EN NATT MED BRUCE JENNER

Etter å ha tilbragt hele natten med Bruce Jenner og pratet om hans indre kamper og hormoner, var jeg så utslitt at jeg forsov meg heftig. Er det noe jeg ikke setter pris på, så er det å måtte drikke kaffen min mens jeg pusser tenner. Sminke meg mens jeg kler på meg. Dusje mens jeg sjekker mail. Pakke veska mens jeg sitter på do. God tid om morgenen er oppskriften på et bedre liv - tror nå jeg. Men jeg har i hvert fall kommet meg på toget. Jeg måtte bare rekke det. Sitter her som et fugleskremsel, og eneste grunn til det er at det er oppsummeringsuke på skolen. Foreleserne hinter vagt om eksamen og oppsummerer på en måte halvåret som har gått. Og det er viktig det, for jeg har ikke akkurat fulgt min egen A-oppskrift i år. Jeg ga alt jeg hadde i fjor, og var på så mange forelesninger jeg kunne fordi jeg virkelig tror at det gir bedre resultater. Og det viste seg jo å stemme, og jeg fikk de karakterene jeg trengte for å kunne komme inn på utveksling og ble til og med spurt om å være studentveileder for nye studenter. Men nå har jeg bestemt meg for at jeg verken vil studere på Berkeley eller Queensland, jeg vil være hjemme. Så da har jeg roet ned litt. Vært hjemme fra forelesninger, dratt på ferie.. Vel, utfordring til meg selv: få en haug med A'er igjen selv om jeg ikke har vært like aktiv student. Med andre ord blir det noen intense leseuker framover, hadde vært gøy å gjøre det like bra igjen. 

Som dere sikkert skjønner, så sitter jeg på toget - mitt tredje hjem for tiden. Og jeg har verken med meg kamera eller fotostativ. Så har dere noe i mot at jeg bare legger ut en random bilde av noen blomster jeg hadde i leiligheten for noen uker siden? Jeg bare gjør det, jeg. 

34

Jeg syns det er bra at han står fram og viser åpenhet om det, og han må få lov å gjøre det han vil for at han selv skal være fornøyd med seg selv, håper han blir fornøyd :) Også må jeg bare spørre hvor du har fått tak i den gjennomsiktige brettet på bordet ditt? :)

Daniel Miller: helt enig med deg :) det er fra Bolia!

Okei, takk :) må skaffe meg ett sånt, de er så fine!

Hvor så du intervjuet, Ida?😊 har lest at det ikke kommer ut før 24. april?

Hva har du sett og hvor? Jeg trodde intervjuet skulle komme ut 24.april? Dør av nysgjerrighet!

Vil du legge ut link til hvor du så det om Bruce Jenner?:)

Hvor har du sett intevjuet?

Har du sett intervjuet med bruce?? Isåfall; hvor!???

Trine Merete

Hei :) Har du link til interjuvet?

Er det intervjuet du har sett? i så fall hvor kan man se det? :)

Hehe, du er kul

Har intervjuet kommet ut?? Isåfall hvor kan det sees?:)

Hvor har du sett intervjuet? :-)

Marte: har ikke sett det, drømte om han bare! Haha. Tror det kommer 24. April :-)

Eva: har ikke sett det, drømte om han bare! Haha. Tror det kommer 24. April :-)

Liz: har ikke sett det, drømte om han bare! Haha. Tror det kommer 24. April :-)

Trine Merete: har ikke sett det, drømte om han bare! Haha. Tror det kommer 24. April :-)

Thea: har ikke sett det, drømte om han bare! Haha. Tror det kommer 24. April :-)

Holder på med eksamen i samfunnsfag. Kjenner det skal bli godt med sommerferie etter den 27 mai :D

Masse lykke til med eksamen :D

Hahaha, skulle spørre om hvor du har sett det, siden jeg var sikker på at det enda ikke hadde kommet ut. Men det har du svart på allerede

Veronika: takk det samme til deg! :-)

Du har det så sykt fint hos deg. Skikkelig mye fint interiør!

raremary: tusen takk!

Hei Ida! Tenkte bare å si at jeg selv har vært på utveklsing i Berkeley. Det var uten tvil det beste halvåret i mitt liv, og jeg hadde gjort det om igjen 100 ganger hvsi jeg fikk muligheten. Vet at det finnes en haug med grunner til hvorfor man kanskje ombestemmer seg, men jeg ville bare oppfordre deg til å tenke deg skikkelig godt om, for min del var det virkelig en helt fantastisk opplevelse som ga meg minner og venner for livet og som jeg aldri ville vært foruten. I tillegg er skolen skikkelig chill, så det blir nærmest som et semster med fri :)

Så fint bilde var!

Jeg mistenker at min morgenrutine for i morgen tidlig vil bli omtrent som din var i dag... Jeg har nemlig prestert å invitere to venninner hjem rett etter jobb i morgen til vinkveld, og her ser det jo helt bombet ut. Så da må jeg vel begynne å rydde og vaske leilighet nå snart da, og sprette opp halv sju for å komme meg på jobb...

Lykke til med eksamener! Håper du får tid til å skrive et innlegg i ny og ne også, jeg koser meg sånn med å lese bloggen din :)

Hvorfor vil du ikke på utveksling allikevel? Anbefaler det virkelig! :)

Elisabeth: har ikke så mange gode grunner å gi, annet enn at jeg ikke har lyst. Hadde det vært for 3-4 år siden hadde det kanskje vært annerledes :-)

Hei, Ida! Er faktisk på Berkeley selv nå(litt gøy at du nevnte det jaaa) og vil bare si at jeg skjønner at du ikke ønsker å dra på utveksling lenger. Altså, det er kult å være i USA og spesielt Cali, men gjennomsnittalderen på de menneskene man møter her er 18-20 år. Ja, det er kult med frat-parties, men det er ikke akkurat som på film. Gøy å gjøre noe annet selvfølgelig, men når du er så etabler(leilighet etc.) skjønner jeg godt at du står over. Pluss, du har jo råd til å reise mye uansett :)

Og til hun som kommenterte over her at det var som et friår? Jeg har opptil flere innleveringer hver uke og må jobbe hardt, men ikke så hardt som hjemme da(thank god)

Thea: hei :-) det var på en måte godt å høre. Jeg føler meg faktisk litt for gammel til å dra, hehe... Lykke til med alt på Berkeley! <3

Hei, jeg digger det sorte bordet! Hvor er det i fra?:))

Cathrine: Det er fra Hay, kjøpt på Lune Hjem :-)

Hehe, litt sutrekommentar sist! Men ja, skal bli godt å komme tilbake, og så kommer jeg til å savne stedet veldig da. Håper det står bra til med eksamen og ellers! :)

Til dem som lurer: Programmet ser du på TV 2 Bliss mandag 27. april klokka 20:00.

Skriv en ny kommentar