THAT KIND OF FRIEND

Hei og hopp ♥ Jeg har hatt tidenes tregeste morgen. Ligget lenge i senga og surfet, og nå sitter jeg i vinduskarmen med en kopp kaffe og gomler sjokoladebarer. Snakket akkurat en halvtime på telefonen med Kristina, vi har jo litt av hvert å diskutere fordi det i morgen er EN UKE til vi reiser til Dubai! Hva som skal pakkes og hva som skal gjøres og om flyet faktisk kommer til gå gå er hete temaer om dagen, haha. 

Når vi først snakker om Lady KA! Jeg fikk verdens søteste pakke i posten av henne tidligere i uken. En skikkelig god bedring-pakke med haugevis av sjokolade, te, et magasin og håndskrevet kort. Ble rett og slett rørt jeg. Det er ikke ofte jeg får en pakke i posten fordi noen er glad i meg. Og det er heller ikke ofte jeg får et håndskrevet kort heller. Venner som gjør det lille ekstra helt uten grunn og viser at de tenker på deg er de beste vennene man kan ha :-) 

Kjenner at jeg gleder meg ekstra mye til ferien etter denne telefonsamtalen. Nå gjenstår det bare en uke med eksamensjobbing, skrubbing av kropp og pakking av koffert, før jeg kan trykke tærne ned i importert sand og bestille en mojito fra solsengen. Og det beste med det hele er at jeg skal gjøre det med en av mine beste venner. Hurraa! 

Nei, nå må jeg starte dagen min på ordentlig her. Jeg skal ut og kjøre bil. Måtte karma være med meg. 

19

Så utrolig koselig da;)

Åh, heldig som skal til Dubai;)

Ja, sikkert kjempehyggelig å få en haug med gratis, sponsede Atkins-barer. Lol

Så utrolig omtenksomt og snilt gjort av Kristina.

Anonym: tipper du er en person det ikke er hyggelig å prøve å glede, har du hørt om tanken som teller ;-)

härlig vän du har

Tydeligvis noen som ikke har skjønt at det er tanken (og handlingen) som teller, ikke prislappen.. :)

Gud så koselig! God veninne <3 skal selv reise tiø varmere strøk i påsken, har du noen tips for å forbedre kroppen på å bli brun, eller enkelte knep når man soler seg? Går selv på betakaroten:-) klem!

Cathrine Lyster

Merker jeg er bitte litt (VELDIG) misunnelig på den Dubai turen deres:)

Dere to er fine! Gleder meg til å høre småville Dubai-historier om noen dager, haha

Åh, skulle gjerne hatt dere begge som venninner!

Mona: haha, spørs om det blir noen av dem ja! <3

Anonym: Betakaroten er egentlig det beste tipset, så da er du jo godt i gang! :-) Vil også anbefale deg å kjøpe en god kroppsskrubb så du får bort all gammel og død hud. Det er et must for å bygge opp en fin farge som varer lenge! God tur <3

så koselig da:) dere er søte sammen :) kan tro dere gleder dere til Dubai!;)

åh, så koselig gjort av henne :)

Kan tro dere gleder dere - Dubai virker helt fantastisk!

Spiser du ofte proteinbarer i uka?:)

Malin<3: nei, spiser aldri proteinbarer egentlig :-)

Pass på mobilen (?) på turen da :-)

Hadde vært morsomt med enda en "Æ de hvidhai?"-spøk. Haha, dere to er så morsomme sammen. Kos dere på tur, gleder meg til å følge med hjemme fra kalde Norge..

Awww, herlig! Så koselig og fin blogg du har, Ida. Jeg digger 'hjerte'-effekten på bildene dine. Kos deg masse på reisen og ta masse bilder :D Forresten hvis du vil/har tid er det bare å ta en titt innom reisebloggen min: redisanattitude.com

Stå på!

hvordan te er den teen nederst på det øverste bildet?

Skriv en ny kommentar