MITT ENESTE TRENINGSTIPS...

... Er å aldri slutte å trene når du først er i gang, for det gjør så forp*lt vondt å begynne igjen. Jeg har mange late unnskyldninger for å ha falt utenfor min gode treningsrutine. Først sykdom. Så ferie. Så påske. Så eksamensperiode. Plutselig har det gått en måned, og all Meller-sjokoladen jeg har spist har lagt seg rundt magen. I ansiktet. Og i lungene kjennes det ut som. Jeg var på trening i dag, og måtte gjøre alt halvveis for å ikke spy. Hva skjedde?! Går formen virkelig tilbake til null etter en måned med latskap?! 

Disse tauene kaller jeg horetau i all hemmelighet. De fikk meg nesten til å spy i dag, så nå ligger jeg i sofaen og skriver en liste over grunner til å aldri trene igjen. Har ikke kommet opp med så mange enda. 

Bortsett fra tidenes comeback på trening (not) har jeg sittet inne og lest i dag. En kan jo lure på hvorfor jeg ikke har tatt med meg bøkene og et teppe ut i parken - kom faktisk ikke på at jeg kunne gjort det før nå. 

Nå skal jeg spise et eller annet, og rydde leiligheten. Verdens beste KALLE kommer til meg i kveld!!! ♥ Hun dro til Marokko da jeg kom hjem fra Dubai, så vi har ikke sett hverandre på evigheter. Gleder meg SÅÅÅ mye!

11

Haha, huff! Vet akkuratt hva du mener ettersom jeg var på trening i dag for første gang på sikkert et år. Fy søren så hardt det var å komme tilbake... Og jeg kan bare tenke meg hvor støl jeg blir i morgen. Heldigvis hadde jeg ikke gått ned helt utrolig mye i styrke, men utholdenheten hadde i hvertfall gått rett i dass. Ikke bra!

Masse lyee til videre med lesing og eksamener!

Nicole: blææ, det er helt jævlig! Men er jo bare å komme i gang :-) Tusen takk!

Haha, åå, skjønner så godt hva du mener. Det er pyyton når kroppen har forfalt. Og ja, formen blir fort dårligere. MEN, det er også mye lettere å komme i form igjen, når man har vært i god form før! Det er jo en trøst :) Uansett hvor irritert man kan bli på seg selv etter en sløv periode, er det beste å tilgi seg selv og tenke fremover :)

Ønsker deg en fin kveld og lykke til videre, flotte deg :D

DAGSVERMER - Hest, trening, mat, mote, hverdag...: takk for fine ord, fin kveld til deg også <3

Det er så sant, man må alltid holde vedlike! Lykke til videre :D

Du har all min sympati, har gjort det selv så mange ganger. Sist gang var etter sommerferien og da lovet jeg meg selv at det aldri skulle skje igjen. Så nå prøver jeg i det minste å skvise inn en økt i uka uansett hvor mye jeg har og gjøre. Formen blir ikke så mye bedre, men i det minste holder jeg formen sånn noenlunde. Tørsten er jo at det går fort å komme tilbake, selvom det er noe dritt men det holder på.

Selv har jeg sittet ute på verandaen omtrent hele dagen og nytt det fine sommerværet mens jeg leste. Det var ganske ok :) og gjorde elsamenslesingen litt bedre

Hva skjedde med deg og Chill egentlig?

ENIG, horetau! De beveger seg ingenting, når man føler man gir alt, BLÆ

Marit: ikke så mye, så derfor sa jeg opp :-)

Haha, Ida!! Elsker ærligheten din. Jeg er absolutt ingen fan av å trene, men da jeg snart fyller 25 år må jeg bite i det sure eplet og innse at jeg ikke kan spise hva jeg vil, når jeg vil lenger, uten konsekvenser. Jeg har MANGE unnskyldninger til å ikke trene, og bare 2 dager i uka er megaork for meg. Jeg syns virkelig ikke det er gøy å trene, men har ikke noe valg :P

Ser at Grung'ern ikke har levert årsregnskap for 2013 ..

Skriv en ny kommentar