ENDELIG FERDIG

Det er faktisk helt greit å komme hjem fra skolen klokken halv ti på kvelden når det innebærer at første eksamen er LEVERT! One down, five to go. Men at den første er levert betyr at jeg ikke skal anstrenge hjernen min på en nesten to uker, for nå er det helg og så FERIE på menyen. Jeg er så lykkelig her jeg sitter. Og trøtt! Det har vært en tung dag for hjernen min. Eksamen har vært litt ekstra utfordrende denne gangen fordi vi aldri har møtt han som er ansvarlig for eksamen. Han befinner seg nemlig i Bergen, og vi har hatt en foreleser i faget som ikke er helt enig med han som sitter i Bergen. Så han som skal gi oss karakterene mener én ting, mens han som foreleser og hjelper oss mener en annen. Da blir det til at man må stole på seg selv, da! Jeg har i hvert fall troen, og nå gidder jeg ikke å tenke mer på eksamen på et par uker. 

Nå skal jeg dusje og få på meg joggisen, lage noe veldig enkelt til middag og krølle meg sammen i sofaen og se på Paradise Hotel. Haha ♥

23

Åh, så deilig! Gratulerer :)

Det går nok kjempefint! Utfra det jeg har sett er du kjempeflink på skolen, håper jeg blir like flink når jeg begynner å studere.

Gratulerer med overstått eksamen :D :D :D

Åh så herlig å være ferdig med en eksamen!! Jeg har fem eksamener pluss en bacheloroppgave jeg skal være ferdig med til våren. Jeg ble stressa av å skrive det her nå. HAHA :')

Jeg skal også se på Paradise Hotel. Kos deg i kveld!

Hildegunn Hjelmstad: lykke til med eksamner og bachelor! :-)

Thea: takk <3

Sarah: takk for det! :*

Hei! :-) Kanskje en litt rar forespørsel, men jeg lurer på å flytte fra Bergen til Oslo og har noen spørsmål i forhold til det. Har aldri bodd i Oslo, bare besøkt byen når jeg var liten og synes Karl Johan var superspennende, hehe. Nå er jeg 23 og har naturligvis litt andre interesser enn for 10 år siden :-) Hvilke bydeler/utesteder/restauranter/shopping/steder o.l. har du gode erfaringer med? :-)

Ida: hei :-) jeg er ikke såå stor fan av oslo, og det er derfor jeg ikke bor der heller. Utesteder er jeg ikke oppdatert på, men hvis du går inn på bloggkategorien min som heter Oslo, kan du finne litt tips til blant annet restauranter :-)

Åå det er den beste følelsen! Gratulerer med levert :D

Du jeg har et spørsmål angående hair care-tablettene: jeg blir utrolig kvalm av de, og det er så ille at det virkelig føles som at jeg skal kaste opp. Opplevde du det samme? Jeg begynte på de for 10 dager siden, kanskje det bare er en bivirkning som vil gå over etterhvert?

Pia: tusen takk! :-) oi, det hørtes rart ut. Aldri opplevd selv eller hørt om noen som har, men hvis pillene har skylden ville jeg droppet dem tvert! Kanskje du er allergisk?

SV: Oslo

Tusen takk for svar! Da dykker jeg ned i arkivet :-)

Lag fler paraply innlegg, de er så morsomme!! :)

Nyt helga og god ferie :-)

Hei! Går selv på markedshøyskolen i Bergen og lurer bare på hvilken eksamen dette var?:)

Elise: hei! :-) det var Markedskommunikasjon.

Misscecilie: takk og i lige måde! :-)

TUSEN takk for motivasjonen. Jeg sitter her og har igjen siste del av hjemmeeksamen, - nå skal jeg bli ferdig :)!

Gratulerer med levert!

Anne: takk og masse lykke til! :-)

spännande

Hei Ida :-) jeg bare lurer på en ting.. Hvorfor måtte du ta opp fag hvis du visste at du skulle gå på markedshøyskolen? Er det ikke kun generell studiekompetanse som gjelder for å komme inn der? Eller har jeg bomma totalt? Har søkt markedshøyskolen til høsten selv, og gleder meg syykt til å få starte igjen etter 4 friår 😄

Kamilla: hei! :-) jo, det stemmer. Jeg fullførte ikke matte og naturfag da jeg gikk på VGS, så hadde ikke studiekompetanse. Derfor måtte jeg ta opp de to fagene for å få det. Lykke til med skole! :-)

Så deilig å være ferdig med eksamener! Jeg har eksamen i markedskommunikasjon til uka, har du noen tips å komme med? Hadde satt stor pris på det. Sitter og leser igjennom studie-innleggene dine nå for å få litt ekstra lese-motivasjon, haha! :-)

Juliane: hei! :-) det siste jeg gjorde før min eksamen i MAM, var å gå gjennom alle powerpoints og sørge for at alle begrep var noe jeg kunne noe om. På eksamen fikk jeg spørsmål om differensieringspunkt, paritetspunkt, merkegjenkjenning, merkegjenkalling, frekvens, rekkevidde, bevisst og automatisk oppmerksomhet, juridiske begrensninger for markedskommunikasjon, og så måtte jeg i tillegg lage en mediestrategi og en medieplan med budsjett for en case vi fikk! Masse lykke til :-) klem

Skriv en ny kommentar