HEADLIGHTS

Det er så kjedelig å knipse et bilde hjemme hos seg selv, og oppdage at det ser ut som om bildet er hentet ut fra en interiørblogg man overhodet ikke liker. Jeg har herved bestemt meg for å pusse opp hjemme. Male. Kjøpe noen nye møbler. Ommøblere litt. 

Uansett, da. Bildet tok jeg fordi jeg har kjøpt ny busk igjen, og grønne busker gjør meg glad. Når jeg har gitt leiligheten min en makeover skal jeg ha så mange grønne busker at folk lurer på om de har gått feil når de kommer på besøk. 

I skrivende øyeblikk sitter jeg på toget, på vei til skolen. Først jobbe med gruppeeksamen, så forelesning, så jobbe med gruppeeksamen igjen. Kjenner jeg er bitter over denne eksamenen, altså. For det første har jeg fremdeles ikke skjønt faget, det er et tullete fag. For det andre, så skal skolen kutte ut faget når vi er ferdig med det . fordi det er et tullete fag. Hva gir du meg! Trodde jeg var sent ute med å starte studiene, men jeg kunne fint ventet et år til. 

Vel vel. Jeg har prøvd å skru på optimisten i meg, og startet som vanlig dagen med kaffe og musikk. Fant en ny sang som jeg tenkte jeg skulle dele med dere! Ha en fin dag, da :-) 

27

Fin blogg! Kommenter gjerne min også! Ha en fin dag videre, og stå på! Klem fra meg

Hvilket fag er det snakk om? Ser vi har mye likt pensum, så det er mye mulig vi har hatt noe lignende. Kan i så fall sende deg noen tips :-)

Syns du har det fint, jeg! Men blir nok minst like fint etterpå :)

Jeg vet dette ikke har noenting med dette innlegget å gjøre, men jeg ønsker å fortelle deg hvor fantastisk jeg synes du er! Du er forbildet mitt innen bloggverdenen! Du er en så varm og jordnær person, og nettopp derfor tror jeg du er rett person å spørre i dette tilfellet her.

Jeg vil nemlig informere deg om denne videoen jeg har laget. Jeg ønsker å få dem ut blant så mange så mulig, da jeg håper den kan hjelpe mennesker som ikke har det så bra. Siden du har en såpass stor blogg med så mange lesere daglig hadde jeg satt kjempe pris på om du ville delt videoen i et innlegg, slik at flere får hjelp av den.

Jeg har selv vært der, så langt nede, og forteller om dette i videoen. Det er en video om min historie. Historien om angsten som er blitt en del av min hverdag. Er du langt nede selv, eller kjenner du noen som sliter, klikk på linken. Alt jeg ønsker er å hjelpe noen. Omså det kun er én person føler jeg at jeg har lykkes.

http://linntheresedagsland.no/2014/03/04/angsten-som-er-blitt-en-del-av-min-hverdag-min-historie/

Hva heter faget? :)

Har du fortsatt samarbeid med Plan B? Altså har du fortsatt et fadderbarn?

Fin "busk"! Hehe

Hjelper veldig å friste opp hjemme med enten blomster eller andre planter:)

Thea: Det er medier, kultur og samfunn! Gaaah!

Tenkte å dele noen sangtips, ettersom denne norske damen er fantastisk flink og jeg tror du kommer til å like det:

Emilie Nicolas med "let you out" og "Nobody knows" - Sistnevnte er super chille-sang :) Håper du liker dem. Ha en fin resterende uke

Hva slags forandringer vil du gjøre? Blir så nysgjerrig på sånt! Er på major boligjakt om dagen også, klarer ikke tenke på noe annet enn sofaer haha. Og jeg har ikke kjøpt engang!

Masse lykke til med gruppeeksamen! :)

Si i fra hvis du selger Kahler-vasen i gull da! Hilsen håpefull, haahah

Det har vi dessverre (eller skal jeg si heldigvis, etter at jeg googlet emnebeskrivelsen) ikke hatt... Virket ikke som et særlig hyggelig fag :( Føler med deg!

Sjekk ut: http://www.fairhair.no/

Gode priser på Tape-hair extensions

Det er alltid gøy med oppussing om våren, holder selv på å flytte inn i ny leilighet. Men synes du har det veldig fint hos deg da ;-)

Takk for sangtips, den skal inn på listen og spilles i bilen på vei til skolen! Beste starten på dagen er good feeling sanger i bilen <3

Ha en fin kveld!

Veronica C. Reime: Lykke til med ny leilighet, det er jo sååå gøy!! :-)

Thea: hehe, det er dritkjedelig! Men takk for at du ville hjelpe meg uansett <3

Hilde: hehe, skal (aldri) si i fra! :-)

Thea: Jeg vil male veggene mine lysere, de er på en måte litt kremgå nå. Har lyst på en hvitere farge. Og så har jeg lyst på rundt spisebord framfor langt, og så vil jeg bytte ut det grå sofatrekket mitt med et lyst. Jeg har denne sofaen fra IKEA. Veldig fornøyd, men det koster meg hele 6000 å bytte trekk på alle delene... :-)

http://www.ikea.com/no/no/catalog/categories/series/22178/

Lykke til på boligjakt!! :-)

Molly: Takk for tips! :-)

Andrea W: Du tenker sikkert på Plan Norge! Har ikke noe fast samarbeid med dem utenom den turen jeg var på for leenge siden. Akkurat nå er jeg fast giver til Kirkens Nødhjelp, men ikke til Plan Norge :-)

Malin: Medier, kultur og samfunn :-)

For en fin busk!haha..hvordan busk er det?:p

Er så møkk lei trollhassel nå,men vil ha noe litt større enn en liten blomst i kahler vasen!

Linn: jeg aner faktisk ikke hva den heter, men den drysser mye! :-)

Hei Ida! Hvor har du kjpt det fine bildet ditt? :) Håper du svarer! Hilsen ei som pusser opp og vil bestille bildet NÅ :)

Kathrine: hei! :-) det er fra limitedart.com - som du kanskje kan se ut i fra navnet kan jeg ikke garantere at det er flere igjen av akkurat dette bildet, men krysser fingrene for deg!

Hei hvor har du kjøpt den nydelige blomsterkrokken? :D

malin: på Lune Hjem, men den finnes ikke i gull lengre :-(

Skriv en ny kommentar