FLAUSEN OVER ALLE FLAUSER

En hel time til jeg må forlate leiligheten for å rekke toget. Det er ren luksus, tenker jeg og trykker dagens andre Nespresso-kapsel ned i maskinen. Den lager et helvetes leven, men serverer en rykende varm og kafé-lignende kaffe til slutt. 

Jeg slår meg ned ved kjøkkenbordet, og bestemmer meg for å oppdatere meg på verden. Men jeg kommer ikke så langt. Før jeg i det hele tatt får startet på den første nyhetskilden, lyser den mot meg; en sak som en bekjent på Facbook har delt. "Vi må ta underlivet tilbake". Jeg himler med øynene, og kjenner at jeg blir litt irritert. Tenker at vi har kommet for langt i verden, til å komme med feministiske oppstøt som drar oss femti år tilbake i tid. Regner med at saken handler om at vi ikke skal ha sex og at vi skal la håret gro. Eller noe. Men jeg tar feil. 

Saken handler om at kvinner i dag tror at alle andre kvinner ser ut som pornostjerner nedentil, og derfor føler seg unormale. Noe i den duren. Jeg skummer gjennom saken, og finner til min store glede en link. En link, hvor det skal være bilder av en haug med forskjellige og "helt vanlige" underliv. Nysgjerrigheten min har det aldri vært noe galt med, så jeg er ikke sen med å klikke på linken, og heller ikke sen med å huke av advarselen som forteller meg at jeg straks kommer til å se bilder av underliv. Kjør på, tenker jeg, og trykker i vei. Og så blir jeg som forventet servert underliv på rekke og rad. Kjenner at synet som møter meg ikke passer så godt  tidlig på morningen, jeg har nettopp spist frokost og er egentlig ikke så interessert i andre kvinners underliv generelt. Jeg klapper igjen Mac'en. Bestemmer meg for å glemme det jeg nettopp har sett. 

En time og et kvarter er gått, og jeg sitter på toget. Fraaaaa Tønsberg, piper det fra konduktøren, og jeg kløner som vanlig med å få åpnet den røde lille mappen hvor togkortet ligger og kliner med studentbeviset. Endelig ferdig med det, nå kan jeg finne fram Mac'en og begynne å forberede meg til forelesningen. Mannen ved siden av meg breier seg godt ut, og jeg kjenner at det passer dårlig. Jeg blir fort litt breiere jeg også, når jeg sitter og hamrer løs på Mac'en. Vel, jeg drar Mac'en opp av veska og unnskylder meg når jeg dulter borti låret til sidemannen. Han smiler bare tilbake, og uten å se alt for nøye på ham kan jeg se at han er litt kjekk. Ikke sånn kjekk som alle jenter liker, men sånn kjekk som jeg liker, et eller annet i øynene. 

- Business-reise? Spør han, og nikker mot Mac'en jeg har lagt på fanget. 

Jeg har på meg Uggs og boblejakke, og tenker at han må være ganske dum. 

- Skal på skolen, svarer jeg kort og kontant. 

Det er viktig å ikke være for vennlig med folk på toget, da ender man med å ikke få gjort unna det arbeidet man skal. Dere skjønner hva som skjer nå, ikke sant? Jeg får vondt i magen av å skrive det. Vondt i sjela, vondt i hodet, vondt i tærne. Jeg drar lokket på Mac'en opp i en fart, skriver inn passordet og der: EN HAUG AV VAGINAER. Masse hår. Masse kjønnslepper. Min første reaksjon er å se på mannen ved siden av meg, for å se om han har sett det. Det skulle jeg ikke gjort. Jeg skulle bare lukket ned den siden. For mannen ved siden av ser det ikke før han legger merke til at jeg sitter fem centimeter fra ham og glor rett inn i øyet hans. Øynene hans danser over skjermen min. Jeg har ikke noe å si. Og det verste er at han ikke sier noe han heller. 

Så, der fikk man så hatten passet etter å ha snoket i andres underliv. 

91

Haha, denne burde komme med en advarsel om at man ikke burde lese på jobb! Gapskratter her jeg sitter, heldigvis alene akkurat nå ;) Haha, dette må være en av tidenes flause, all ære til deg for at du deler den :)

Hahahaah! Huff x)

Å HERRE-GUUUUUUUD! Jeg blir skikkelig flau på dine vegne. Au au au!

Takk og lov for at toget fra Tønsberg til Oslo har ti vogner, da finnes det en viss sjangse for at du ikke havner ved siden av han igjen med det første.

Sympatitanker fra en medpendler på toget mellom Tønsberg og Oslo

Jeg ler så griner! Du er så god til å formidle og får meg til å le støtt og stadig hahah

Hahahahahaha, åneeeei!

Hahahaha, dør

hahaha, dævver! hvor var synkehullet du kunne hoppi ned i akkurat da..?! :P

HAHAHAHA! Jeg griner, men jeg vet ikke om det er fordi jeg ler eller om jeg faktisk griner på dine vegne! Ååh, herreguud!

HAHA, uffamei! Du skriver konge-bra, Ida, er en fryd å lese bloggen din.

hahaha åneii! Jeg ler så jeg griner. Noe så forferdelig. Jeg fikk litt vondt av deg nå.

Ler så jeg griiner! Føler med deg.. Haha.

Hahahaha! Fantastisk innlegg :-) Så pinlig - men likevel utrolig gøy :-) Håper resten av dagen din går knirkefritt uten flere pinlige hendelser :-D

Hahahah!!!!

Hahahaha, fy faen! Jeg blir flau bare av å lese det

Du er virkelig den beste bloggerne Ida!! Dette var dødsgøy å lese😂

åh herre det må være noe av det flaueste jeg har hørt om i hele mitt liv! Uff uff uff uff uff jeg får vondt inne i meg av å lese dette. Stakar stakar deg haahhahaha

ÅHERREGUD SOM JEG LER NÅ!!!

Bahahahahah!

Takk for at du deler dine nydelige flauser med oss, made my day!

Hahahaha - elsker deg, Ida! :-D

Haha! Uff, merker jeg ble svett når jeg leste dette på dine vegne! Hadde nok hatt samme reaksjon som deg vil jeg tro:) Håper det var flausa de for uken og at du slipper mer!

Hahahahahahaha, nå lo jeg godt! Elsker at du deler slike hendelser med leserne!

hahahaha! Nå lo jeg høyt! :D

Hahahaha, jeg ler meg skakk! Fordi jeg kjenner meg igjen. Jeg var nemlig borti samme sak i dag tidlig. Jeg smurte frokost, og satt meg til rette i sofaen. Den første saken som gliser mot meg når jeg åpner macen er den du snakker om. Jeg klikket meg også videre, uten å tenke på at det var så rart. Helt til naboen sto på verandaen bak meg og lurte på om hun kunne låne litt melk. Jepp, så du er ikke alene. Og frokosten; den står på bordet enda. Jeg klappet bare sammen og gikk.

Huff og huff. Ha en fin dag!

hahaha :) du er i hvert fall heldig som har bloggen og kan forklare din side av saken x)

Ahahaha. Dette er hvorfor en klikker bopprt sånt fra skjermenm før man drar hjemmefra. Men herlig!

Ååhåhåhåhå fyyyfan jente hva du får til ass😂😂😂 beste jeg har lest på lenge. Føler med deg

Haha, var jeg den eneste som måtte google artikkelen?

Fy fader så flaut, men det er jo sånt som lager gode historier!

Sorry Ida, men.. hahhahaha! Jeg døør!

Men trøsten får være at det kunne skjedd oss alle ;-) Hvem er vel ikke bittelitt nygjerrige?! haha

Hahahah, morsomt å lese hvertfall da!...

Hahahahah, helt fantastisk. Stakkars deg! Jeg får helt vondt, men klarer ikke la være å le høyt.

Hahahahaha! Lo så jeg gråt litt her nå!

Tusen takk! Det her gjorde godt i leksepausen. Nå har jeg energi til å fortsette:)

hahahah, absolutt noe som kunne skjedd meg!

Haha, det er så typisk. Enda godt at du ikke dro opp maccen først i forelesningssalen, om det er noen trøst.

HAHAHAHAH nå lo jeg HØYT! Du får det til du Ida! Helt fantastisk!

HAHAHAAHAHAHA herregud som jeg ler!!!! Du gjorde nettopp dagen min så mye bedre <3

Lo så jeg grein! Det er sjeldent slike gullkorn spretter opp :-)

AHHAHAHAHAHA DØØØØR stakkars deg :(

hahahah nå lo jrg høyt!

Ida, du er jo Carrie Bradshaw.. :)

Karina Jørgensen

Hahahaha! Jeg sitter på toget nå og ler så tårene spruter!

Så for meg at det samme skjedde med meg og min sidemann, og det roet ikke latterbrølet mitt :-D

Hahahahahahahhahahahah det er seriøst noe av det morsomste jeg har lest! Ah, nå fikk jeg meg en god latter. Samtidig føler jeg veldig med deg. Flaks at han litt kjekke ved siden av deg kommer til å huske deg neste gang han ser deg da :p

Hahahahaha, jeg ler og ler!!!

Først og fremst: flau og litt morsom opplevelse.

"Jeg himler med øynene, og kjenner at jeg blir litt irritert. Tenker at vi har kommet for langt i verden, til å komme med feministiske oppstøt som drar oss femti år tilbake i tid."

Jeg lurer på hva du mener når du skriver dette Ida? Mener du at feminisme drar oss femti år tilbake i tid? Eller er det spesifikke deler av feminismen som du blir provosert av? På hvilken måte da isåfall?

Synes alltid det er spennende når man får små "drypp" av politiske meninger hos bloggere, da de fleste av dem/dere sjelden tør uttale seg om politikk eller inneha politiske meninger. Skal vel heller ikke legge skjul på at jeg synes det er en litt kjip uttalelse som oppleves som den er dratt ut av løse luften - og kunne tenkt meg å høre mer om hva du tenker og hvorfor du tenker slik.

Dette er ikke ment som et angrep. Blir bare nysgjerrig.

Jeg lollet høyt! Hahahah

Men du er nå awesome uansett!

HAHAHA! Ler meg ihjel!

LEEER

Hahaha. når jeg leste neddover så tenkte jeg bare; ånei....Ånei... ÅNNEI!!! ÅFAEEEEN! hahahah. Ler som bare det. Du er god Ida :-)

Feminisme handler om likestilling og er et begrep for antisexisme. Er overrasket over at det er et ord du bruker med negativ valør. Som om likestilling er en dum ting.

hahahhaha, ler!!

Henriette Louise Larsen

Å faen, griner av latter, hahaha! Det der er såååå noe som kunne hendt meg, har dyp medfølelse for den flausen der for å si det slik

KHLOE KARDASHIAN KOMMER TIL DUBAI 27.mars! Til Dubai world trade senter

Hahahahaha! Fikk meg virkelig en god latter nå :D takk, Ida!

Therese: så det! Men Kristina sier det koster 14.000 å møte henne. Liitt i drøyeste laget :-( haha

Hahaha, dette er grunnen til at bloggen din er så bra!

Fikk høy puls mens jeg leste innlegget, for trykket på den samme linken selv. Trodde et øyeblikk du hadde funnet ut at det var en sånn "klikk- og du liker siden på facebook"-link, så fikk litt panikk. Uff, så flaut! Har gjort endel sånne ting selv, men har heldigvis fortrengt det meste. Takk for at du deler sånne historier :-)

Ånei, nå døde jeg litt på dine vegne!! Måtte lese innlegget for samboeren og han også lo så han grein.. Han sier han hadde blitt litt overrasket om ei pen jente hadde dratt frem noe sånt på toget ;) hehe

*ler så jeg griner* Godt at det ikke bare er jeg som gjør slikt ;)

Konge!

Ha en strålende fin dag!!! :)

Hahaha...lenge siden jeg har ledd så høyt av noe på nett! høres akkurat ut som noe jeg kunne fått til!

Hei Ida!

Så gøy at du leser bloggen vår! Her kommer en link til artiklen sånn at de andre leserne får det med seg :)

Hilsen Ellen og Nina fra Underlivet

http://underlivet.blogg.no/1426459858_flaggermus.html

Haha. Nå ler jeg godt! :)

hahahaha der fikk jeg meg en god latter!!!! :)))

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Herlig historie!

Hva med å heller rette fokuset mot alle negerne som aldri har sett et underliv før de begir seg på voldtekter av nordiske kvinner?? Negere er en arkaisk dyreart

HAHAHA NEI FLAUUUUUT

Så du synes jeg er kjekk, Ida? Men ikke så kjekk som alle jenter liker. Hm. Uansett. Jeg leste den artikkelen der i går, så jeg visste utmerket godt hva det var du hadde oppe på skjermen. Jeg burde sagt noen forløsende ord, men ble så paff. Beklager. Synd, for nå kommer du til å gremmes over dette resten av livet. Noen få ord og et smil kunne endret alt.

Hva ville du ha sagt?

Hahahaha, herreguuuuuuud, jeg kjente jeg ble så flau av bare å lese dette at jeg nesten gjemte meg under bordet. Kan tenke meg hvordan det var for deg - uff!

Vi fikk oss i det minste en god underholdning, da. Hehe.

Hei! Jeg bet meg merke i uttalelsen din ?Tenker at vi har kommet for langt i verden, til å komme med feministiske oppstøt som drar oss femti år tilbake i tid. Regner med at saken handler om at vi ikke skal ha sex og at vi skal la håret gro.? For en kvinne å påstå at å dras femti år tilbake i tid hadde vært kjipt på grunn av feminisme, er passe drøyt. Grunnen til at jeg ikke hadde villet leve for femti år siden, er fordi feminismen da ikke hadde oppnådd det den har i dag, og uttalelser som denne er av den typen oppstøt som drar oss tilbake i tid.

For øvrig, feministene fra femti år tilbake kan du takke for muligheten til å ha sex for nytelsens skyld, les denne:

http://www.aftenposten.no/fakta/innsikt/Elise-Ottesen-Jensen-kjempet-pa-barrikadene-for-den-forbudte-prevensjonsopplysningen---7926286.html

Ordentlige feminister vil absolutt ikke begrense noens sexliv, tvert imot. Ikke vil vi tvinge deg til å la underarmshåret gro, for that matter! Feminisme handler om likestilling, og å (feilaktig) redusere det til sex-nekt og hårvekst er ikke rettferdig gjort.

Hahaha fantastisk!:) Så forferdelig flaut da, kan tenke meg den togturen føltes veldig lang..

Hvor er den blåe jakken fra som du bruker på headern din?

Hahahaha, huffda.:P

Så grusomt, hahahaha

Anonym: den er fra Zara :-)

Hahaha - lesson learned. Alltid skru av det man har holdt på med ;-)

Å herreguuud. Kjenner jeg blir flau på dine vegne, og jeg kjenner en antydning til en liten skvett i buksa! Hahaha, dette var ufattelig morsomt å lese!

Aahahahahaha. Fantastisk!

har du trukket vinneren av ipad (catfish)?

blir alltid i godt humør av å trykke inn på bloggen din, btw:D

Hei Ida og takk for sist!

Ser nå at en fin togtur ble fort litt i kleineste laget for oss begge. Vi sees plutselig igjen. Mvh en litt dum Petter :)

Hahaha! Jeg lo så jeg grina når jeg leste dette. Nydelig at du deler slike historier;-)

Petter: Du er ikke den første i dette kommentarfeltet som later som om det var deg.

Hahah dauer!

Haha, lo godt.

Men hvorfor bruker du uttrykket "feministisk" i negativt perspektiv?

hahahaha det var jo sykt morsomt!!! :-D Bra sak å dele

hahahhaha dette gjorde hele dagen min! Huff, kan tenke meg hvor kleint! jaja, tak for at du sprer glede!

Hahahahahahaha!! Jeg dauer

Fantastisk innlegg! Lo så jeg fikk tårer i øynene! 😂

Hahahaha! Herregud, jeg digger deg.

Ida, jeg ler meg ihjel! Stakkars! <3

Føler på hvordan følelse du hadde mens du sitter der ved siden av han på togturen, etter at du opplevde dette :P

Du skulle ha fortet deg å sagt at du studerte gynekologi eller no! Haha! Digger deg ass!

Catherine: haha, at jeg ikke tenkte på det!!!

Hahaha, ler så jeg griner!!

Hahaha, å herregud.. Uffda

Hei Ida.

Kjempe fin blogg du har her.

Jeg ser at du også har blogget om flauser.

Jeg skrev nylig et innlegg om folk som havner i ufrivillige flaue situasjoner på direktesendt tv.

Kom gjerne innom bloggen min og fortell hva du synes :-)

Hilsen Veronika

Skriv en ny kommentar