RYKTET GÅR

Ok, så Alias har fått en stor konkurrent. Jeg var på spillekveld i går, og ble introdusert for spillet Ryktet Går. Har dere prøvd det? Morsomste spillet jeg har prøvd hittil, selv om jeg er skikkelig dårlig til å tegne. For så si det sånn; jeg tegnet en flette, og hun som skulle gjette tegningen trodde det var Aladdin...... Men uansett, det spillet må jeg kjøpe ASAP! 

Ellers var jeg en liten tur innom mamma og pappa i går, og med munnen full av Meller-sjokolade kunne jeg meddele at jeg har tenkt til å få tilbake mine gamle mat- og treningsvaner så snart eksamensperioden er over. Jeg hørte med en gang hvor dumt det hørtes ut, hvorfor vente? Jeg har ikke handlet inn til kjøleskapet eller lagd en ordentlig middag på ukesvis. De siste ukene har jeg vært på Mc Donalds sikkert tre ganger i uken, bare fordi jeg har vært lat og sliten og lei. Vet dere hva som skjer når man spiser på Mc Donalds tre ganger i uken og kaster i seg Meller når man er lat og sliten og lei? Man blir enda latere, enda mer sliten og enda mer lei. Så jeg bestemte meg for å begynne i dag. Ikke noe store greier, bare med å handle inn vanlig mat til kjøleskapet, lage mat hjemme og starte dagen med trening. Og jeg føler meg bedre allerede ♥

 

I tillegg til basics til kjøleskapet, ble det litt til badehylla også. For dere som lurer på hvilken foundation jeg bruker, så har jeg mange forskjellige, men den som alltid går igjen er Dior Forever i fargen 20. Om sommeren blander jeg den gjerne litt med Dior Forever i fargen 30 også, eller en liquid Foundation fra Sensai som jeg også er blitt veldig glad i. Fikk også litt påfyll til hudpleien min - og ja, jeg kjøper Dr. Hauschka på eget initiativ selv om første runde var sponset. Så vet dere det :-) Og, en ting til! Hvis dere skal kjøpe solkrem til ferie eller til sommeren generelt, så er Cliniderm den beste solkremen jeg har prøvd så langt i mitt liv. Men den er veldig dyr og blir fort brukt opp (kanskje jeg bare smører meg for mye), så hvis dere vil gjøre et kupp så har Vitus Apotek 30% på serien nå. 

De greske yoghurtene jeg er blitt så glad i er forresten veldig gode med en neve mandler oppi. Både til frokost og til mellommåltid, nam nam! 

Nå har det kommet blomster i vasen igjen, og det står ferske rundstykker til resten av uken i ovnen. Begynner nesten å føle meg som en blogger igjen! Haha. Nå skal jeg lage et hår-innlegg til dere før jeg begynner på dagens leseøkt, jeg har nemlig fått et redskap som gjør det såå mye enklere å flette. Blogges snart! 

8

Hva heter de blomstene og hvor lenge varer de? :)

Jente: de heter brudeslør, jeg er dessverre litt usikker på hvor lenge de varer :-)

Vet hvordan det er å lat, sliten og lei. Etter at min søster fikk meg til å melde meg inn på EVO treningsenter har jeg bare trent hver lørdag og godtet i meg masse usunn mat. Men nå er det slutt hos meg og, Nå har jeg fått handlet inn mye god og sunn mat og skal begynne å trene noen kvelder i uken med min søster igjen. Kjenner jeg trenger det :)

Hei søte! Bloggen din er virkelig en fryd å lese. Digger at du er så ekte, byr på deg selv og i tillegg er så hysterisk morsom :) Blir alltid i godt humør av å klikke meg inn her. Lykke til med eksamensperioden, og ha en aller tiders 17.mai! Hilsen tredjeklassing (og russ) som sitter midt opp i eksamen selv..

Lotte: tusen takk for hyggelige ord! <3 Lykke til du også!!

hahah, eg leeer!

Va et kjempemorsomt spill og veldig hyggelig kveld! :)

Tove Lill: haha! Ja, det var det :-) #aladdin

Det er sååå sant det du sier med kosthold/trening. Har vært inne i en dårlig periode nå og merker jeg er så sliten og slapp og giddalaus. Det hjelper MASSE å fylle kjøleskapet med masse sunt og bare gå en tur i frisk luft! :)

Skriv en ny kommentar