KONKURRANSE: WE LOVE RAIN

Annonse 

- W Lynnes Coat fra Helly Hansen - 

Å skulle skrive dette innlegget passer meg midt i blinken, for jeg ELSKER virkelig regn. I går kveld, etter at jeg hadde pakket sammen Mac'en og alle de ubrukelige notatene, tok jeg på meg gummistøvler, den nye regnjakka fra Helly Hansen, headphones - og så gikk jeg ut i regnet med Highasakite sin Heavenly Father på ørene. Bare gikk og gikk, og stoppet av og til for å se opp mot himmelen og la regnet piske meg i ansiktet. Utroolig deilig. Og så fikk jeg jo testet regnjakka skikkelig også! Det har for det meste vært fint vær i det siste, så det var ikke før i går den fikk gjennomgå testen - og bestod med glans. Jeg er så glad i min nye regnjakke :-)

Regnjakken heter W Lynnes Coat, og er både vanntett, ventilerende og vindtett. Med andre ord; du holder deg tørr uten å bli klam, og med mindre det er minusgrader ute, holder du varmen også. I tillegg skader det jo ikke at den er så fin å se på, jeg elsker blå og hvite striper, og snøringen i livet sørger for at regnjakken ser feminin ut. 

Hvis du ønsker å kjøpe regnjakken, så kan du gjøre det HER :-) 


KONKURRANSE

Nå har du også mulighet for å vinne denne fine regnjakka. Det kan du gjøre ved å poste et bilde av deg selv i regnet på Instagram med disse to hashtaggene: #weloverain og #gsport

Konkurranseregler, oversikt over bidrag med mer, kan du se her

Lykke til! 

Og til slutt; et par snaps fra gårsdagens tur i plaskregnet. Jeg kan jo ikke delta i konkurransen, så jeg håper at dere vil! ♥

17

Slutt å vær så vanvittig fin, det er på grensen til å bli irriterende.

Hei! Kjempesøt jakke! Hvordan er de i strl? ☺️

Anonym: Helt vanlig vil jeg si. Jeg er en M/38 til vanlig, og har på meg jakke i str M her :-)

Den jakken er kjempefin :-) Spørs om man ikke får dra seg ut i regnet og delta i konkurransen...

Hvor er buksen fra?

Så flott antrekk :) ha en flott dag.

Anne: den er fra Replay og heter hyperflex :-)

Thea: do it! :-)

Har en regnjakke fra Helly Hansen, eeeelsker den! Og den er like fin å bruke på vinteren som ellers i året! Beste jakke-investeringen jeg har gjort noen gang :-D

Den jakken er så fin! Så den på Kristina Andersen også:)

Hvordan får du så perfekte og hvite tenner?? Haha, misunnelig..:)

Heihei! du har så utrolig søt blogg! Hadde vært kjempekult om du kunne stikke en tur innom min også :) Handler stort sett om alle de forskjellige måtene jeg klarer å drite meg ut på :)

http://jegja.blogg.no

Hei hei!

Jeg bare lurte på om du fortsatt går på 5:2 "dietten" og evt hvordan du syns det går (eller hvorfor du evt sluttet)!

Jeg har bodd i utlandet dette året her og merker veldig at jeg føler at kroppen ikke dr helt min, og at den trenger et lite kickstart igjen så tenkte derfor kanskje å prøve 5:2.

Hilsen fast bloggleser 😊

Herregud, alt ser jo bra ut på deg! Hadde foresten heldagsprøve i matte i dag (går 2 året på vgs og tar den forbanna realfagsmatten) og hadde ikke taklet de verste nervene i går hadde det ikke vært for blogginnlegget ditt hvor du skrev om at det faktisk ikke er sååå jævla viktig. Tusen takk!

Anonym: åå, så koselig å høre!! Håper det gikk bra :-) klem

Sara: Hei! :-) Nei, det gjør jeg ikke. Passet så dårlig med hverdagen min, men jeg har lyst å begynne igjen nå når jeg har sommerferie i 3 mnd!

Hva kamera bruker du? Og linse?

Skriv en ny kommentar