I LOVE BITCHN'BROWS

Sponset behandling 

Da jeg var i Oslo i går, var jeg innom Beauty House Oslo for behandlingen bryn design. Mine bryn har levd sitt eget liv den siste tiden, jeg har egentlig bare latt dem gro som de selv vil. Men nå som jeg skal reise til Dubai har jeg hatt en uke hvor jeg har fikset på litt av hvert på fasaden, og i går var det brynene sin tur. På Beauty House vet jeg at jeg er i gode hender. Etter anbefalinger booket jeg makeup der til bursdagen min i fjor, og jeg ble så fornøyd at jeg ikke vasket av med sminken da jeg kom hjem den natten. Uups, haha. 

Men tilbake til bryn! Jeg har ikke vært så fornøyd med brynene mine på evigheter, de fikk seg virkelig en makeover. Jeg har egentlig ikke noe i mot å nappe bryn og sånt selv, men syns det er veldig fint å få hjelp til å i hvert fall gjøre det første gangen. En profesjonell som viser vei, og så kan jeg bare gå i fotsporene og vedlikeholde etterpå! 

Bryn design- behandlingen hos Beauty House består av farging, napping, styling og ikke minst rådgivning. Helt supert å få noen tips om hvordan man bør sminke sine bryn, etter å ha fått litt undervisning kunne jeg peke ut minst tre ting jeg alltid har gjort feil... Og ikke var det komplisert heller, så med litt øving håper jeg at jeg snart klarer å lage like fine bryn selv! 

Menneskene bak Beauty House har utviklet de beste (og når jeg sier de beste, da mener jeg de beste) produktene for skandinaviske bryn, og disse produktene heter Bitchn' Brows. Jeg ble stylet med produktene, og var så heldig å få dem med hjem også. For å si det sånn; alle øyenbrynsprodukter jeg tidligere har klattet rundt med får sparken nå, nå er det kun Bitch'n Brows som gjelder. Som nevnt er de utviklet med tanke på skandinaviske bryn, så fargene passer perfekt og ser helt naturlig ut. Det er så viktig at brynene passer til hudtonen og til håret, at de ikke lager sitt helt eget show i ansiktet. 

Kort tid etter at produktene var lansert,  ble de tatt inn i 90 salonger rundt om i landet. 90! Det er ikke lett å få innpass i salonger som nytt merke generelt, så det sier vel sitt om hvor bra det er. 

Her er tre must haves fra produktlinjen, produktene man bruker til å style brynene når de allerede er nappet og formet.

1. Brow pencil som man bruker til å ramme inn brynet, og til å fylle åpne partier i brynet. I motsetning til mange andre slike penner, inneholder Bitchn' Brows sine veldig lite oljer og fettstoffer, noe som gjør at den sitter hele dagen. Jeg har pennen i fargen "blonde".

2. Brow Shadow er en tre-delt skygge som fungerer like fint sammen med brow pencil som alene. Skyggen gir fylde i brynene og får dem til å se veldig naturlig ut, på meg ble den lyseste fargen brukt.

3. Brow Fix er en gel som setter brynene på plass og sørger for at de holder seg hele dagen. 

Når man finner virkelig gode produkter er baksiden ofte at de koster skjorta. Derfor ble jeg litt overrasket da jeg sjekket prisene på Bitchn'Brows, for prisene er hyggelige og mer enn overkommelige. Dette er jo produkter man har lenge, og jeg syns det er fint at det ikke trenger å koste flere tusen å ha fine bryn. Bitchn' Brows har laget en pakke for de som ønsker disse tre produktene, til en veldig fin pris. Kit'et kan kjøpes HER :-) 

- Her ser du fargene på Brow Shadow bedre, jeg bruker den lysebrune til venstre for en naturlig look -

Mange har nok pinsett, saks og den slags fra før, men Bitchn' Brows har naturligvis utviklet noen fantastiske produkter her også. Så jeg kan vise dem også, for de som eventuelt ikke har eller som ønsker å oppgradere til noe som faktisk er beregnet på bryn. For eksempel så har jeg alltid stusset brynene mine med neglesaks. Nå har jeg en liten saks som er ment for kun bryn, og man kan trygt si at det er en stor forskjell. 

1. Pinsetten Tweezer Straight! Pinsetten jeg har fra før er jeg blitt så god venn med at jeg tviler på at jeg kommer til å bytte, men den er også det eneste brynproduktet jeg ikke kommer til å bytte ut. Denne pinsetten gir et veldig godt grep og det er lett å nappe hår med den.

2. Brow Razor minner meg om da jeg var tenåring og lagde supertynne bryn ved hjelp av en slik en. Regner med at jeg ikke er den eneste? Men Brow Razor er et misforstått produkt, noe jeg skjønte i går. Den er jo ikke til for å kutte bort halve tykkelsen på brynet, den skal effektivt fjerne dun og småhår rundt brynene. Perfekt for området mellom brynene, for eksempel. Lenge leve! 

3. Bitchn' Brows Scissor slår hvilken som helst neglesaks ned i støvlene, og er perfekt til å stusse hårene på brynet så de ikke er for lange og lager "rot". 

4. Angel Brush er til å påføre Brow Shadow. Hårene på børsten gjør at produktet fester seg optimalt, og skyggen legger seg også veldig fint på brynet.  

På disse bildene er brynene mine ferdig stelt. Jeg er superfornøyd, og syns de ser så naturlig og fine ut. Fargen kunne ikke passet bedre, og produktene sitter til du selv velger å fjerne dem. 

Alle produktene fåes kjøpt hos Cosmeticspot.no, og hvis du ønsker å få hjelp til å designe brynene dine kan jeg anbefaler Beauty House Oslo på det varmeste. Jeg lover at du vil være i gode hender der, og selv om du kanskje tror at du har håpløse bryn... Det finnes triks som kan redde det meste :-) 

På Facebook-siden til Beauty House Oslo ligger det flere før- og etterbilder av brynh, helt fascinerende å se på. Tusen takk for fine bryn, og enda finere produkter! ♥

19

Når trekker du vinnerne av forrige søndags Catfish-konkurranse? :-)

Kaja: så fort som mulig, har ikke glemt det! :-)

Så ut til at det ble super bra:) Bruker selv serien fra Mac!

Ta med litt sol til Dubai. Har vært overskya i fire dager nå....:-(

Åh, så fine!! Sliter med brynene selv, og synes ofte de blir for mørke og markerte. Bestilte kittet, og gleder meg veldig til å få det i posten! Tusen takk for tipset :-)

Julia: håper du blir fornøyd!! :-) klem

Var du ikke fornøyd med tatoveringen, Ida?

Så fin du ble :) kjempefin farge. Spørs om jeg ikke får la de gro fritt og ta meg en tur dit :)

Kristin: jo, det var jeg. Tatoveringen er nesten usynlig nå :-)

Ble uansett veldig fint! Må si jeg synes bloggen din er en av veldig få som er morsom og ekte fremdeles. Du tør å by på deg selv på en måte mange andre har glemt. En blogg der ingenting er "magisk"! Stå på Ida, du er kul! :)

Kristin: så hyggelig å høre at du syns det. Tusen takk <3 klem

Det ble kjempefint! Er det dyrt å reise dit for å fikse brynene?

flinke Astri<3 hun er amazing på bryn og makeup!:-) du ser smashing ut Ida ;-)

Spa lounge: ja, hun er såå flink! :-) Tusen takk! Klem

Charlotte Hagen Edvardsen: Hei :-) Takk, jeg er veldig fornøyd! Limer inn det som står om priser på bryn design på hjemmesiden til BHO:

Bryn 30min - Våre dyktige spesialister gjør en analyse av dine bryn og finner den perfekte formen for deg. Opplæring i hvordan du skal legge makeup i bryn er selvfølgelig inkludert!
Pris: 499,-kr

Farging av vipper 20min -
Pris: 299,-kr

Farging av bryn -
Pris: 299,-kr

Tusen takk :)

Hvor lenge holdt tatoveringen, og hvorfor valgte du ikke heller påfyll med det? :-) vurderer å tatovere nemlig.

Kan man kjøpe produktene på salongen? :)

Marielle: ja, det vil jeg tro! :-)

Skriv en ny kommentar