PLAY DATE WITH MY BESTIE

Finnes det noe morsommere enn å låse all sunn fornuft inne i et skap sammen med alle eiendeler, og bare løpe rundt en hel dag i bikini og oppføre seg som et barn sammen med en likesinnet apekatt? Haha. I dag har jeg ledd så mye og så hardt at jeg har vondt i kinnene og i tinningen. Kristina og jeg har vært i Atlantis og sklidd i sklier, spist is, hilst på hai og chillet i badering. 

Vi driver forresten og lager videoblogg fra turen, så tenkte jeg skulle vise dere en liten teaser. HAHA. Vi satt og gjemte oss bak hverandre da vi så på klippene fra Atlantis, to flodhester i hver sin badering var synet som møtte oss - ingen tvil om at vi har tatt det heeeelt med ro i dag. Ingen sminke eller holde-inn-magen-poseringer akkurat... Jaja, vi får glede oss til filmen! Kanskje den får sin egen kinovisning...

Wulff & Andersen take Dubai The Movie. Haha ♥

17

Den slushen så sykt god ut! :)

Dere er så nydelige, morsomme, positive og herlige begge to! To av mine favorittblogger, blir inspirert uten at jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke er perfekt, akkurat sånn en blogg skal være. Ser ut som dere koser dere skikkelig, og det er vel fortjent! :)

Kjersti: så hyggelig, klem til deg <3

Aaaai, altfor missunnelig! Have fun ;-)

Dere to altså! Jeg ler meg ihjel av alle snappene osv. Dere er så skjønne og morsomme! Håper dere har det helt magisk på tur <3 Klem!

Åå jeg blir så glad av de nederste bildene :) Ser ut som dere koser dere!

Fantastisk! Gleder meg til film, haha. Og det aller beste er jo faktisk at dere bare er dere selv, slapper av og koser dere :D

Selger masse fint på bloppisen min til de som er interesserte, blant annet en nydelig hvit playsuit med både blonder & frynser :D bloppis.no/shops/minlillebutikk/

Så koselig! lurte på hvor solhatten og cover-up kjole greia, var fra? kjempefine begge to! :)

ååå hvor er den hvite kjolen/hva det nå er du har på?:) sykt fin!!

bjørg kristin

så utrolig fin jumpsuit/kjole du hadde der, hvor er den kjøpt? :)

Anonym: solhatten er fra accessorize, jumpsuiten er fra utlandet og ikke til å få tak i dessverre <3

bjørg kristin: den er fra utlandet og ikke til å få tak i! :-(

Anonym: kan dessverre ikke hjelpe deg! Den er kjøpt i utlandet og ikke til å få tak i :O

var i dubai for ikke så lenge siden og storkoste meg (selv om om det var bloggtur og jobb var involvert), og jeg skal ærlig innrømme at jeg blir "litt" misunnelig av å se på alle bildene dine ;)

Åh så fine bilder :D

hei, kor e din wildfox bikini ifra:)?

Dere er så nydelige, morsomme, positive og herlige begge to! To av mine favorittblogger, blir inspirert uten at jeg får dårlig samvittighet for at jeg ikke er perfekt, akkurat sånn en blogg skal være. Ser ut som dere koser dere skikkelig, og det er vel fortjent! :)

Skriv en ny kommentar