KONKURRANSE: MISS VEET 2015

Annonse

Silkemyke, hårløse, glatte legger. Finnes vel ikke noe bedre tidspunkt å informere dere om denne konkurransen på, ettersom jeg er på ferie med nyvoksede legger! ♥

Veet har lansert et produkt som heter Veet Spawax, som gjør det enkelt og trygt å vokse seg hjemme. Jeg elsker jo hjemmespa, og hva er vel bedre enn å kunne gjøre alt hjemme? Jeg er ikke så høy i hatten når jeg drar i en salong for å vokse bikinilinjer og armhuler, å kunne gjøre det hjemme passer meg midt i blinken. Og så er det så enkelt at man nesten ikke tror det. 

Dette er hva Spawax inneholder. Et apparat som varmer voksen, voksskiver, ledning og en smørepinne. 

♥ Slik gjør du det, step by step: 

- Legg i så mange voksskiver som du trenger for området du skal vokse i oppvarmeren. For eksempel så trenger du 4 voksskiver for å vokse begge leggene, all info står på pakningen. 
-  Sett på lokket og sett i ledningen, la voksen stå og varme seg i ca 30 minutter. 
- Bruk smørepinnen til å smøre varm voks på området du skal vokse.
- La voksen virke på huden i 30 til 60 sekunder, til den er tør.
- Hold huden stram, ta tak i enden av voksen og fjern voksen mot hårenes retning - for eksempel fra ankel til kne.  

Jeg har ikke så mye erfaring med hjemmevoks fra før, så jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å prøve. Men syns det gikk veldig greit, og det var heller ikke så smertefullt som jeg fryktet. Litt må vi jo lide for skjønnheten, hallo! Kunne du tenke deg å teste dette produktet? I såfall må du lese videre om konkurransen. 

KONKURRANSE 

Miss Veet 2015 skal kåres! I tillegg til tittelen Miss Veet, vil du finne alt du trenger fra Veet for å opprettholde glatte og fine legger. Spawax er virkelig et kvalitetsprodukt, og jeg er sikker på at vinneren vil bli like fornøyd som meg. 

For å være med i konkurransen, må du poste en video med temaet "what beauty feels like to me" på Instagram. Bare fantasien setter grenser, men hent inspirasjon i de ordene. Bruk # hashtaggene # Missveet2015NO og # whatbeautyfeelsliketome, og vips, så er du med i konkurransen. Lykke til! ♥

Besøk Veet på Facebook HER hvis du ønsker mer informasjon om produkter og den slags :-) 

11

herlig da! =) Ha en fin dag =)

Og for de som bare har lyst å le litt.. Google "Geriatriks+En mann og hårfjerning" for å lese om en manns omgang med kremer av denne sorten ;)

Utrolig sexy!

Hvor ofte bør man bruke dette produktet?

funker denne for åss kara også?

fina bilder =)

Medisinstudent: jeg tenker hvertfall å gjøre det igjen etter 4-5 uker :-) Må ha litt lengde på hårene.

Heihei! Liker bloggen din veldig godt :-)

Jeg skal snart til syden og lurte da på om du kunne lage en pakkeliste til hva man trenger i de sydeligere strøk? (Eller hva du pleier å ha med) hadde vært supert! :-)

Håper du storkoser deg på ferie! Ville bare gi deg litt skryt, synes du er veldig flink til å merke reklame som reklame og holde andre innlegg fri for det!

Hei, elsker bloggen din! Hvor er morgenkåpa fra?

Sofie: Victoria's Secret :-)

Skriv en ny kommentar