NOEN GANGER ER JEG MER DANSK ENN NORSK

For en deilig lørdagskveld jeg har hatt hos mamma og pappa ♥ Er alltid så avslappende å være der. I kveld fikk jeg til og med overtalt dem til å gi meg nøklene når de reiser på ferie i sommer, sånn at jeg kan reise på ferie hjem til dem. Så lenge jeg ikke har høylytte venner på terrassen som plager naboene. Fikk meg til å innse at alle mine venninner (meg selv inkludert) ler som en flokk hyener. Den tid den sorg! Uansett. Pappa disket opp med middag, mamma med dessert - jeg klager ikke. 

Ellers har jeg lært noe nytt i kveld, som jeg faktisk aldri har tenkt over. Jeg lurte veldig på hvordan danskene feirer nasjonaldagen sin, til å være halvt dansk visste jeg utrolig lite om akkurat det. Vet dere hvordan de "feirer"? De har fri.......... Så chill. I Norge blir man vekket av korps klokken 7, og må pynte seg og gratulere folk som ikke har bursdag med dagen. Kanoner smeller, det løpes i sekker, billige pølser spises og det er mye folk over alt. Er det én dag i året jeg kjenner på å ikke være helt norsk, så er det på 17. mai. Jeg har liksom aldri vært like entusiastisk som alle andre på denne dagen. Kanskje er det bare fordi jeg forbinder det med å være himla trøtt og måtte gå i barnetog, haha! 

Nå kom jeg nettopp hjem, og selv om det frister mest med sengen, er jeg nødt til å ta en skikkelig rydderunde. Ettersom det er meldt dårlig vær i morgen, har jeg fått æren av å huse flere folk, som vil se på barnetoget fra vinduet mitt. ASSÅ, hva gir du meg. Neida, det blir hyggelig :-) Men jeg krysser fingrene for sol, for alle dere som elsker nasjonaldagen og bunad og sekkeløp! 

3

Kjenner meg igjen der! Jeg har bursdag på 17.mai, så jeg føler meg nesten litt 'snytt' for en bursdag😜 alle sier gratulerer med dagen, og alle glemmer at jeg faktisk har bursdag! Hehe..

Hvor er buksene fra?

Anonym: tights fra Gina :-)

Skriv en ny kommentar