KONKURRANSE: HAIR CARE

Annonse


Nå har jeg oppdatert dere på håret mitt og kosttilskuddet Hair Care et par ganger, og vist dere en ettervekst som vokser som ugress. Haha! Hvis noen ikke har fått det med seg, er innleggene å finne her og her

I dag tenkte jeg å feire etterveksten (ja, ettervekst er noe å feire når man har savnet sitt lange, tykke hår i årevis) med en Hair Care-konkurranse!


 KONKURRANSE

Denne konkurransen er for alle dere som bestiller Hair Care, eller som har bestilt tidligere. Alt du må gjøre for å bli med i trekningen, er å skrive en kommentar i kommentarfeltet når du har bestilt - eller at du har best tidligere. Det sjekkes selvfølgelig at vinneren har bestilt :-)

Hair Care kan bestilles HER

PREMIER

Premien i denne konkurransen er den deilige goodiebagen det er bilde av her. Den inneholder produkter til en verdi av 3000 kroner. 

 


 

I tillegg til konkurransen, tenkte jeg å dele noen tips som bidrar til at håret vokser og blir sunt. 

Mine 10 beste tips for å spare ut håret og holde håret friskt

♥ Det kommer vel ikke som noe sjokk at å ta Hair Care er tips nummer én. Jeg har aldri opplevd at håret mitt vokser så fort. Vi snakker ikke 10 cm i måneden altså (haha, la oss være realistiske), men har opplevd 2,5 cm på en måned. Hair Care kan ikke redde håret du allerede har, men sørger for at det nye håret som kommer ut er friskt og sterkt.

♥ Ikke vask håret hver dag. Selv prøver jeg å holde meg til 2 eller 3 ganger i uken. 

♥ Unngå å bruke føner, glattetang og annen varmebehandling på håret alt for ofte. Glattetang har definitivt vært en uting for håret mitt gjennom mange år, nå glatter jeg håret kun de dagene jeg vasker det, og hvis det trengs mer, setter jeg det heller opp i en hestehale og/eller flette. 

♥ Bruk en snill hårstrikk. Enten en Invisibobble, eller en tøystrikk uten metall på. Blax har jeg ikke så veldig troen på at ikke er skadelig for håret, så det bruker jeg kun i tuppene hvis jeg har flette. Tuppene er som regel døden nær uansett! 

♥ Mange har ikke fått med seg dette, men når du vakser håret; først shampoo, så hårkur, så balsam. Yes, hårkur i midten. Men ikke kur håret hver gang du vasker det, da! 

♥ Ha gjerne 2 eller 3 forskjellige shampooer, håret kan nemlig bli "mettet" på den type pleie en shampoo gir. Har hørt flere frisører si at man bør bytte på innimellom. 

♥ Sov med flette, det er skånsomt for håret, og du våkner ikke opp med 40 floker. Dette gjelder spesielt for dere med extensions. 

♥ Snakker om extensions. Ikke ha for mye extensions. Uansett hvor skånsomt for eksempel tape extensions er; hvis du har alt for mange pakker kan det bli for tungt for hodebunnen, og da kan du miste hår og få enda tynnere hårmanke. 

♥ Stuss håret når du ser at tuppene begynner å flise seg. De kan ikke reddes, derimot så kan de spise seg oppover i håret. 

♥ Bruk varmebeskyttende spray eller lotion!

138

åh så herlig med slike konkurranser! :D

Jenny Sofie

Har bestilt hair care for noen dager siden

Hei. Nå har jeg bestilt Hair Care. Gleder meg til og prøve det:)

Tina Maxine Staahle

Bestilte for en mnd siden! :)

Jeg har bestilt tidligere. Kjøpte første pakke i mars. Har nesten ikke hår igjen etter svangerskap og fødsel, og trengte virkelig litt ekstra pleie for håret. Merker allerede nå at håret vokser mye fortere- til min store glede:)

Bestilt og brukt i et par måneder nå! :-)

Har bestilt tidligere :-D

Jeg bestilte HairCare for noen måneder siden, og mottar det nå fast hver måned! :-)

Er inne i min andre måned med Hair Care, og jeg digger det. Holder på å spare ut etterveksten i håp om sunnere hår som ikke er behandlet av farge, så det gjør absolutt ingenting at det går fortere enn normalt :-)

Åå, hallo hvor er genseren du har på deg fra??😍

M: bik bok :-)

Elin: hurraa, så bra!! :-)

Bestilte haircare 13.april :) Har brukt det i ca 14 dager nå. Spent på forandringen fremover! :)

Bestilte HairCare første gang du skrev om det, og har brukt det siden! Veldig fornøyd :)

BESTILT og brukt et par måneder! Digger dette produktet :-D

Bestilt og brukt siden juletider :)

Bestillte Haircare etter ditt første innlegg om det. Merker tydelig forskjell på hårveksten og er kjempe fornøyd med det! :)

Begynte å bruke HairCare etter anbefaling fra deg for 2 mnd siden, vell fornøyd! :-)

Bestilte for en ukes tid siden! Venter i spenning ved postkasen 😊

Har bestilt! Gleder meg til å begynne :) Og takk for gode hårtips, mitt hår floker seg bare man ser på det..

Hei!

Jeg har akkurat fått min tredje pakke med HairCare i posten :) Bestilite første gang du skrev om det, håret som kommer ut nå er sykt glansfult og mykt! Jeg farger ikke håret mitt så vanskeligere å se hvor mye lengre det har blitt mtp. ettervekst, men jeg har troen! :)

Jeg har bestilt!

Så morro at det har funket så bra på deg. Jeg har helt likt hår som deg, så da måtte jeg bare bestille for å prøve. Blir gøy å se:)

Bestilte første gang du anbefalte dette, og er så spent på om det virkelig fungerer. Første gang jeg noensinne har bestilt noe som noen anbefaler på blogg, men har alltid hatet mitt tynne hår.. Krysser fingrene.:)

Fikk min første pakke i forrige uke etter anbefaling fra bloggen din :)

Hvilken varmebeskyttende bruker du?:)

Frisøren har tydeligvis ikke ordet "stuss" i ordboka, og kappet av halve håret mitt forrige uke. I det jeg skulle legge meg med ansiktet ned i puta får å gråte kom jeg på innlegget ditt om Hair Cair - og bestilte med en gang. Kan ikke komme fort nok!

Ellen: åå så kjipt! :-( håper du blir fornøyd med Hair Care <3

Jeg har bestilt en pakke for ikke så lenge siden. Håper virkelig det fungerer for meg :-)

Kristin: akkurat nå bruker jeg gold lotion fra miriam quevedo :-)

Bestilte for to uker siden, har nå gått på de i en uke.

Har bestilt :-)

Bestilt, er nå straks på min andre pakke! :D

Har bestilt tidligere:-)

Jippi! Etter å ha tabbet seg ut ved å farge håret helt svart for så å angre seg...

For så å starte project get-back-to-blonde, sier det seg selv at det ikke ble igjen så mye hår på hodet. Bestillt for en ukes tid siden og gleder meg til å få fart på fletta ;o) Men hadde hvert gull å vunnet litt produkter på den lange drøye veien mot sunt og fint hår.

Jeg har akkurat fått min 3 forsendelse i posten og er veldig fornøyd. I begynnelsen var det ikke håret jeg merket effekten på først, men neglene. Håret har nå fått en fin ettervekst også. Vokser nok bittelitt raskere enn det gjorde.

Tar tilskuddet hver eneste dag.

jeg bestilte Haircare etter det første innlegget ditt, og er superfornøyd :)

Da er det bestilt! Gleder meg til å prøve :) Har prøvd mange av dine anbefalinger tidligere og har alltid hvert veldig fornøyd! Takk for gode tips Ida. Premien ser jo helt fantastisk ut :-)

Hallo :-)

Misunner deg håret ditt, det er så vakkert! Jeg lurer på om du har noen tips til å kunne klare å vaske håret sjeldnere? Jeg har vært trofast bruker av tørrsjampo men leste her om dagen at man ikke skal bruke det så mye, siden det kan tette porene i hodebunnen.. Jeg synes det er så ekkelt å gå ute blant folk og på jobb når man føler at håret er fett :O Lest litt om kjerringråd om å vaske håret i grønnsåpe osv, har ikke turt å prøve!

så kult da =) ha en fin dag =)

Jeg bestilte i går :) gleder meg til å teste, håper på like flott hår som deg! :)

Er snart ferdig med min første uke, og gleder meg til å se resultatene!

Ida: Hei! :-) Først og fremst så ville jeg unngått å ta meg i håret, ingenting gir like fett hår som det. Men bortsett fra det, hvis du ikke liker å bruke tørrshampo, ville jeg gått med håret i en stram hestehale (da er det faktisk en fordel at det er litt fett) og til og med kanskje hatt et hårbånd over. Klem

Jeg har allerede bestilt! :D

Du er utrolig vakker og du har så fin glød! Hvordan sminke bruker du?

Jeg bestilte for noen dager siden!! 😍

Jeg har bestilt. :)

Jeg fikk min første pakke for en uke siden :)

Jeg bestille det etter ditt første innlegg. Var veldig fornøyd faktisk. Bruker sink fra før av. Så var som det fikk en ekstra boots. Men syns det ble litt dyrt, så meldte meg ut. Meeen etter andre innlegg ditt ble jeg solgt, igjen! Hehe. Så bestilte det på nytt. Nå har jeg tenkt å være ''medlem'' i HairCare klubben;) Litt skal man jo unne seg?

Jeg har bestilt tidligere, og fikk min tredje forsyning nå. Har i perioder mistet mye hår etter en fedmeoperasjon, så dette er gull verdt! :)

Bestilte i april, og har nå to tabletter igjen på første brett. Gleder meg til å se resultatet :)

Jeg har gått på haircare tablettene et par måneder nå :-)

Har brukt Hair Care i snart to måneder og er superfornøyd. Sier ikke nei takk til en sånn goodie bag heller ❤

Har bestilt! :D

Har bestilt :) ! Er spent på effekten, og om det får hår andre steder på kroppen til å vokse også :O Føler du at det har hatt effekt på øyevipper og bryn f.eks.?

Bestilte forige gang du anbefalte det :)

Veronica: vipper vet jeg ikke, for jeg har falske vipper. Øyenbrynene følte jeg at vokste mer, men har hørt at de kun skal påvirke hårveksten på hodet, så det er muligens innbilning :-)

Bestilt :) alltid hatt kort hår og sparer til langt, så håper det hjelper :)

Har bestilt! :-) Gleder meg til å se om det funker på meg! Frisøren klippet av 15 cm av håret mitt for et år siden (selv om jeg sa max 5cm) og jeg føler det ikke vokser ut igjen.. Så krysser fingrene altså :-)

Bestilte forrige gang du skrev ett innlegg om det :-)

Bestilt:) Brukt bare en uke ca. Håper dette hjelper. Mistet sykt mye hår etter jeg fikk sønnen min. Håret vokste ut igjen men fallt av igjen EN gang til etter ett år! Jeg så ikke ut og hadde pigg der luggen skulle vært,haha så nydelig not..

bestilte for ca 1 mnd siden, etter tips fra deg:) synes jeg kan merke at det vokser fortere allerede, så tusen takk! :)

Har bestilt tidligere :-)

karoline Forengen

Bestilte når du skrev innlegget ditt for en stund tilbake, å elsker det allerede. Fikk mitt første barn for 5 månd siden, og mister en neve hår hver dag.... Så nå føler jeg meg ikke skalla etter jeg startet på hair care, vokser så mye ut igjen! Love it :-D

karoline Forengen: godt å høre at du er fornøyd!! :-)

Ann Jeanette

Bestilte for en liten stund siden! 😊 håper det funker på meg også!

Inger-Marlen

Jeg har bestillt Hair Care tidligere :)

Har bestillt!! :) gleder meg til å prøve, har hatt lyst til å bestille sååå lenge!

HVOR ER TOPPEN FRA? <3

Har bestilt!! :)

Anonym: bik bok :-)

Klipte av 15 cm flisete hår for en måned siden, og angret som en hund etterpå (selv om det absolutt mått til). Bestilte derfor HairCare og fikk pakken for litt over en uke siden. Gleder meg til å se resultatet etter 6 mnd.

Ordentlig hårpleie som er i goodiebagen kommer derimot ekstremt godt med siden studentlommeboka ikke akkurat tillater å prioriterer sånne ting.

Krysser fingrene for at jeg vinner :-)

jeg bestilte første gang du skrev om det! Jeg vet hvor vanskelig det er å spare håret sitt igjen. jeg har prøvd på det i snart 10 år nå, jeg er altfor glad i å farge det! jeg er naturlig brunette, og har prøvd å bli blond 4-5 ganger, men resultatet blir aldri som jeg hadde håpet og håret mitt tåler tydeligvis ikke bleking. så ender opp med å måtte klippe det kort igjen hver gang! lærer aldri vettu....

Bestilte HairCare for ca 1 måned siden, etter anbefaling fra deg, og fikk nettopp levering nummer to. Er kjempefornøyd så langt og gleder meg til å se videre resultat!

Bestilte for noen dager siden :) Både til meg selv og et annet familiemedlem. Vi gleder oss til å teste det ut begge to!

Bestilt!! :)

Bestilt og krysser fingrene for at jeg vinner:) Håret mitt trengs virkelig pleie!

Lene Cecilie

Jeg bruker haircare, begynte for et par uker siden etter jeg leste både det du og Kristina Andersen skrev om det! Ønsker meg langt og sunt hår :)

Sandra Haugland

Jeg bestilte HairCare for ca. en uke siden, etter å ha lest innlegget "En update på hårveksten" på Kristina Andersen sin blogg :-) Gleder meg til den dukker opp i postkassen :-)

Bestillt! :):):) Hilsen fattig student som ønsker lenger og flottere hår!

Bestilte etter ditt andre innlegg :)

Bestilte i forrige uke, og gleder meg til pakken ankommer! :-D

Marte R. B.

Hei! Fullførte mitt første brett med HairCare i dag, faktisk. Utrolig spent på å se om det blir noen resultater. Som det savner jeg deg lange lyse håret mitt..

Nettopp bestilt for første gang. Gleder meg masse og håper jeg merker en forskjell:)

Bestilt! :)

Jeg bestilte etter første innlegget ditt og eeeelsker det! Så store resultater allerede de første 2-3 ukene. Takk for tipset!

kontaktinfo til hair care? Hvor er det? Finner det ikke på siden deres? Dårlig ..

Bestilt! :)) Gleder meg til å teste det ut! :)

Tusen takk for svar :-) skal prøve det du sa! Ha en fin uke :-)

Bestilt for en stund siden, og gleder meg stort til å se effekten :)

Jeg har bestilt, gleder meg veldig til tabelettene kommer!

Marte: står på Labpharma sine sider! :-)

Jeg har bestilt. Til Marte - når jeg scrollet nedover samme siden som jeg bestilte Hair Care på, så står det kundeservice og kontakt oss og der kan man sende e-post til de, du må bare ta deg tid til å se bedre på siden.

irmelin Bjørndal

Bestilte faktisk i går, og gleder meg mye til å teste ut dette vindunderverket! :-)

irmelinbjorndal@hotmail.com

Cathrine M.

Eg bestilte Hair care etter det første innlegget på bloggen og e superfornøyd!!

Da har jeg bestilt! Spent på å prøve, dette håret her trenger virkelig litt hjelp..

Jeg bestilte haircare på oppfordring fra deg:) Brukt 2 pakker nå.

Mariell V. B.

Jeg bestilte det for ca 2 måneder siden, da du skrev ditt første innlegg om det.

Malin Overland

Da har jeg også bestilt å gleder meg til å prøve!!

Bestilte for noen dager siden:)

Har bestilt og gleder meg til å motta forsendelsen. Har sett det anbefalt andre steder tidligere, men bestilte ikke før jeg så det anbefalt fra deg. Noen kilder er mer pålitelige enn andre ;)

Bestilte for et par måneder siden når du skrev om det. Super fornøyd!

Bente Bremseth

Bestilte etter din første omtale. Har slitt med håret leeenge, og siden jeg syns du er en av de mest pålitlige når det kommer til reklame måtte jeg prøve! Gjett om jeg er glad for det, ikke store forandringen enda..men jeg ser bedring! Spent på resultater videre!! Tommel opp, og takk! :D

Nå har jeg endelig fått fingen ut og bestilt Haircair. Gleder meg sånn til å se resultatene fra mnd til mnd!! :-D

Bestilt :)

Har bestilt tidligere, og fikk min tredje pakke i dag! Merker allerede virkning på håret mitt som er skadet etter bleiking og varmebehandlinger!:) Takk for tips!

Bestilte akkurat nå :D Gleder meg masse til å se resultatet!

Bestilt :D

Bestilte faktisk for noen dager siden, gleder meg til å sette i gang! :D

Om noen vil kjøpe en haircare-pakke av meg for en billigere penge, så skrik ut :) Jeg ble dårlig av dem, så har en uåpnet.

P-ia@live.no

Jeg bestilte det første gang du la det ut :) får fortsatt i posten

Maria Strømmen

Hei. Mitt navn er Maria Strømmen og jeg bestilte hair care 04.05.2015 :) venter på å få dem i posten!

Anette Heggøy

Bestilt :)

Bestilte første gang du la det ut :-)

pettrolina@hotmail.com

Har bestilt :)

Jeg bestilte produktet Hair Care etter å ha lest om det på bloggen din. Jeg ble ganske så overrasket over at de fortsatte å sende meg produktet hver måned med en tilhørende faktura. Jeg var ikke klar over at dette var et slags abonnement i det jeg trykket på "bestill". Jeg syntes pillene smakte så vondt, at jeg ikke klarte å svelge de, så jeg bestemte meg for å si opp dette abonnementet. Det viste seg å være svært vanskelig, da det tydeligvis ikke holder å sende dem en mail eller ringe, men man må sende inn et skjema som følger med fakturaen.

Så til alle dere som ønsker dere langt hår, vær klar over at dette er et abonnement det ikke er så lett å bli kvitt.

Emilie

Hei! Hvor lang tid tok det før håret ditt vokste 2,5cmn mnd? :-) Har bestilt haircare selv, så lurer på hvor my tålmodighet jeg må smøre meg med..

Vet ikke om det er trukket vinner allerede, men nå har jeg bestilt :)

Bestilt! :)

Jeg har bestilt og gleder meg til å begynne på kuren! håper håret vokser som ugress - som du nevnte :-D

Bestillt! :-)

Terese Hagen

Jeg bestilte for ikke så lenge siden, den kom i dag! Jeg har heller ikke fått lest innlegget før nå, så håper jeg er med i konkurransen :)

Solvei Emily B. Frydenlund

Bestilt for rundt 1 mnd siden:)

Frida Holmkvist

Har nettopp bestilt, gleder meg til å teste det ut! :)

jeg har bestillt :-) gleder meg veldig til å komme i gang!

Har bestilt :D Vurderte det ganske hefitg fra før, men som student er ikke penger det jeg har mest av! Men det er vel verdt et forsøk, etter at jeg mistet myye hår på grunn av p- piller :( Jaja, nå har jeg bestilt allefall :D Du anbefaler de jo veldig varmt, så er vel verdt det!

Brukt i 3 mnd! Kjempe fornøyd :D

Ingrid Fagerland

Dette blir spennende om det virker. Bestilt I dag

Sandra Yeomans

Jeg bestilte for tre uker siden, fordi jeg leste så mye positivt om produktet både på din og flere andre blogger. Har nå gått på det en uke, og håper det vil fungere for meg også 😊 takk for tipset, og flott konkurranse!

Natalie Arnesen

Da har jeg bestilt Hair Care :-) Gode tips i innlegget!

Bjørg Marit

Fikk min første forsendelse med Hair Care i dag :)

Har bestilt og mottatt min første pakke i juni:)

Jeg har bestilt og begynte på produktet for noen dager siden! Er spent på og se forandringen ;)

har bestillt😊

Jessica Svihus

Har bestilt og brukt haircare i 1 uke nå😊 lengter veldig etter langt og tykt hår ettersom jeg har det helt motsatte akkurat nå. Utrolig spennende og gleder meg til positive resultater!!

Bestilt for første gang. Håper på like gode resultater :)

Bestilt,og håper det kan hjelpe mæ me mitt hår som ser ut til å ha stoppa å blitt lenger:)

har fått bestilt nå! Gleder meg veldig til å få pakken slik at

jeg får prøvd det ut! :D

Skriv en ny kommentar