DET ER FREDAG

HELG! FERIE! Herregud som jeg setter pris på fri nå etter at jeg har fått meg et "liv". Det er fremdeles uvirkelig for meg at jeg for to år siden ikke gjorde annet enn å blogge. I flere år! Altså, jeg hadde ikke én rutine, ikke én eneste forpliktelse bortsett fra å betale husleie og telefonregning. Det var ikke forskjell på mandag og lørdag, dag og natt. Og det er helt utrolig å tenke på nå. Det er sikkert et drømmeliv for mange, men jeg fungerer i hvertfall skikkelig dårlig uten rutiner og ting å gjøre. Beundrer virkelig de som klarer å kun blogge og samtidig har et liv med rutiner. Jeg satt jo bare og stirret i veggen!  Men, ja. Følelsen av ferie og helg, da! Det er verdt å fylle opp kalenderen sin med eksamener og masse annet dritt bare for å få den følelsen ♥

Jeg jogger rundt i leiligheten (av en eller annen grunn føler jeg at jeg sløser tid på å gå, har en veldig effektiv dag i dag, haha) og pakker litt og rydder litt. Jeg skal til Oslo for et oppdrag i morgen, så jeg må bruke denne dagen og søndag godt. Bruker jo tre år på å pakke, så det er fint... Har flydd rundt i byen i dag og kjøpt en haug av småting jeg må ha med på turen, og til og med klippet meg kortere. Håret vokser som ugress (det er positivt altså) om dagen - bildene er forresten tatt før klippingen, de slitne tuppene er vekk! :-) 

I kveld skal jeg på besøk til mamma og pappa, det er lenge siden vi tre har hatt kvalitetstid sammen nå føles det som! Pappa skal lage min yndlingspizza, og ettersom jeg har glemt å spise i dag, gleder jeg meg enda mer enn vanlig.

Håper dere får en fin fredagskveld!

26

ÅÅ du er så heldig som har foreldrene dine i samme by. Jeg bor i London for øyeblikket (og det er veldig gøy det assa) men jeg gleder meg til å flytte hjem til Oslo for å kunne traske opp til mor og far en søndagskveld.. Herregud jeg er et kjedelig menneske. Haha. Kos deg masse i helgen, nå har jeg snart påskeferie jeg og, og det skal bli helt HERLIG! Stor klem! <3

God helg :)

Pizza står på menyen her i huset også :)

Hahaha, SØNDAGSKVELD?

Søndagskveld?? tar gjerne fredagskvelden og helga først :) men tipper jeg får en fin søndagskveld også :)

dragolfine: haha, sånt skjer! :-)

Elisabeth: god helg til deg også, kos deg! :-)

Thea: ja, det er såå koselig å ha dem i nærheten! <3 ha en fin påskeferie, klem :-)

hvor er cardigan fra?

Hvor er jakken fra?? Såå fin!!

Anonym: den er fra Gestuz, kjøpt på Seven i Tønsberg :-)

Marte: gestuz! :-)

Så utrolig pen du er!

Love the Chanel! Kan du si meg det eksakte navnet på modellen? Regner med det er Jumbo du har.

Anita: det er en chanel classic flap bag, og størrelsen er jumbo ja :-)

Vivian: takk, så hyggelig <3

Så deilig jakke :)

Så utrolig fin du var på disse bildene! Åh, vårstemning! Jeg holdt forresten på å dø av flausen din her om dagen. Jeg ville bare slutte å lese, hahah.

hehe, helt enig. Det er ikke alltid det er like gøy å gå på jobb på en mandag, men duverden så kjekt fredag kveld for da har man søren meg fortjent helg. Ikke minst setter man pris på helgen og utnytter den maks. iallefall gjør jeg det.

Jättefina bilder!

Katarina x

Vakre bilder :) Ja, pizza står på menyen her også i dag :D Ønsker deg en nydelig lørdag :)

Du er så himla vakker!! Woow:)<3

Du må være verdens nydeligste jente, Ida!

Like fin som alltid! :) Nydelig!

Fysøren!! Det øverst bildet der er det fineste bildet jeg har sett av deg, så utrolig flott du er :D

Hvor er cardiganen fra? :-)

julie: Den er fra Gestuz :-)

Skriv en ny kommentar