SUNDAY MORNING

God søndagsmorgen, dere ♥

Jeg har fått nye blomster i hus. Det er alltid deilig, men jeg vet ikke om det ble for sterke farger denne gangen? Hver gang jeg går inn i stua føler jeg at det står en klovn i hjørnet. Men om det er blomstene eller feber vet jeg ikke, haha. Jeg begynner heldigvis å bli i litt bedre form, nå har jeg i hvert fall kommet meg opp av sengen og tenkte å prøve meg på litt frisk luft i dag. Noen ganger kan det faktisk hjelpe litt med hjemmespa på badet, sminke seg og ta på seg vanlige klær. Lure seg selv, på en måte... 

I går lå jeg og så på reiser, jeg har flere måneder med sommerferie å planlegge. Er det én ting jeg vet, så er det at jeg ikke skal sitte her hjemme i leiligheten og vente på at sola skal skinne. Det gjorde jeg alt for mye i fjor. Hadde en drit kjedelig sommer, kanskje litt fordi jeg konsentrerte meg om å ta lappen og sånt også, men derfor er jeg ekstra innstilt på å planlegge tidenes sommer nå i år. Jeg har sååå mange steder jeg har lyst til å reise (sjokk), så det er aldri for sent å begynne å snuse på billetter. 

Har forresten laget en "snart sommer"- spilleliste på Spotify, hvis det er fler enn meg som trenger et soundtrack for å kunne fantasere om sommer. Den inneholder en del nytt, og noen av de sjeldne fra tidligere år som jeg aldri ble lei av :-) 

NÅ skal jeg stå opp, dusje og lage litt frokost. Og så skal jeg lure meg selv trill rundt, til jeg tror på at jeg er frisk! 

10

Elsket spillelista! Fikk en skikkelig god festivalfølelse av den, der reddet du søndagen :D

God morgen :) håper du får en fin søndag :)

God bedring og gratulerer med kvinnedagen! Nordmenn er altfor feige med farger i hjemmet! Blomstene var flotte :)

Elsker kähler <3

Vil gjerne høre om sommer planene dine! Hvilke festivaler tenker du å dra på for eksempel? god bedring :)

Tusen takk for at du deler spilleliste - det gjør meg så glad! Kjekt å få inspirasjon fra andre!! :) Du må gjerne legge ut når du plutselig finner gullkorn av noen sanger - spesielt om de er gode å trene til :D Det liker hvertfall jeg!! Kjekt med noe nytt av og til :) Ha en fin dag, Ida og masse god bedring!! :)

Mette: det skal jeg gjøre, legger til nye sanger hele tiden :-) Tusen takk og god søndag til deg! <3

Hmm, er vasen gull og hvit, eller svart og blå? :)

Marie: Haha!! Værsåsnill!!! ;p

Hvor er vasen fra?

Skriv en ny kommentar