hits

DUFTEN AV RENT HJEM OG SOMMER

20.03.2015 - 16:34 10 kommentarer

Annonse 

Dere vil ikke tro hvor godt det lukter hjemme hos meg nå. Jeg har nemlig vært så heldig og få tilsendt en masse nyheter fra Makestyle, og temaet er duft! På soverommet lukter det som i en Victoria Secret Store, i stua lukter det sommer og rent, og på badet lukter det nyvasket sengetøy. Er ikke de tre tingene de beste duftene på denne jord? 

Når jeg har gjester blir de alltid sittende og lukte på duftlys og duftpinner, jeg er jo helt hekta og begynner å få litt av en samling nå. Men det er deilig å kunne bytte på, man blir jo "immun" mot duftene man omgås hele tiden. Med litt variasjon unngår man det :-) 

Først vil jeg vise dere de deilige produktene fra Clean. Jeg har parfyme fra dette merket fra før, og er helt fascinert over duftene. Om du vil ha duften av clean cotton, fresh laundry, warm cotton, rain.... Clean har alt du trenger for - ja, en ren duft. 

Duftpinner og duftlys ala Fresh Laundry ♥ Ahh, tenk om det gikk an å legge ut en duft på bloggen... En feil jeg ser mange gjør med duftpinner er at de setter alle pinnene i glasset med en gang. Da blir det veldig sterk lukt og du bruker den opp fortere. Start med kun noen få, og sett oppi en ny i uken eller når du føler at det trengs. Et trikst er også å røre litt rundt på pinnene av og til, da blir det "frigjort" mer duft :-) 

Fresh Laundry passer like godt i stuen som på badet eller vaskerommet. 

Duftspray til hjemmet er faktisk nytt for meg. Denne er i duften rain, lukter helt sinnsykt godt og rent. Gir meg litt følelsen av en norsk sommerdag etter at det har sluttet å regne. Bare parfymert! Vanskelig å forklare, altså. 

Så, over til produktene fra Victoria's Secret! Kan jo ikke gjøre annet enn å juble over at Makestyle har avtale med VS. Flere av disse produktene står alltid på handlelisten min når jeg besøker et land som har Victoria's Secret, og Dubai-turen jeg straks skal på er intet unntak. Men nå slipper jeg altså å bruke koffertvekt på duftsprayer, hurra! 

Disse duftsprayene er til kroppen, og lukter bare så deilig, sommerlig og søtt - uten å være kvalmende. Min favoritt er Love Spell til venstre, og de to andre heter Passion Struck og Strawberries & Champagne

I tillegg til bodymistene, har Makestyle tatt inn parfymer og bodylotion fra Victoria's Secret. Parfymen til venstre heter Victoria's Secret Angel Gold, og utseendet på flasken er jo nesten grunn nok til å ha den stående i hylla. Den i midten heter Victoria's Secret Bombshell, og hallo! DETTE MÅ JO VÆRE DUFTEN DE SPRAYER MED I VS-BUTIKKENE?!! Har alltid lurt på hva det lukter der, for det lukter så sykt godt. Den lukter i hvert fall veldig kjent, så for meg er dette vinneren blant alle VS-produktene ♥

Favorittduften for sommeren :-) Nå får dere 20% på alt fra Victoria's Secret hos Makestyle. Dere trenger ikke rabattkode, rabatten er allerede trukket fra prisen i nettbutikken. 

10 kommentarer

Amanda

20.03.2015 kl.17:57

Hei Ida! Synes virkelig bloggingen din har blitt utrolig bra i det siste! Noen reklameinnlegg her og der må vi tåle. Har selv den Bombshellparfymen, og føler at hver gang jeg har den på så er det noen som spør hva det er - både kjente og ukjente! Men må nesten spørre, hvor er den superkule bikinitrusen fra? Så kul!

Thea

20.03.2015 kl.18:09

God helg! :) Bombshell er min absolutte favoritt fra VS. Skulle ønske vi hadde butikkene i Norge! Går alltid bananas når jeg er i USA. Hamstrer undertøy for flere år :D

Ida Wulff

20.03.2015 kl.19:21

Amanda: ja, ikke sant, den lukter så utrolig godt! :-) bikinitrusen er fra Wildfox. Klem!

Mh-Ingrid

21.03.2015 kl.05:33

ÅÅ den Bombshell er fantastisk, jeg oppdaget den for noen år siden. Favoritten på baderomshylla. God tur!

Merete

21.03.2015 kl.11:39

Hei Ida. Når jeg går inn på linken til bombshell ligger prisen til 699 (før 749) det er jo såvidt 7% rabatt. Er det en feil?

Ida Wulff

21.03.2015 kl.15:55

Merete: hei :-) om det er en feil vet jeg ikke, men skal jo være 20%. Kundeservice er nok mer til hjelp enn meg!
Jeg elsker virkelig alt fra Victoria Secret. Har vanvittig mange produkter fra det merket. Du burde teste ut Victoria (parfyme), lukten er helt himmelsk. Nå vet jeg ikke om Angel og Angel Gold lukter det samme, men duften er veldig god. Victoria Secret er helt klart et av favorittmerkene. (:

Ida Wulff

21.03.2015 kl.17:42

SupportPrettyLittleLiars - Blogg om Pretty Little Liars og skuespillerne: da skal jeg sjekke den ut i Dubai, gleder meg! :-)

Lena

06.03.2016 kl.17:22

Hei Ida!

Kom over dette (gamle) innlegget da jeg googlet "Clean" produkter, har akkurat bestillt en hel drøss.. :D Men la merke til denne plastikk brettet du har på noen av bildene, hvor er det fra? På utkikk etter akkurat slikt!

Ida Wulff

10.03.2016 kl.12:05

Lena: det er fra Bolia! :-)

Skriv en ny kommentar