THE PICTURES THAT NEVER MADE THE BLOG

Overskriften taler vel for seg selv. Når man er på tur går det gjerne litt i ett, så det er jo ikke alt man får vist og fortalt om på bloggen. Kjenner at jeg savner stranden utenfor hotellet allerede, å bare ligge der og slappe av og le.

For de som har spurt, så bodde vi på Fairmont The Palm. Det er ikke sponset og vi har ikke fått rabatt, for de som har spurt om det også. Med tanke på stranden og omgivelsene vil jeg absolutt anbefale hotellet videre. Men med tanke på prisene ville jeg nok ikke anbefalt det med mindre du har planer om å la Frøken Visa svi en smule. Èn ting er jo at det er dyrt å booke rom på hotellet, men å leve der er også veldig dyrt. For å gi noen eksempler, så kostet en Cola-boks på stranden 47 kroner, og internett kostet 200 norske kroner per døgn. I Dubai er det ikke sånn at man bare går seg en tur til butikken, så spesielt når man bor ute på palmen blir man litt stuck og kjøper kanskje mer på hotellet enn man ville gjort ellers. Men feriefølelse får man absolutt ute på The Palm! ♥

I dag har jeg droppet første skoledag. Ikke verdens beste start etter ferien, men jeg føler meg så utmattet, noe jeg overhodet ikke har grunn til å gjøre. Har vel å gjøre med at jeg ikke får i meg noe særlig mat, men jeg satser på at jeg ikke er syk og bare er matlei og sofagris etter ferien. I morgen er det på'n for fullt. EKSAMENSPERIODE, GO!!

31

Ser helt fantastisk ut!

Er det lenge siden du kjøpte Nike skoene? Hvilken type er de? :)

Det ser ut som dere har hat en fantastisk tur. Og jeg har sakt at jeg aldri vil til Dubai. Men nå vurderer jeg sterkt og reise ditt egentlig.

Ellen Marie D. K. Næss

Vil du lage et innlegg med en reiseguide til Dubai? Altså likt innlegget om Polen-Warszawa? :-) Du er så flink til det!

Mange kule bilder :) Har du hentet inspirasjon fra Andrea Badendyck sitt siste innlegg? :)

Fine bilder! :)

Hvor er tightsen fra??

Lykke til! :-) Nå er det bare to måneder til semesteret er over, og selv om jeg gleder meg til bacheloren er levert blir jeg helt svett av å tenke på alt arbeidet som ligger foran meg :/ Håper forberedelsene dine går fint!

utrolig fine bilder da =) Ser utrolig fint ut der =) ha en fin kveld =)

Åh herregud dette så helt fantastisk ut. Misunner deg virkelig den turen der, altså!

bilde 3 - tommel opp.. pen du er :)

Ida!! De Nike skoene er det fineste jeg har sett! Hvor får man tak i de? Evt hva heter de?:-D

Thea: takk det samme! <3

M: Röhnisch, fått fra BuyHelse.no :-)

maya: nei :-)

Hei! Kunne du skrevet et innlegg med anbefalinger av steder i Dubai? Skal dit selv på fredag :)

Ellen Marie D. K. Næss: hei :-) tror dessverre ikke det kommer noen guide :-( siden min reisepartner var syk, spiste vi nesten kun på hotellet og var ikke så mange steder bortsett fra dem som er nevnt på bloggen.

Så pen du er =)

Ser ut som dere har hatt en veldig fin tur!! Håper du føler deg bedre snart <3

Hei Ida! Kan jeg spørre hvor de superfine Nike-skoene du har på disse bildene er fra? På jakt etter et par nye joggiser, og disse var midt i blinken :)

åå, nikeskoene! Hvor er de fra? Så fin og fresh farge :D

Kathrine: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står "Lunarlon" på den ene siden, "Dynamic Support" på den andre siden, og inni skoen står det "Running Stable Ride Soft". Håper det var til hjelp! :-)

Vigdis: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står "Lunarlon" på den ene siden, "Dynamic Support" på den andre siden, og inni skoen står det "Running Stable Ride Soft". Håper det var til hjelp! :-)

Nora: tusen takk, så hyggelig at du syns det <3

Trine: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står "Lunarlon" på den ene siden, "Dynamic Support" på den andre siden, og inni skoen står det "Running Stable Ride Soft". Håper det var til hjelp! :-)

Tonje: Kjøpte dem på Nike Store i Dubai, litt usikker på hva modellen heter for jeg har lite peil på joggesko, men det står "Lunarlon" på den ene siden, "Dynamic Support" på den andre siden, og inni skoen står det "Running Stable Ride Soft". Håper det var til hjelp! :-)

Takk for svar Ida! :) Jeg fant de på sportamore.no (eller hvordan det skrives), og måtte selvfølgelig klikke de hjem i postkassen! ;) Ha en fortsatt fin kveld! :)

Kathrine: så bra du fant dem! :-) Samme til deg!

Ang kommentar på bloggen, skjønner jeg godt! Blir bra uansett :) Jeg storkoser meg ja, men vær glad du slipper skolearbeidet! Hehe. Så koselige bilder fra Dubai, kan ikke tro det kostet 47 kr for en skarve cola bare....! Vilt. Gleder meg til video, og ha en super uke videre :)

Kjempefine bilder, har så lyst til å oppleve Dubai. Jeg har kun mellomlandet der da jeg reiste til Thailand :)

Hvilket kamera bruker du? :)

Dæven nå ble jeg sjalu! Dubai ser amazing ut :D

Skriv en ny kommentar