HOT DOGS OR LEGS

Hot dogs or legs? Førstemann som svarer riktig vinner en flybillett til Bali og kan sove mellom Malin og meg. Neida. Men hei fra Seminyak! Her koser vi oss såååå mye, og vi er overlykkelige over både hotell og location. Vi var ganske skitne og slitne da vi kom hit, men det gjorde bare at vi ble ekstra takknemlige for hotellet. Nytt og fresht hotell, hver vår deilige seng, aircondition som alltid holder perfekt temperatur, en stor terrasse i øverste etasje på hotellet med utsikt over hav og basseng. Nei, det kunne ikke blitt bedre ♥

Etter at vi kom hit har vi solt oss, shoppet litt, spist, fått massasje og pedikyr, og i dag startet vi dagen med å dra til Bali Zoo. Kommer eget innlegg med bilder fra det. Tenkte å vise noen bilder jeg har tatt rundt på hotellet, det er så deilig her! 

Etter at vi følte oss forsynt i solen i går, tok vi taxi til flea market som ligger 5-6 minutter unna hotellet. Det er et ganske lite marked, men de har noen fine strandklær, vesker og souvernirer - mellom alt juggelet og falske Chanel- og Jimmy Choo-vesker. Vi trengte begge en beach bag, og fikk tak i hver vår hjemmesnekrede. Det ble ikke noen Chanel beach bag denne gangen, gitt... :-) 

Vi bestemte oss for å spasere på veien hjem, for vi hadde sett så mange fine butikker på veien. Jeg har ikke knipset noe særlig med bilder inne i butikkene, men dere skulle sett. Jeg får lyst til å kjøpe en villa her på Bali kun for å innrede den, det er så mye vakkert interiør at det svir et eller annet sted i nærheten av hjertet når jeg må forlate butikkene uten å kjøpe noe. Jeg er svak for buddhaer, badekar hogget i stein, puter av skjell, gigantisk "stygg" popkunst - og you name it. De har så mye som jeg burde hatt i hjemmet mitt her! Kanskje jeg kan få shippet noe hjem? Det vurderer jeg virkelig. 

Shout out til hunden Skar fra Løvenes Konge, forresten. Han fulgte etter oss et lite stykke på veien hjem, der vi gikk med hjertet i halsen. Problemet var nemlig at Skar ikke lignet på Skar, men på en av de jævlige hyenene. Sliten kar! Ellers er det veldig mange søte dyr her - blant annet Kat Moss, som bor på hotellet vårt ♥

Nå er det vel midt på dagen hjemme hos dere, her er det kveld og jeg skal legge meg under dyna med feriens andre bok; En fortelling om Norge. Stalker var dritbra, jeg skulle ønske jeg ikke hadde slukt den så fort, for nå savner jeg den. Nattinatt!

30

Det er helt fantastisk ut!!

Jeg har er spm som ikke angår Bali, men Warszawa! Lurte på hvilket av utestedene dere var på du ville anbefalt mest?

På forhånd takk for svar, og ha en fantastisk ferie!!

For et flott hotell, håper dere koser dere masse og nyter dagene <3

Legs, haha :D

Ser fantastisk ut :) Hvor er den blå og hvite kjolen(?) fra?

Kos deg videre, det fortjener du!

hvor er kjolen/blusen din fra? Nydelig :)

Så nydelig det ser ut hvor dere er! :D Nyt den ferie og tiden i utlandet! :D

Hei Ida!

Håper du fortsatt storkoser deg på ferie!

Et spørsmål: hvor er den nydelige hvite og blå kjolen din fra?

Amanda: den er fra Make Way, selges på bubbleroom.no :-) tusen takk!! <3

Ingrid: den er fra bubbleroom.no :-)

Lillian Maria: tusen takk, det skal vi! :-)

For et fantastisk sted!!!

Et litt annet spm! Vi er en jentegjeng som skal på tur til Warszawa, og jeg lurte derfor på hvilket av utestedene dere var på du anbefaler mest?

Ha en uforglemmelig ferie :-)

Jeg vet at du sikkert har blitt spurt om dette X antall ganger før, men hvilket kamera bruker du? har lenge sett etter et kamera med fisheye-opptikk som på første bilde.

På forhånd takk :)

Hei Ida! syns leiligheten din er så fin. Skal selv flytte i slutten av juni og er på utkikk etter masse interiør til leiligheten, men har ett problem. Er veldig glad i både sølv, kobber og gull. har du erfaringer med om det krasjer helt sammen, eller kan blandes ?:) Eller om eventuelt 2 av fargene går bedre sammen ? :)

Marthe Sofie

Fy søren, så deilig det ser ut!

NYT varmen, her ligger jeg på sofaen med et fuckings pledd. Sommer i Norge ass.

Hei Ida.

Hvis du kunne tenkte deg møbler ect. fra Bali, har Folk og Røvere i Lillehammer masse nytt fra Bali. De har hatt alt fra badekar og solstoler :) Mye fint i alf.!

Nå er du utrolig fin på håret, Ida! :) Kos deg masse på ferie.

Legs:)

http://beautyblossom.bloggnorge.com/

Du tar så mange fine klare bilder, så jeg lurer på hva slags kamera du bruker? :D synes forresten bloggen din er helt super, klikker meg inn daglig og blir så glad av å lese alt du skriver!!

Hei! Var i Bali for 6 mnd siden og savner det sånn når jeg leser bloggen:)

Mine BaliTips; la favela (uteplass), the ultimo ( italiensk resturant), reis til Ubud for å gå i rismarkene, Uluwatu (sted) Fin's beach club og Single Finn (uteplass/resturant)

Amanda: tusen takk, så hyggelig å høre :-) jeg bruker Olympus Pen EPL-7. Det skal sies at bildene som blir fine er tatt med et 45 mm objektiv som koster noen tusenlapper i tillegg. Klem

LH: tusen takk! Klem

Mari: hei :-) har så dårlig nett så får ikke bladd tilbake og sett hvilke jeg skrev om. Men den siste hvor jeg har på svart kjole og donut i håret var best for middag, og den toppetasjen var bra for lunsj. God tur! Klem

Ulrikke: hei :-) jeg bruker Olympus pen EPL-7. Har kjøpt en fisheye-linse på Amazon.com. Klem

Marthe Sofie: åå, håper dere får litt sommer hjemme også!

Pia: hei :-) jeg har både sølv, kobber og gull, og prøver å ikke tenke noe særlig over det - holder det bare litt i forskjellig deler av rommet. Syns kanskje gull og kobber passer best sammen, men også at gull og sølv går fint sammen.

Har du noen tips mot kviser på ryggen? :( Helt ifra meg nå før sommeren :(

Vigdis: nei beklager :-( jeg ville gått til en hudpleier hvis det plager deg veldig. Lykke til! Klem

Hei! Drar til Bali om 1 uke, men har ikke bestilt hotell ennå. Så veldig fint ut der dere bor nå, så lurte på hva navnet på hotellet er. Kos dere videre i varmen :-)

Wow for en utrolig kul pute! Den er helt unik. Du burde virkelig kjøpe med den og sende den til deg selv i Norge. Er nok helt verdt det:-)

Kos deg så mye i Bali!

Btw.. Takk for tips i innlegget "hvordan få A". Det hjalp meg og jeg fikk A!

Du er PEN uten sminke! Fortsett med det :)

Skriv en ny kommentar