Andrea: Jeg bor i Tønsberg, kanskje vi sees en dag! :-)

Skriv en ny kommentar