VISNING, EKSAMEN OG PULVERKAFFE

Gooood morgen! ♥

I dag har jeg vært tidlig oppe for å få tid til å våkne skikkelig. Det er viktig at hodet er med meg i dag, for i dag skal blant annet eksamen leveres. Før jeg skal ta toget til Oslo skal jeg faktisk på en visning nedi gaten, har sett en fin leilighet som vekket interessen min. Det blir spennende! Jeg er ikke akkurat på leilighetsjakt, men jeg holder øynene åpne og følger med. Som jeg har nevnt tidligere hadde det vært såå deilig med litt ekstra plass, gjerne et kontor/gjesterom og et walk in closet. Det hadde overhodet ikke skadet, når jeg både jobber, studerer og tilbringer veldig mye tid hjemme ellers. Dessuten er jeg lei av å slå hodet hver gang jeg prøve å bevege meg på badet mitt. Klaustrofobi! Jeg har visst et ambivalent forhold til leiligheten min, for jeg er veldig glad i den også. Nei, nå skal jeg ikke mase mer om leilighet. Bortsett fra én ting; det er sykt irriterende at alle par får leilighet på halv pris fordi de er to. Kan dere slutte å dra på samme visninger som meg? 

Skal jeg si dere noe annet fælt? Jeg savner pulvekaffe. Har hatt noen fine måneder siden desember med den fine Nespresso-maskinen jeg fikk til jul, men nå savner jeg å helle brunt, billig pulver i en kopp og koke opp vann. Det er noe med den smaken som bare passer så bra sammen med eksamensperiode. Spørs om ikke kaffemaskinen skal få ta seg en liten ferie. Fram med vannkokeren! Er jeg den eneste som er veldig glad i pulverkaffe om morgenen? Mmmmmm! 

Nå buser jeg avgårde, ha en fin dag! 

34

God morgen :)

Fine bilder, og veldig fin blogg :)

Kristin H. G.

Såå enig, er tilbake til Nespresso-maskinen etter å ha vært hjemme hos mamma og pappa. Pulverkaffe... Skal kjøpe etterpå og dra fram kaffemaskinen igjen, pluss rens. Så mye bedre. Drikker ikke Nespresso-kaffe lenger, gikk over til den de selger på Meny. Den er bedre, men det er ett eller annet harskt eller bittert med de. Vet ikke hva det er, som med alle kapselkaffene... Drittlei.

Pulverkaffe er definitivt best!

Hahaha! Enig! Har blitt så vant til pulverkaffe på jobb, så nå synes eg det er skikkelig godt :D Trodde det bare var eg som syntes det :P

Nei du er ikke den eneste! Det første jeg gjør omtrent når jeg står opp, er å helle brunt, billig(?) pulver i en kopp og koke opp vann. Fast morgenrituale :)

Nina: ja, om det er billig vet faktisk ikke jeg heller! Men det føles veldig studentaktig å gjøre det, haha! :-)

Kathrine: mmmm, det smaker fantastisk!!

Rebecca Storaker: tusen takk :-) Ha en fin dag!

Enig med det om par, sykt irriterende... Men tenk, de må bo TO personer på det arealet du tenker er fint for en. To personer + alt deres crap. Fy fader når jeg flytter inn med en kjæreste skal jeg ha nok plass ass. Så det er litt fint å være singel og da, tenker jeg :) Lykke til med eksamensinnlevering i dag!

Ikke bare får par leilighet til "halv pris", de får iallefall meg til å føle meg så sinnsykt singel der jeg tropper opp på visning med mamma og pappa.... Syns faktisk det er skikkelig flaut, selv om det å kjøpe leilighet egentlig viser at man er selvstendig på en måte. En av tusen ting kun vi jenter forstår :p

Hvor er den fine puten i bakgrunnen på det øverste bildet fra? :)

Håper visningen gikk fint!

Så spennende om det blir ny leilighet! Mulig du har sagt det før, men hvor har du kjøpt zig zag puta i gull?? Ha en nydelig dag,Ida.

Elin: den har jeg kjøpt på Milla Boutique i Oslo, Aker Brygge! :-) Fin dag til deg også, klem

Haha så enig når det gjelder pulverkaffe! Sverger alltid til nespresso maskinen, men i eksamensperioden må jeg ha pulverkaffe! Jeg tror det minner om den tiden på videregående hvor jeg klarte å studere effektivt og motivert (de skillsa ble ikke med meg over i universitetslivet).. Ha en fin dag! :)

lykke til med alt =) ha en fin dag =)

Pulvekaffe er det beste, spes hjemme hos meg selv. Mest glad i det dyre, da..og det heter jo Nespresso, men myye bedre enn kapsel.

Lykke til med vising og annet :) håper du får en knall dag!

Pulverkaffe er gull! :D

Haha, jeg elsker pulverkaffe!

Jeesus, pulverkaffe? ;-S

Dere mener filterkaffe håper jeg?!! Ish :P Pulverkaffe smaker jo kattelort.

Hei :)

Har du prøvd sånne nescafe kaffepulver som cappuchino, mocha og noe med latte å gjøre? Jeg hvertfall er faen av disse sammen med pulverkaffe, det er definitivt kjapt og rask og behøver ikke en lang ventetid :D

Nå som våren kom så er jeg mer energirik men nå plutselig har jeg en stor behov for å ta en kaffeslurk om dagen.

Lykke til med eksamener, dette greier vi for jeg er også en student :)

Klem :*

Viktoria: nei, det har jeg ikke prøvd! Lykke til du også, klem <3

Stine: putene er fra sense of joy og missoni :-)

http://no.secretescapes.com/r/4ygyvz

Bli medlem kostnadsfritt hos Secret Escapes, så får du tilgang til eksklusive medlemspriser på luksuriøse hotell og reiser med inntil 70% rabatt over hele verden. Motta også en velkomstgave på kr 150 til å bruke på din første reise.

Hvorfor så lave priser? Visstnok liker ikke engang de beste hotellene å ha rom stående tomme.

pulverkaffe inneholder kcal noe vanlig svart kaffe ikke gjør. bare til info :P fikk litt sjokk selv. ca 126 kcal per kopp

Jeg fikk nespresso maskin i innflytningsgave for noen år siden og elsker den med 60% av mitt hjerte, for resten er reservert til pulverkaffe<3

Hvordan pulverkaffe vil du anbefale?:) trenges desperat i innspurten på bachelor med 2 barn... :)

Hei Ida!

Ser at du ofte er misfornøyd med pendler situasjonen din frem og tilbake til Markedshøyskolen, så om du ikke allerede er klar over det tenkte jeg å gi deg et lite tips. Jeg går også på Markedshøyskolen, og i nesten alle fagene går forelesningene en til seks ganger i uken, på forskjellige dager og tidspunkt. Så du kan faktisk planlegge din egen timeplan slik at du kanskje bare trenger å pendle en eller to dager!

Martine: Hei! :-) Jeg er bare så redd for å komme til en full forelesning og ikke få plass, men vet du hva; takk for at du minnet meg på det. Det skal jeg definitivt gjøre neste halvår!! Hadde vært fantastisk å kun pendle 2 eller 3 dager i uken. Klem

stine: æææ, du kan ikke være seriøs! :O

Følelsen av å kjøpe leilighet helt alene slår alt, Ida! Dine penger, dine vegger. Du bestemmer alt. Så deilig! Øker leiligheten i verdi trenger du ikke å dele det med noen. Og skulle det bli ett brudd, er det ikke akkurat bare å tegne en strek midt på stuegulvet og være på hver deres side ;) Jeg synes du er kjempetøff som skal kjøpe leilighet alene. Det synes sikkert de parene som er på samme visninger som deg også. Lykke til!!

Hei! Vet du hva puten din heter? Regner meg det er Missoni, men aner du hvilke modell?

Kristin: Hei :-) Den heter Leeka, du kan se den her: http://millaboutique.no/shop/merker/missoni/leeka-pute-40x40/

Er så forelsket i putene dine!

Skriv en ny kommentar