I LOVE THIS SONG

Blir mange musikktips når dagene mine er så ensformige... Meeen, har fått inntrykk av at mange av dere liker å få tips til sanger å ha i spillelisten, så jeg bare kjører på når ørene mine forelsker seg :-) 

Jeg er veldig glad i Highasakite, og akkurat nå er denne sangen favoritten. Har hørt på den mye i disse stressende dager, og den gir meg så mye ro ♥ Ellers gleder jeg meg veldig til Highasakite slipper sangen som er intro på Frikjent-serien. Jeg tror det er den fineste sangen jeg noen gang har hørt, og jeg trenger den virkelig i playlisten min! 

14

Åh, jeg gleder meg og til frikjent-sangen kommer!!

ååh, jeg var ikke klar over at den sangen kom i det hele tatt! Jeg elsket den første gang jeg hørte den, men klarte ikke finne den. Vet du når den kommer? :-)

Ah elsker de! Var på konserten de hadde forrige uke på Sentrum Scene der de spilte både Heavenly Father og intro sangen på Frikjent-serien. Det var helt magisk! 1. Juni føles veldig lenge ut til nå, men gud som jeg gleder meg!

Den sangen er så fin! Tips til annen rolig eksamensmusikk er Bon Iver eller Vancouver Sleep Clinic.

Forresten lurer jeg på hvilken størrelse du har i den blå badedrakten fra Porto Brazil? Ble helt forelsket i den etter jeg så den på bloggen, og nå er den på salg, så jeg må bare kjøpe den!

Aaah! Så fin! elsker når du kommer med musikktips:) vet du når sangen fra Frikjent kommer? venter og venter... Det er den fineste sangen jeg har hørt:) lykketil med eksamen 😊

Om du ikke allerede har gjort det anbefaler jeg sterkt å høre på Aurora Aksnes (Artistnavn Aurora). Magisk 17åring fra Bergen, musikken er helt fantastisk.

Anonym: takk for tips! :-) Skal sjekke henne ut!

Emilie.: ja, den kommer i juni har jeg lest! :-) Tusen takk <3

Pauline: tusen takk for tips! :-) jeg har den dessverre ikke tilgjengelig nå! Men er ganske sikker på at jeg har M eller L!

Wenche: Så heldig som var på konserten!! :-)

Lise Marie: den kommer visst 1. juni! Gleder meg! :-)

Gleda meg SÅNN til den sangen kjem ut, det er virkelig den finaste sangen på lenge. Trenge den i spelelista mi før eg reise på ferie :)

Den sangen er helt magisk! Den har vært min favoritt i mange, mange uker nå :)

Haha, HELT enig ang den Frikjent-sangen! æææ

Skriv en ny kommentar