GOD NATT FRA HOTELLSENGEN

 
God kveld, alle fine! 

Nå er jeg innstallert i sengen på Royal Christiania - tenkte jeg måtte spandere på meg det og unne meg litt luksus kvelden før siste eksamen. Natten i kollektiv hos min lillebror var jo ikke akkurat noen suksessoppskrift på å stresse ned. Når det er sagt, fikk jeg i dag beskjed om at jeg ikke er velkommen tilbake dit, etter å ha skrevet det jeg skrev på bloggen. Haha! Får håpe han flytter i en leilighet for seg selv snart, så blir alt i sin skjønneste orden igjen. 

Jeg kan nesten ikke TRO at jeg har min siste eksamen i morgen tidlig, før tre måneder med sommerferie. Det føles nesten for godt til å være sant, og jeg har vel egentlig aldri satt så stor pris på og gledet meg så mye til å ha fri. Først skal jeg ha en uke hjemme hvor det skal feires bursdager, drikkes vin og pakkes koffert. Så stikker jeg til Bali og nyter friheten i et par uker, og så kommer jeg hjem til... Ja, hvem vet hva jeg skal bruke resten av sommeren til. Kanskje jeg booker en flybillett og reiser til et stille sted alene, kanskje jeg kjøper en ny leilighet, kanskje jeg pusser opp i leiligheten jeg allerede har.... Jeg skal i hvert fall gjøre akkurat hva jeg vil, og ikke tenke på at noe skal leses eller leveres; dét er verdt mer enn... Ganske mye. 

Her ligger jeg og boltrer meg! Har lagt fra meg pensum for lengst, for denne gangen er jeg virkelig fornøyd bare jeg står. Skal aldri ha noe faglig forhold til semotisk analyse igjen uansett. God natt, sov godt! ♥

24

Masse lykke til på eksamen!:))

Jenta med te-koppen

Masse lykke til! Vet du greier deg, du er alltid flink. Klem

Lykke til og GOD SOMMERFERIE :-D

Dessverre kan det være du må bruke semiotisk analyse i bacheloroppgaven din :(

Jeg må virkelig si at du er en av de bloggerne som inspirerer meg aller mest! Du virker utrolig ekte, skriver rett fra levra og virker som en jordnær jente. Hvordan du har tatt tak i livet og bestemt deg for å få deg en utdannelse i tillegg til å drive en så bra blogg synes jeg er utrolig inspirerende. Også er det ikke bare det at du tar en utdannelse, men du kicker ass og får toppresultater også (kanskje med unntak av denne, hehe). For det å klare bare en av delene på et så høyt nivå er jo en fulltidsjobb. Nyt sommeren, Ida. Det har du fortjent!

Regner med at du (nesten) er ferdig når jeg skriver denne kommentaren, men sender lykkeønskninger og gode tanker din vei, allikevel! Nyt friheten ;) Min første (av totalt tre) er denne uka. Sommerferien kan ikke komme fort nok!

Haha, kjenner til følelsen, er nesten akkorat ferdig med alt av eksamener, phu.. Ha en fin sommer!

Lykke til på eksamen! Sangtips; Alessia Cara - Here :-)

Ser ut som ett flott hotell :) ha en flott kveld.

Trine: tusen takk for tips, skal sjekke ut! :-)

Oda: tusen takk, og masse lykke til til deg!! :-)

Marie: tusen takk for fine ord, det var veldig hyggelig!! <3 God sommer til deg, stor klem

Mari: jeg nekter!!!! haha :-) Neida. Det tenkte jeg ikke på..

Herregud, jeg blir fortsatt småkvalm av tanken på narratologi, semiotikk og hermeneutikk et år etter at jeg var ferdig med faget. Lykke til!

marte josefine

God sommerferie!!

Nå åpner jo straks The Sense og Foynhagen på brygga. Har du fått med deg det?

http://www.tb.no/Klar_for_sommeren-5-76-74454.html

Dit skal hvertfall jeg etter eksamen en gang. Jeg har siste den 03. juni.

Håper alt gikk greit med din eksamen, og det viktigste er bare å stå :)

Masse lykke til med siste eksamen! :)

Lykke til!

Haha, nå er jeg sikker på at 90% av student-Norge gråter av misunnelse etter å ha lest det avsnittet der! Du er heldig, nyt sommeren og gratulerer med overstått eksamen :)

Lykke til!! Dette klarer du helt fint :-D

Masse lykke til fineste Ida <3

marte josefine

Det ser ikke ut som min forrige kommentar kom med.

Men det var et tips om nye The Sense og Foynhagen som åpner på brygga i helgen.

http://www.tb.no/Klar_for_sommeren-5-76-74454.html

Kanskje det er noe av det du skal finne på nå som du har sommerferie :)

Hei :-) Så utrolig fin blogg du har :-) Lurte på hvor lenge du har blogget før du havnet så høyt på listen som du er nå? Og har du markedsført bloggen din mye i beg.? Sjekk gjerne bloggen min og legg igjen en kommentar :-) dalberg.blogg.no

Annelin Dalberg: hei :-) takk for det! Kanskje i et år eller noe, men da fantes det nesten ingen bloggere i Norge. Så var litt enklere da. Og nei, jeg markedsførte den ikke. Klem

Hoppas du hade en härlig vistelse och kunde ladda upp ordentligt på Clarion Hotel Royal Christiania före examen. Njut av en härlig sommar. Bästa hälsningar Victor

Skriv en ny kommentar