PINK MONDAY


Det ble en bloggfri avslutning på helgen. Jeg pakket Mac, pysj og en bunke med ark, og flyttet inn hos mamma og pappa fra lørdag til søndag. Herregud, så deilig! Til tider får jeg lyst å flytte hjem igjen. Nå har de innredet terrassen ut mot sjøen for sommeren, og jeg liker å tro at det er min beach club to be. Jeg har fortsatt ikke skjønt hvorfor jeg ikke har bosatt meg ved vannet, det er jo terapi å kunne se vannet hva enn man gjør. Men det finnes også tider hvor jeg er veldig glad jeg ikke bor hjemme. Som når "tøflene" til pappa lager knirkelyder for hvert skritt han tar, og jeg gjemmer dem på et hemmelig sted, og så får jeg ikke middag før jeg har funnet fram tøflene igjen, og så får stabeistet i meg en skikkelig knekk fordi det taper ovenfor matvraket.... Ja, det er litt deilig å ha blitt voksen og bo for seg selv. Haha. 

Skoene fåes kjøpt HER // Annonselenke 

I dag skal jeg gjøre det vi ikke snakker om lengre (lese), vaske leiligheten - og så har jeg et lite DIY-prosjekt gående på terrassen. Jeg begynte i går, men gikk tom for det jeg trengte, og dessverre for dette prosjektet, så pøsregner det i dag. Jeg elsker jo egentlig regn, men nå håper jeg bare det gir seg, så jeg kan gå ut på terrassen og gjøre ferdig kunstverket mitt uten alt for mye styr... Blir det vellykket så viser jeg dere så klart! :-)

21

Så fint! Elsker skoene :) ha en flott dag.

Hei. Så fin blogg du har. Kunne du kanskje hjulpet meg med noen tips på hva jeg burde gjøre / endre på min blogg for å få flere lesere?

Kjempe fine bilder! :-D

åh, jeg digger jakken - såå fin !

Neei :) Du må vise oss uansett hvordan det blir :D

Du er så vakker, og du stråler virkelig! :-)

Marielle: tusen takk, så hyggelig at du syns det :-)

Du har så utrolig bra stil Ida!

Hei Ida. Er de skoene fine til skjørt og kjoler også? Liker bloggen din veldig godt. :-)

Linn: Hei! :-) Takk, så hyggelig. Jeg har ikke brukt dem til annet enn dongeriskjørt, men det syns jeg selv funket veldig fint. Klem

For en nyyyydelig jakke <3 Hvor er den fra?

Så utrolig fin jakke! Du kler rosa :) Hvor er jakken fra?

Natalie: Den er fra Ganni :-)

Karen: Jakken er fra Ganni :-)

Du stråler Ida! Nydelig jakke og fine sko :)

Hvilken str har du i jakken din?

anni: small :-)

Madelen: tusen takk <3

Hvilken sminke har du brukt her? :) Veldig fint!

Hei! :)

Jeg leser bloggen din fast i perioder (når jeg leser blogger, er din en av dem jeg leser). Jeg har bestandig vært misunnelig på de fine hestehalene du har. Kan du skrive et innlegg der du kommer med dine tips til å få en fin hestehale? Personlig sliter jeg med MASSE småhår som stikker frem overalt, spesielt i panna, og det ser ikke fint ut. En hestehale er jo veldig moderne for tiden, men jeg føler at jeg "bommer" litt når det stikker ut småhår overalt. ;)

Ha en fin kveld! :)

Marthe: Jeg smører gjerne hendene med håndkrem, og drar siste rest over håret som er i hestehale. Så sprayer jeg med hårspray etter det :-)

Skriv en ny kommentar