WOW

Ida: wtf, sitter du og leser kommentarene mine?
Mamma: de er ikke dine.  

Haha! Mamma får med seg alt dere skriver i kommenterfaltet, bare så dere vet det. Og i dag var jo ikke akkurat den verste dagen å ha en kommentarfelt-lesende mamma, for å si det sånn. Jeg blir nesten helt rørt over alle de fine tilbakemeldingene jeg har fått på forrige blogginnlegg. Får en helt genuin lykkefølelse når jeg føler at jeg har skrevet noe brukbart, og er veldig glad for at flere har lyst å gi seg selv den samme utfordringen. Så tusen takk for alle kommentarer! 

I kveld har jeg hatt en helt perfekt kveld. Mamma og pappa syns jeg er litt koko, men jeg har en regel om at vi må sees sykt mye før noen av oss skulle reise i tilfelle noe skulle skje. Og ja, jeg skal oppsøke hjelp for dødsangsten jeg har på både mine egne og andres vegne. Men - jo. Jeg har vært hos mamma og pappa og fått servert hjemmelaget pizza sendt fra himmelen, og etterpå kom mormor og morfar på kaffe og kake. Så der satt vi i solnedgangen og pratet til det begynte å bli kaldt på tærne.

Jeg har ikke nevnt noe om det på bloggen, men jeg har begynt å gå på visninger i Oslo, fordi jeg har tenkt at jeg kanskje skal kjøpe leilighet der for å være nær skolen de to siste årene av studiene. Men sånne kvelder som i kveld gjør den tanken ganske lite fristende, å være nær familien slår alt ♥

Nå skal jeg knipse noen bilder av mitt siste DIY-prosjekt til dere. Et DIY-prosjekt som ikke var så morsomt som jeg hadde trodd, haha... 

15

Så utrolig hyggelig det hørtes ut med familien og gleder meg til å se DIY- PROSJEKTET.

Setter også utrolig pris på at kommentarene vi leserne sender inn blir lest og får respons <3

Kos deg videre denne mandags kvelden. ;)

Vibeke Hansen

jeg er en av dem som er innom flere ganger om dagen og er fast leser noe jeg forsåvidt har vært så lenge jeg kan huske, men som aldri slenger igjen en kommentar..irriterende jeg vet. Men nå må jeg bare si det: HERREGUD DU ER BEST IDA!! aldri slutt å blogge, klem fra ivrig bloggleser som skal bli flinkere til å kommentere.

Du skriver så bra og er så enig med deg. AMEN til forige innlegg! Syns du skal ha creds for å pendle såpass langt! Skjønner ikke at du holder ut. Flink er du :) Syns også det er beundringsverdig hvordan du klarer og opprettholde en såpass bra blogg, mens du studerer 100%! Imponerende! Ser at flere bloggere dropper ut av studiene, men du står på som bare det. Fortjener en fin og lang ferie :) ha en toppers uke Ida (og moren til Ida) :)

så fin du er!

www.postenfrue.blogg.no

Jeg har lest veldig mange ulike blogger de siste årene, men din er den jeg har fulgt lengst :) det var du som gjorde meg interessert i konseptet 'blogg' på ungdomsskolen, men er veldig dårlig på å kommentere.. Er 21 nå, og er fortsatt innom bloggen din, nesten daglig! Du er vanvittig flink til å skrive, og kjenner meg alltid igjen i tekstene dine. Gleder meg til dagen du bestemmer deg for å gi ut bok!

LenaG: så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk for at du følger bloggen <3

Madelen: tuuusen takk for fine ord <3 Og hei, mamma, hvis du sitter her og snoker! Haha :-)

Jeg må bare si en ting! Jeg har aldri oppfattet deg som lubben eller overvektig, jeg har sett på deg som en slank jente de årene jeg har fulgt deg.

Så jeg ble veeeldig overrasket over det forrige innlegget ditt. Ta vare på den utrolig flotte kroppen du har, du trenger ingen dietter!

Du lever bare en gang, kos deg, nyt livet når du har det.

Ha en flott dag videre:)

Så koselig! Du må ha hatt en fin kveld <3

Har også fulgt med bloggen din i mange år. Artig de filmene av deg og broren din når dere gjør noe tullball. Spesielt morsomt var det når Lasse parodierte larstangen.

Wow, spennende med kanskje ny leilighet!!

Ha en fin dag!

<3 kjenner meg igjen i innlegget ditt... Sterkt og bra skrevet!

Du er utrolig pen Ida! Like vakker på alle bildene du poster her :-) <3

Så fin farge på håret! Det kledde du veldig godt! :D

Hvor er toppen fra foresten? :)

Elisabeth: tusen takk <3 den er fra bik bok!

Skriv en ny kommentar