PARAPLYENE ER TILBAKE

Ai ai, det blir jo bare vanskeligere og vanskeligere med disse paraply-innleggene. Å stadig finne nye ting som irriterer en i hverdagen. Er jo blitt så ekkelt positiv med årene! Kanskje det kunne vært en paraply. Men på "notater" på iPhonen har det likevel samlet seg opp et lite knippe, og nå tenkte jeg det var på tide å dele dem med dere. Del gjerne noen av dine paraplyer i kommentarfeltet, det hjelper å få det ut altså :-) 


♥ Ei litta Subway. Du vet når du en sjelden gang går på Subway for å kjøpe lunsj når du er skikkelig sulten og skikkelig slapp...? Og så skjærer vedkommende bak disken baguetten i to fordi du bare skal ha en halv, og så klarer han ikke å skjære på midten og så får du den lille skalken...? Nedtur. 

♥ Toalettvenninner. Når man er på vors eller på byen, og skal gå for å tisse. Den personen som alltid river tak i armen din og overdøver musikken med setningen JEG BLIR MED DEG! La meg gå på do i fred! Jeg vil ikke stå og se på at du tisser på to kvadratmeter. Du kan gjerne stå og smøre lipgloss utover hele ansiktet ditt mens jeg er på do, men kan jeg please gå ut før du må tisse? 

♥ Sene nachpiel. Når du har vært litt gæren, og ligget oppe og sett på en TV-serie helt til klokken to om natta, og så starter naboen nachpielet sitt halv 3 når du endelig har revet deg løs og bestemt deg for å sove. Da er det bare å kikke videre... 

♥ Kvinne parkerer bil i mørket. Jeg HATER å parkere. Da jeg tok lappen på en uke, serverte kjøreskolen meg en fancy bil hvor man bare kunne trykke på en knapp og så parkerte bilen av seg selv. Så det ble ikke så mye øving på det å parkere. Satte veldig pris på det egentlig, for jeg kan nok aldri bli noe talent uansett. Å skulle parkere alene ute i mørket uten "ring en venn"-muligheter, er blitt noe av det verste jeg vet. Alltid gøy dagen etter å se hvor skrått jeg parkerte kvelden i forveien. 

 Folk som glaner på deg når du ser på TV. Det finnes en type mennesker som glaner på deg når du sitter og ser på TV med dem. Som om de ser bort på deg for å se hvordan du reagerer på det som skjer på skjermen. Jeg pleier å late som om jeg ikke ser det, men neste gang det skjer skal jeg spørre. Hvorfor sitter du og glor på meg? 

♥ Folk som snakker mye når dere ser på TV sammen. Okey, enda et punkt om TV-titting. Jeg liker egentlig best å se på TV alene, jeg. I hvertfall hvis det er noe jeg er interessert i å følge med på. Det virker som om folk har det så sykt travelt med å fortelle om livet sitt når det er noe spennende på TV. Slutt med det! 

♥ Kevin. Er det det han heter, han som røk ut av Paradise Hotel forrige uke? Ja, jeg ser på Paradise, det er min guilty pleasure. Men dette Kevin-mennesket er noe av det mest irriterende jeg har sett og hørt. Snakk om å bare digge seg selv skikkelig. Jeg har ikke noe i mot folk som er fornøyd med seg selv, men når det forekommer uten grunn og når et menneske er uærlig og usnilt i tillegg, kjenner jeg at det rykker i paraply-muskelen. Æ har fint smil, bruuune øya... Altså. Jeg har en egen gruppechat om det opplegget der med venninnene mine. 

♥ Kassafolk som ikke sier hei og hadet. Unnskyld at jeg er her altså, jeg må bare ha grønnsåpe i dag skjønner du... 

♥ Overdreven yrkesstolthet. Ja, nå snakker vi gutter/menn her. En periode var jeg litt involvert med en... La oss si at han var psykolog da, for å ikke henge ut stakkaren. Hver gang han skulle fortelle noe om seg selv eller hva han gjorde, ble det sånn; jaja, nå skal denne psykologen gå og få tak i noe middag. Blir ikke noe fritid på denne psykologen i helgen. Kjente at psykolog var et jævlig dårlig eksempel, men dere skjønner hvor jeg vil hen. Jeg måtte slutte å svare til slutt, ble så creepy. 

Er det noen dere kan skrive under på? :-) 

56

For å si det sånn.. Tenkte alltid det samme som det ang. de i kassen som aldri sier hei og hade (i hovedsak på matbutikk). Syntes alltid der var litt småfrekt. Helt til jeg begynte å jobbe på matbutikk selv. Vet du hvor utrolig slitsomt det er å gjenta samme regla "hei, pose, 100 kroner, takk, kvittering, hade" i et heftig tempo flere timer i strekk? Jeg prøvde, men ble helt utslitt til slutt. I tillegg er det et fåtall som gidder å svare på noe av det man sier.. Tenk på den du! Til slutt ble jeg så sliten at keg begynte å stamme, klarte ikke si r (baby-r) og s (baby s). Er noe annet da man jobber i en butikk som ikke har kunder i kassen konstant.

Når jeg kjøper meg en sjokolade eller 2, på butikken jeg pleide å jobbe på, pga en laaang og kjip jobbdag og hun i kassa bare MÅ kommentere at det er usunt. Men når jeg stopper innom senere på dagen og kjøper inn frukt og grønt for hele uka - og samme dama ikke sier en shit... -.-

Ler like godt av de paraplyene dine ennå!;) Hva heter appen/filteret du bruker på bildet? Har sett du har brukt det flere ganger :)

Haha det med at folk so ser på meg når jeg ser på tv, det er noe av det værste jeg vet. Men det jeg syns er værre er folk som ser på meg mens jeg spiser. Akkurat som om de skal observere om jeg søler

hahaha, ja! jeg kom helt i gledesrus når kevin røk ut :D men føler han kommer tilbake :(

Paradise hotel recapsene

Guilty pleasure it is! Hadde vært glad om du leste recapen min i kveld :) paradise hotel er jo bare tragisk god moro :)

Er SÅÅÅ enig i alt du skrev om kevin!

Ler meg ihjel av den siste!

Haha utrolig deilig at det er fler som tenker det samme som meg om Kevin på paradise! Morsomt innlegg :-D

Hei. Jeg vurderer å studere i Oslo, og pendle fra tbg. Kunne du svart på om tog funker greit sånn sett? Og pleier du å rekke skolen klokken åtte?

hahahahah! elsker at kevin fikk egen paraply! det beste med hele greia var at han skulle være skikkelig douche. så endte det opp med at han begynte å gråte over ei jente. det var nesten litt vakkert!

Kan du skrive et innlegg om studiet du tar nå? skal søke tl høsten og er litt usikker på hva jeg skal velge

Kari: Hei! :-) Hadde aldri pendlet fra Tønsberg til Oslo hvis jeg begynte på skolen klokken 8, men det er meg da... Jeg begynner på skolen 8.15 syv ganger dette halvåret, og de dagene blir jeg hjemme. Da må man jo ta 6-toget, og stå opp... Før 5?

Andrea: det er redigert i Picmonkey :-)

Mb: Når kundebehandling er jobben din, syns jeg bare det skulle mangle... Sorry, men det er min mening.

Kan skrive under på alt. Skjønner meg ikke på folk som jobber i servicetyrker,men er pottesure og hater meg før jeg allerede har åpnet munnen. Altså jeg skjønner at det går an å ha en dårlig dag, men det er lov å ta seg sammen. Har selv jobbet i butikk, i en fornøyelsespark av alle steder, og må si kunder kan være hakket verre. Virker som noen foreldre har fullstendig gitt opp ungene og lar de gå fullstendig amok med bamsene i butikken. Frekke er de også, og det skader ikke å svare med et hei og hadde. Siden jeg er ung, virker det som om noen ser det på som sin oppgave å være belærende og kritisere og pirke på hver minste lille drittting. Altså ser du ikke at jeg er den eneste ansatte på jobb og køen er milelang, er det virkelig nødvendig å klikke for at en bamse ligger i feil hylle eller at det er tomt for en være i en hylle når det står en stappfull rett ved siden av det?

Ellers er kollektiv transport et kapittel for seg selv. Er det virkelig for mye å forlange å være litt effektive når man skal på bussen. For noen virker det som regne doktorgradavhandlingen å skulle betale for billetten sin. Jeg vil ikke være vrang, har bare lyst til å komme meg hjem. Og folk som spiser på bussen, hva er greia? I dag satt jeg foran ei som satt å spiste brødskive med leverpostei, takk for den. Gjorde dagen min så mye bedre. Og jeg tar bybuss, den tar ca 10 min, tviler på at du dør av sult i løpet av den tida.

Og eksamensvakter som bråker og SMATTER, sender de alle onde tanker, når de maser sånn på oss at vi må være stille, går det jo ikke an å sitte rett over meg å SMATTE

Haha, der fikk utløpt for litt frustrasjon, håper du har en fin dag videre :)

Haha, den siste var fin :)

Har du hørt HAGE -The taste?

Årets vårlåt deluxe :D

Paraplyen min: I dag kom det bort en dame til meg, midt på åpen gate og kjeftet på meg fordi jeg var dyremishandler.. (Jeg gikk i Canada Goose). Virkelig? Hun så ut som en helt normal, voksen dame.. Hallo? Hvor dum går det an å bli? Det verste var at jeg luftet valpen min, og hun sa at jeg ikke kunne elske dyr hvis jeg gikk i den jakken. Når jeg sa at hun ikke kunne elske barn hvis hun gikk i klær der det stod "Made in Kambodsja/ Kina osv." ble det stille... Sånne mennesker altså

Er personen du snakker om i yrkesstoltheten tilfeldigvis lærer? Irriterer meg faktisk over akkurat det samme, haha!

ÅÅÅh: herregud, bra du svarte tilbake!!

Marte: nei, hehe!

Anette: takk for tips, den må jeg sjekke ut! <3

Hahaha! Signerer den om Kevin :-) Guilty pleasure deluxe... Ellers er paraplyen min når de samme studentene alltid - uten unntak - skal snakke høyest i forelesning og alltid rope ut de mest fancye fagord og uttrykk, selv når de ikke aner hva de snakker om :-D Det smerter meg intenst nå i bachelorskrivingen. Bedrevitere som faktisk ikke vet best :-) #au

Thea: å herregud, den må jeg skrive under på! Haha :-)

Mine paraplyer :

* Kunder som snakker i telefon eller møter kjente i kassa køen. Hallo, jobben min består faktisk i å kommunisere LITT med dere. I tillegg skaper det kø siden de som regel alltid bruker lang tid på å betale eller pakke ned varene sine.

* Kunder som prøver å få gratis poser. Slutt med det. Det er flaut. Ta med nett eller betal den ene kronen. Og btw, det er IKKE vi som sitter i kassa som har bestemt at posene skal koste penger.

* Kunder som tror jeg er ansvarlig for prisene i butikken... Seriøst...?

* De som tror det er OK å ta med svære søppelsekker med panteflasker inn i butikken og ikke rydde opp etter seg. Værste er de som lar vinflasker o.l stå i en ring ved siden av.

* De som lar barne tafse på alt. Sånn seriøst, jeg har sett barn som prøver å bite IGJENNOM plastikken på div bollepakninger og lignende fordi de får lov å gå alene rundt i butikken. Følg med på kidsa deres. Og ps. Ikke bli sur når jeg sier dere må kjøpe det. Er da bare rett og rimelig.

* Kunder som kommer innom rett etter jobb og er i et dårlig humør. Jeg strekker meg laaaangt i butikken min. Hjelper eldre damer med å handle, lar diverse demente kunder få 'lov' til å krite hvis de glemmer koden på kortet siden vi har en avtale med barna, bærer varer ut til bilen/hjem, hjelper til med bankproblemer og mobilproblemer osv osv. Men jeg lar meg ikke bli tråkket på. Er du dust mot meg på jobb fordi jeg 'bare er en kassadame' sier jeg ifra. Selvfølgelig på en høflig måte, men står aldeles ikke bare å tar imot.

JA. Jeg har vært på jobb i 12 timer idag ;p

Kunne kommet med en lang liste av hva som er irriterende bak en butikkasse også. Selv så sier hei og smiler til alle kundene mine, men aner du hvor få det faktisk er som i det hele tatt sier noe tilbake? ahh, langt i fra alle! Skjønner at det "tærer" på motivasjoenen til enkelte. Men enig, er du ikke glad i folk og er blid og hyggelig så har man ingenting i serviceyrket å gjøre :)

Haha, jeg likte spesielt godt den med subwayen! Jeg står alltid med måkeøyne for å se om de gir meg den største eller minste delen, haha. Er også helt enig med de som ikke sier hei og hade i butikk. Det skulle bare mangle. Jeg bor i USA akkurat nå, og her er de veldig flinke og spør alltid "how are you today sweetie?". Syntes det er koselig :)

Min Paraply: Når du spiser eple og får eplebiter mellom tennene. Så sinnsykt irriterende og vondt! Så skal man liksom prøve å pirke eplebitene litt diskre ut, men så ender man opp med å gjøre vondt verre og de settes ekstra godt fast...

Det siste punktet! Haha! Var litt i gang med en forsker en gang, og han startet alt av diskusjoner, argumenter eller helt hverdagslige meninger med "som forsker....".

Han skjønte aldri det at en forsker innenfor realfag ikke har så mye "makt" over samfunnsspørsmål!

Det irriterer meg den dag i dag.

Susan: Hahaha, jeg ler...

Signe: måkeøyne, hahaha, morsomt!! :-)

Anonym: kunder som ikke svarer/snakker i telefonen osv... jeg hadde slått inn grønnsåpen to ganger. Eller tre ;-) Hvis det var meg som satt bak kassa.

Tina: Hehe! Du burde følge kontoen "Vi hater kunder" på Twitter, sykt morsom! :-)

Mennesker som alltid er så påtatt positive. Og som irriterer seg grønn over andre mennesker som har en dårlig dag. Altså, det er fint å være positiv, men når ble det ikke menneskelig å ha en mindre bra dag. Og når klagingen over at andre mennesker klager blir verre enn den faktiske misnøyen. Aaaah, irriterende!

Perfekt innlegg å lese idag, jeg er på dag 2 uten snus og er så irritabel at jeg er glad jeg ikke har drept noen enda :p Min paraply er folk som sitter og "rister" på benet under forelesning, det er utrolig mange som har den vanen og det er veldig slitsomt å ta notater mens bordet ditt rister! Og selvfølgelig de som smatter under forelesning og generelt :p Veldig enig i nachpiel paraplyen også! Ganske sikker på at jeg også er høysensitiv, likte at du skrev et innlegg om det :)

Noe som irriterer meg grenseløst er folk som absolutt ikke klarer å holde kjeft på kino. Husker jeg var å så på Fifty Shades, og det satt noen kjerringer lengre bak i salen som sa alle replikkene sekundet før de sa det på filmen. Var så irritert at jeg trodde jeg skulle eksplodere!

Hahaha! Kevin paraplyen - stemmer på en prikk. Fikk noia med én gang presentasjonen av han begynte å snurre på skjermen. Håper for hannes del han spilte en rolle..

Min paraply: folk som stopper på den trangeste plassen på kjøpesenteret, gjerne rett foran rulletrappen fordi de møter noen de ikke har sett på såååå lenge og bare mååå hyle "heeeeiiiiii det var lenge siden!!!" og gi ett sammendrag av de siste 10 åra mens vi andre må snirkle oss rundt de. Kjenner jeg fikk høyt blodtrykk bare av å skrive dette ;-)

Jeg er så innmari enig med deg om kassafolk som ikke sier hei og hadet. Og så vil jeg legge til folk som skal handle, som står foran deg i køen og snakker på telefon, så sier kassapersonen "hei", og den sykt viktige personen som snakker i telefonen ikke kan si hei eller i det minste nikke tilbake. Bare overser kassapersonen og er så viktig der han snakker i telefonen. Irriterer meg GRENSELØST.

Marie: ååå stakkars, lykke til med snusslutt!! Vet godt hvor irritert (og trist??) man blir! <3

Frister så lite å virke hyggelig mot en kunde når du har fått rundkjeft 10 minutter tidligere. Vi kassafolk skal sefølgelig ikke la det gå ut over andre, men vi er mennesker vi også.

Sååå enig! Her kommer noen studentparaplyer:

Knekkebrød med makrell i tomat: jada, strålende at du spiser sundt og sånt, men PÅ LESESALEN? Vær vennlig å slutt, ikke bare stinker det, men det bråker også

Høye hæler: igjen, på lesesalen. Klikk-klakk-klikk-klakk. Må du ha de på lesesalen, til tross for det store skiltet "ingen høye hæler?"

Hvisking: jeg hører deg fortsatt, det er et rom utenfor til samtalene om helgens one-nights-stands. Ikke ta de på lesesalen

Krangle med proffessoren: supert at du har egne meninger, og helt greit å stille spørsmål. Men skal du krangle, fordi du mener proffesoren tar feil: do it on your own time. Sjansen er nemlig at du tar feil, og at du kaster bort tiden til alle andre i rommet i tillegg til din egen.

Gah. Jeg irriterer meg over alt for mange på studiet.

Paraply: når du du ringer din mor for å få hjelp, eller tips eller bare si i fra om noe, og det blir en diskusjon ut av det isteden, og du lurer på hvorfor du gadd å spørre i det hele tatt. For eksempel: du ringer for å få hjelp med parkering (parkeringsavgift) og forteller at du tror du parkerte riktig. Så blir det hele plutselig om til en stor krangel fordi "hvis det blir bot nå så får du betale den sjæl!".... Åh. Hvorfor ringte jeg deg...

Når man sitter innerst i et tomanns-sete på bussen, og man skal av på neste stopp, og istedefor at passasjeren ved siden av deg reiser seg opp og flytter seg som en normal person, bare dytter beina til siden sånn at man må åle seg forbi personen. SYKT irr.

Og de som setter ytterst på et tremannssete på toget, sånn at man må spørre om setet i midten er ledig, og de bare flytter beina igjen. Herregud. Hater det.

Ååhh, heeelt enig ang. Paradise og Kevin!!

"Sex for mæ e knalljhard doggystyle! ;-)"

Skikkelig kul type ass... Jeez

Jeg har også noen paraplyer, Ida!

- Mennesker som tror de er smartere enn alle andre, og alltid har noe å fortelle som ikke er interessant for andre i det hele tatt.. Vi er 12 stykker i klassen, tar master, og dermed er aldersvariasjonen stor. En av mine medstudenter har lang arbeidserfaring, og må derfor fortelle oss andre som har lite eller ingen erfaring, om alle hennes opplevelser i arbeidshverdagen, hele skoledagen vår fra kl.09-16! Kjære Gud, jeg er så leiii!!

- Når man har sverget til en spesiell matvare i lengre perioder fordi den visstnok skal være veldig sunn/bra når man trener, og etter en mnd finner ut at denne matvaren over hode ikke er sunn og har ført til at all treningen har gått opp i NULL.

- Når man skal ha en liten hvil på sofaen etter en tung skoledag, og samtidig MÅ ha på lyd på telefonen fordi man venter en viktig samtale... Og ALLE vennene dine på facebook og snap blir veldig aktive akkurat i det du legger deg godt til rette og søvnen begynner å ta tak.

- Når man har gledet seg i over en uke på ny episode av favorittserien sin, og finner ut at de har bestemt seg for å ha en "mid season break" eller hva f det heter..

- Når man er dødsgira på å ha en SKIKKELIG trening av overkropp, deriblant pull-ups, benkpress osv, og har glemt å sjekke tilstanden i armhulene.. Værst er det at man ikke har pakket annet enn en ussel liten singlett i treningsbaggen.

.. Annet enn det har jeg en veldig bra dag!

Er så enig i den dogreia! Jeg skjønner ikke hvorfor folk MÅ være med meg på doen/ha meg med.

Jeg klarer ikke å tisse mens noen står i nærheten. Om noen tisser mens jeg er på doen snur jeg ryggen til, og lukker øynene. Hvorfor skal man være sosial akkurat der? Det tar 2 min, og så er du ute igjen, og kan fullføre samtalen.

Ååå så einig i alle disse paraplyene! Nå for tiden er det bare en paraply fra meg.. Spysyken... Som jeg har hatt siden i går. Ekleste som finnes, og enda verre når man liksom er "voksen", og ikke har hatt det på typ. 10 år :p hadde glemt hvor ille det er..

Folk som glaner på en når man ser tv er SÅ irriterende!!

Mb: Da får du finne deg en annen jobb, har selv jobbet i butikk i fire år, og det finnes ikke en eneste kunde, jeg ikke har sagt hei eller hade til! Spurte hver eneste kunde om de ønsket pose og kvittering (med mindre de kjøpte en tyggispakke da...) Det er ren høflighet, og det er ikke kundens skyld, at du blir "sliten" av å si hei... Hvis du ikke spør om jeg vil ha pose og kvittering, kan du vedde på at jeg spør om det, etter jeg har betalt, BARE for å være trassig.

elskeer bloggen din, en av favorittene jeg er innom hver dag!

hvordan synes du egentlig det er å ha gruppeeksamen og gruppearbeid ellers? Jeg HATER det, og holder på med det i disse dager. Låst på et grupperom 6 timer daglig med heftige diskusjoner titt og ofte. Føler jeg mister all kontroll over karakteren min og tålmodigheten hahaha

Anonym: Hei :-) Jeg syns det er slitsomt å sitte tett med andre i 6-7 timer generelt, haha. Men jeg har ikke en gruppe som diskuterer heftig og går helt bananas heldigvis, akkurat nå er vi bare to som har det gøy sammen og er enig i det meste.

Kom over en utrolig irriterendes ting som skjer meg oftere enn nødvendig og tenkte med en gang på deg, og paraplyene dine! Bare MÅ dele.

Det ALLER verste jeg vet, er når jeg skal kaste noe i søppla og der er ingen pose. HVOR vanskelig kan det være å lage til ny pose etter du har tatt ut søppla?! BLIR RETT OG SLETT GAL.

Ja, jeg bor hjemme enda. Ja, det er på tide å flytte ut. Haha.

Paraply: forkjærligheten din for det nye filteret ditt. Trodde du brukte det ironisk første gang.....

Her har du forresten noen paraplyer fra meg:

- Folk som bruker siste papir på dorullen, og ikke gidder å skifte til ny dorull..

- Folk på treningssenteret som kan løfte tungt, men ikke klarer å rydde på plass etter seg.

- Idiotiske parkeringer hvor bilen tar opp 2 parkeringsplasser, enten fordi den står over linja, eller fordi den står så skeivt at det er umulig å parkere ved siden av.

- Pasienter som tror de er den eneste som skal inn til legen.. Jeg forstår at du har vondt i halsen og har feber, men legen er forsinket grunnet et akutt tilfelle (dvs hjerteproblemer eller små barn som er veldig syke)...

- Når folk går på buss/tog, før de som skal av, rekker å gå ut.

- Når det er 15 andre ledige plasser, men personen som kommer, skal benytte plassen som er rett ved siden av.. Denne gjelder for offentlig transport og apparater på treningssenteret (eks tredemølle)

Anne-Marthe

- Når du sitter i kassa, smiler og sier hei og de ser på deg og bare går UTEN å si hei eller noe tilbake. Da blir jeg så forbanna at da gidder jeg ikke hjelpe vedkommende i det hele tatt og blir skikkelig bitchy. Makan, lær deg folkeskikk...

- Martine fra paradise, makan til verre kjerring skal du lete lenge etter tror jeg. Æsj! Hu gjør meg dårlig. Tenk å være sånn tenker jeg da.. Stakkars menneske.

Jeg kan virkelig skrive under på det meste her, og spesielt den paraplyen som handlet om TV-titting. Når folk snakker mens vi ser på noe spennende blir jeg sprø. Og for ikke å snakke om når vi har avtalt at vi skal se en ny film og de fortsetter å prate. Jeg KLIKKER I VINKEL. Greit nok om de absolutt må kommentere det som foregår på skjermen, det gjør jeg og, men å prate om studier og lekser som ikke jeg er litt involvert i en gang, da er det like før jeg hiver dem ut av døra. Åh, det var deilig å få ut! Nå skjønner jeg hvorfor det hjelper å skrive ned paraplyer for deg :)!

Skriv en ny kommentar