SUMMER FRESH LIVINGROOM

I mangel av noe interessant å blogge om (det er virkelig ikke bare avisene som har agurktid om sommeren) har jeg knipset noen bilder av sofakroken i dag. Før jeg reiste på ferie, var det ut med den grå og "cozy" stilen, og inn med hvitt, blåtoner og et mer sommerlig preg. Får alltid lyst å kjøre litt beach house-stil om sommeren, men er samtidig livredd for at hjemmet mitt skal se ut som en Gant-katalog med stjerner og amerikanske flagg. Haha! 

- Sofa fra IKEA, stuebord fra Bolia, coffee table fra Hay, lampe fra Lama, gyngestol fra Eames, duftpinner fra Voluspa og Clean -- Skjellsmykke på stativ fra Toko Emporium (Bali), kleenex-boks + eske kjøpt på Bali - - Beige puter fra Senze of Joy, puter med mønster fra Missoni Home - 


Jeg vurderer nesten å kaste ut TV'en, i hvert fall på sommertid. Er det noe jeg syns ødelegger et rom, så er det et monster av en TV-benk og en stor svart TV. Har ikke skrudd på TV'en på en måned nå, så den står bare og irriterer. Men hvor gjør man av den, liksom?! Trenger den jo til høsten igjen. 

Etter helgen tenkte jeg å dekorere gullhyllen jeg lagde med planter og litt annet stæsj, og i tillegg må jeg for alvor sette i gang "prosjekt terrasse". Jeg innredet terrassen med fjorårets rosa interiør, men fikk helt avsmak. Jeg vil ikke ha rosa terrasse! Jeg vil ha gul og grønn, med masse planter. Jeg er så håpløs, blir lei av alt hele tiden, lyst å endre, lyst på noe nytt. Så det beste er vel egentlig å gjøre det hele budsjettvennlig, så det ikke koster for mye å bytte det ut om et år - eller om en uke. 

Hva syns du om sofakroken? :-)

 

40

Nice ;)

super fint <3

så koselig, stilrent og delikat sofahjørne. Får lyst å bytte ut alt det kjedelige jeg har hjemme! akkurat nå har jeg den grå og gørr kjedelige stilen... blah. Skal du henge opp bilder eller ha de stående? =)

Så koselig du har det! :) ang terrassen, mitt store sparetips for tiden er bengalakk på boks, sprayer i vei ene pyntegjenstanden etter den andre, helt genialt 👍

Tror bildene hadde vært bedre på veggen 👍👍

åh, elsker den danskaktige stilen du fører <3 SÅ lekkert! Og missoniputene er jo til å dø for!

Har du hvit eller natur-farge på trekkene på sofaen ?:-)

Så fint du har det!:)

Elska sofakroken! Hvor er tv-bordet ditt fra? :)

du overdramatiserer vel ikke litt med å si at du er livrett Gant stilen skal innfiltrere stuen din nermest? Kverulering, ja jeg vet. Det bare irriterer meg litt at man må snike inn serkasme for å fremheve egen stilsans/interresse. Hadde stjerner og flagg sagt noe om personens personlighet, eller hadde vært funksjonelt. Hvorfor ikke. Jeg synes din stue ser ut som en mindre innlevd kopi av andre bloggere sin stil. Motebloggerne pleier å style med yndlingsmerkene sine, i form av bøker og moteblader som pynt. Dette var en kreativt innslag som startet ved en for noen år siden, det viste personlighet. Har du personlighet Ida? Bilder av katten din på veggen NEI FOR DEN HAR DU SIKKERT GRILLA OG SPIST. Hilsen netttroll som har en dårlig dag beklager

Silje: husker ikke hva merket heter, men jeg kjøpte det på room21.no :-)

Maren Helgemo - 25kg ned, blir sterk som veggis!: tusen takk :-)

Helen: den er hvit :-)

Kamilla Haaland: takk <33

bell: tusen takk :-) har fjernet hyllen som bildene stod på, så må nok få hengt dem opp!

Fresh! Alltid hyggelig med litt fornyelser. Kos deg i sofakroken din, og ha en fin dag.

Mamma har mekket et skap til å gjemme tv i når hun ikke vil se... da kommer det store svarte greiene bort, og et lekkert møbel pynter fint istedenfor. Trenger sikkert ikke lage selv, det finnes sikkert butikker som har slike skap.

Jeg starter prosjekt gullhylle i helgen :D Håper den blir like fin som din! Har den holdt seg bra?

Kristin: ja, kanskje jeg må få meg et fint tv-skap :-)

Digger stilen din!

Nathalie: så gøy! :-) ja, den holder seg like fin!

supermarie: tusen takk <3

Sommerlig og koselig :-)

Skikkelig lekkert. Du har det urolig fint!

Så vakkert og lyst det ble! Veldig kreativt med bordpynt ikke alle har! Kjempefint! :-)

Så fint! Elsker interiøret. Du er så inspirerende :)

så flott du har det! kjempe gøy å se en del av leiligheten din <3 klem

As: tusen takk for det <3 klem

Madelen: tusen takk! :-))

Dirty Work av Austin Mahone

Hei! Synes du burde høre på Dirty Work av Austin Mahone! Dette er en kjempe bra låt! Hadde betydd mye om du hørte på den og kanskje også skreve om den på bloggen! Du finner den på iTunes! Digger bloggen foresten!! Tusen takk❤️

For en koselig sofakrok! Jeg har nettopp fått meg leilighet, og vurderer den sofaen du har. Er den like god som jeg ser for meg at den er? Den ser så dyp ut, og jeg vil så gjerne ha muligheten til å sitte i lotusstilling på én sofapute (ikke at jeg klarer det). Også elsker jeg de blå putene!

LO: ja, den er super comfy å sitte i, men veldig dyp da! Anbefales :-)

Så utrolig fint du har det :-) Håper du har en fin sommer!

Hahahaha! Blir helt livrett :PpppPP Kjempefint Ida :) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt Chanel-bildet? Koos deg på Palmesus :))

IselinH: det er fra Society6.com :-)

Thea: tusen takk, og i lige måde <3

For en herlig flott sofakrok! Så ren og fin stil og veldig koselig:)

Syyykt fint!!

Hva med å henge opp en hvit tv på veggen?:-) Du har det veldig fint:-)

Så fint! Hva heter sofaen?

Skriv en ny kommentar