TJUKK OG SMART


Tusen takk for alle kommentarer på mitt lille sinna-innlegg tidligere i dag. Det føltes godt å få ut den frustrasjonen - og enda bedre at så mange var enig med meg, hehe.

Akkurat nå har jeg en sånn... Ubehagelig uro i kroppen, som kommer av at jeg sitter med to store bunker foran meg, to forskjellige fag, og alle teorier og modeller bare flyter inn i hverandre som i et mareritt. GAH! Prøver å fortelle meg selv at det ikke er verdens undergang om det ikke går så jævla bra, men jeg har vanskelig for å tro på meg selv når jeg sier det. Hva er det med eksamen som får oss til å føle det som om hele verden raser? Jeg må virkelig jobbe med å ha et mer chill forhold til det, hvis ikke blir de to neste årene noe dritt. Nå skal jeg tro på meg selv, klappe Mac'en så hardt igjen at naboene hører det, og.... BAKE EN KAKE eller noe. Og så skal jeg se på Paradise Hotel. Og spise kake. 

Fortsetter det slik, er det fare for at jeg blir veldig tjukk og veldig smart. Takk for meg. 

50

Wow!! Så utrolig fin du er på håret for tiden, så kledelig og fint!!

Heisann!

Hvilke sminke bruker du på huden her? Bruker du noe speiselt rundt øyepartiet, det ser nemlig så lyst og våkent ut. Du ser helt fantastisk ut :-D

Masse lykke til med eksamen, Ida! De 2 neste årene er over før du aner det :D

Jeg pleier som regel ikke å legge igjen kommentarer, men du er så rå at det er på tide. Stå på videre, jeg heier på deg! Kos deg med kake, jeg slikker ren en (stor) bolle med riskrem mens jeg venter på Paradise.

Har det på samme måten selv, greier ikke å ha et avslappet forhold til noe når det kommer til skole. Alle prøver skal gå perfekt og det er nesten latterlig. Begynner å studere neste år, håper jeg kan greie å la det flyte litt mer :o

Har eksamen på torsdag, og jeg har akkurat samme uro. Faen jeg hater eksamen!

PS: det blir ikke mer chill siste semester iallefall, for da føler du at det betyr så jævlig mye. Så da kan jeg jo spørre meg selv hvorfor jeg ser på alle blogger og skal se PH istedenfor å lese mer for i kveld :p

TAKK for både dette og forrige innlegg.

Jeg vet ikke hvilken bunke jeg skal starte i, og det frister mer å rydde liligheten og bake sølekake med spinattopping atm.

Malin: her ble det sjokoladekake! Haha, lykke til og stå på <3

Thea: lykke til på torsdag!!! Nå begynner straks PH.... :-) #virkelighetsflukt

Wenche: tusen takk! Og kos deg <3

Caroline Maria: taakk! Lykke til du også! :-) du har kanskje valgfag nå?!

Emilie: akkurat nå bruker jeg en duo concealer fra Nilens Jord og mary louminizer highlighter, begge fått fra Makestyle :-) tusen taakk!! <3

Kjenner meg sånn igjen! haha, eksamensperioden er litt fæl - spesielt nå før sommeren når det er fint vær ute og det frister såå mye mer å løpe rundt ute sammen med venner. ahh.

Marie: tusen takk, så hyggelig at du syns det :-)

det var såå fin genser. Hvor er den fra? Lykke til på eksamen:) Du er herlig Ida, og det er det som teller aller mest

Nydelige deg:) Hvor er genseren fra?

sara: så søtt sagt <3 tusen takk. Genseren er fra Bik Bok, akkurat kjøpt så de har den nok inne :-)

Victoria: den er fra bik bok! :-)

krist.in: åh ja, virkelig <3

Har du lyst til å skrive noe om hvordan du legger sminken din? :) ser ut som du bruker litt highlight og skygge rundt panna?

Kan du legge ut en sminkevideo?

jeg liker veldig godt å lese bloggen din, siden du er en av de få bloggerne jeg følger som faktisk studerer. jeg studerer selv og føler det samme eksamensstresset noe enormt, og da er det godt å få høre deg si at det ikke er verdens undergang hvis det ikke går fullt så bra. selv om jeg sliter med å tro det selv. haha! synes forresten det er kjempevanskelig å skal spise sunt, lese mye, jobbe, være sosial OG trene. så jeg hiver meg på det å spise kake. lykke til med lesingen ❤️

Håret ditt er dødsfint for tiden, måtte bare si det! :-)

Du er nyyyydelig på håret nå! Skulle virkelig ønske mitt var sånn naturlig også :P Du har ingenting i det nå, sant? Er det det kosttilskuddet du tar som har hjulpet, eller har du alltid hatt så fint hår..? ;)

Ååh, jeg blir så GLAD av å lese bloggen din! Det er så utrolig deilig at det ivertfall er en blogger som ikke er redd for å vise menneskelige sider, istedenfor bare glansbilder. Du er så rå! I tillegg er du så utrooolig nydelig! Lykke til på eksamen, håper du klarer å ta det litt med ro :) Alt ordner seg jo uansett, ingen kan være på topp 24/7, og det er jo veldig bra bare det at en gjør en skikkelig innsats og gjennomfører! :)

Kjersti: tusen takk for fine ord! <3

Julie Jansen: takk for det! :-) jeg har ikke extensions i nå nei. Kosttilskuddet har gjort at håret vokser fortere og at det som vokser ut blir tykkere.

Malin: tusen takk <3

Du ser helt smashing ut her :))))

Herlighet så fresh og fin du ser ut!! :) Ikke stress med følelsen du har nå, de to neste årene kommer til å være over før du aner det. Det siste året kommer du til å nyte det pittelitt til og med :) Ha en fin dag!

Lykke til på eksamen :D Jeg har også eksamen nå på torsdag i Forbrukeratferd, og kjenner at det er helt utrolig mye styr med å huske alt.

Sara: masse lykke til!! Jeg har FA etter helgen og gruer meg maaaaks! :-)

Karoline: håper det du skriver stemmer! Hehe. Fin dag til deg også :-)

Anonym: tusen takk <3

Anonym: masse lykke til du også. Og det er jo virkelig ikke verdens undergang!! :-) <3

Rebecca Storaker: vet ikke om det blir med det første :-))

caroline: jeg bruker mary louminizer rundt øynene, den er helt fantastisk! :-)

Hvor er genseren fra? :)

Anonym: bik bok :-)

Lykke til med eksamen! Prøv å separer fagene med en farge hver, det funka for meg når jeg hadde forbrukeratferd og org:)

Spørsmål om noe helt annet... Hvordan er du såå jævla brun? :D Sorry.. leser ikke bloggen fast :P

Kjempe pen! :)) åssen foundation er det?

Åhh, du er så pen!!

caroline: Dior Forever :-)

I hvilken farge, dior forever? Sånn bare for å mase litt :P God helg =)

caroline: blander 20 og 30 på sommeren, kun 20 om vinteren :-)

Så fin! Hvilken str. har du i genseren?

Maren: jeg har M :-)

Den genseren er såååååå pen! Hvor er den fra? :-D

Benedicte: den er fra bik bok :-)

Skriv en ny kommentar