LUKSUSFELLEN NESTE?


I dag våknet jeg med en lykkefølelse av alle ting, noe som er veldig merkelig fordi jeg har min første eksamen i morgen tidlig. Så i dag er siste dag jeg kan slikke arkene mine desperat for å proppe mest mulig inn i hjernen. Men jeg er vel bare glad for at jeg i morgen er ett steg nærmere frihet, og fordi jeg gleder meg til følelsen av å ikke kunne gjøre mer. For når man sitter der og får utlevert oppgavene, kan man jo ikke gjøre noe annet enn å bare spy ut med det man kan. Får ikke gjort mer. Gud, så deilig det skal bli! 

Gårsdagens sushidate med mamma, da hun skulle høre meg i eksamen etter jobb.

Ida:
 ikke rør sushien, den er det eneste som har skjedd i livet mitt i dag og jeg må ta bilde av den! 
Mamma: ops, jeg drakk av brusen.
Ida: lærer du aldri?  

Ellers, så har jeg lagt til meg en dårlig vane i denne eksamensperioden. Det skremmer meg helt hvor mye jeg shopper på nettet. Shopping er vanligvis noe av det kjedeligste jeg vet, men når jeg leser til eksamen, er det shopping jeg gjør i mange av de små pausene mine. Midt i en atferdsanalyse kan jeg komme på noe jeg har fryktelig lyst på, og før jeg rekker å tenke over om jeg virkelig trenger det, så ligger det en ordrebekreftelse i innboksen min. Black out! I går klikket jeg hjem fire par nye sko og en svær jævel av en Missoni-pute. Dagen før der, ble det et nytt objektiv til kameraet og en vanntett bag av alle ting. Bare sånne rare ting jeg plutselig får lyst på. Hvor skal dette ende.... I dag kommer jeg sikkert til å få lyst på et eller annet HELT ubrukelig. Krysser fingrene for at det ikke blir en ny sofa eller en ponny eller noe. Luksusfellen neste, i såfall. 

21

I dag våknet jeg også med lykkefølelse til tross for at masteroppgaven skal leveres om få dager. Drømte at jeg fikk A og var så fornøyd da jeg våknet, helt til jeg kom på at den ikke er levert og jeg har mye jobb igjen. :(

Lykke til med eksamen! :)

Marianne: masse lykke til du også!! :-)

Ponny!!! Dør litt av deg!! :D

Lykke til med resten av eksamene:))

åh, det er så digg å bare få det overstått! hadde første eksamen på mandag, var skikkelig dårlig til å lese på forhånd, men når man sitter der må man jo bare pøse ut og det var det man kunne gjøre .. Masse lykke til !

Hahaha! Måtte le litt av samtalen med din mor der. Herlig!

Lykke til på eksamen i morgen :)

Jeg har det også med å nettshoppe når jeg sitter med studie :P Også driver jeg med alt mulig annet enn å lese og skrive da. Henger plutselig opp klær, begynner å forberede middag, vaske badet, osv. Blir jo aldri ferdig med det jeg egentlig skal drive med ;)

I disse eksamensperiodedager er det så deilig å ta turen innom bloggen din! Selv om jeg kanskje heller burde synes det er godt å lese om noe annet enn eksamen når jeg tar meg fri noen (herlige) minutter, er det greit å se at ikke hele verden er på beach party eller i New York også :-) Jeg liker tydeligvis at andre lider sammen med meg! Haha! Masse lykke til i morgen :-)

Hvor kjøper du sushi hen i Tønsberg? Den ser helt fantastisk ut:)

Godt å høre at det ikke bare er meg som trykker hjem ting i hytt og pine under eksamensperioder ;-) lykke til med eksamen! :)

Nam! Du får ha masse lykke til, fine Ida <3

AS: tuusen takk! <3

Linn: takk det samme!! :-)

isabelle h: jeg går kun på My Café! :-)

Ingvild: Hihi, var med tungt hjerte jeg måtte stå over pool party med Nelly!! Heller det enn eksamen, altså... Meen nå er det som det er :-) Masse lykke til du også!!

Lene S: hvorfor gjør man sånt?!! Haha. Burde ikke vært lov :-)

Kamilla Haaland: Hehe! Tusen takk! <3

krist.in: Tusen takk og takk det samme - hvis du skal ha flere! :-)

Ss: tusen takk for det! <3

Da blir det lunsj derfra i morgen :)

HAHA en ponny!! Blir jo ofte sånn, samme som hvor rent huset er i ekamensperioden, tankene er helt andre steder! Du får ha lykke til med eksamen :-D

HAHAHAHAHA! Sånn er vennene mine også, må få inn al med teskje (utenom dette tilfellet, hvor teskjeen må gjemmes)

Skriv en ny kommentar