BEST MOVIE NIGHT EVER


I går kveld fikk Kristina tidenes idé; movie night på takterrassen! Så vi drasset madrasser, dyner, puter og alt som var med oss i heisen, og hadde tidenes kveld under åpen himmel med solnedgang og rosa himmel. Det føltes ut som et skikkelig bucket list moment med bestevennen min 


Nå skal vi snart ha vors her hjemme, så det er vel bare å ta magaplask ned i sminkepungen og temme stålullen på hodet så godt det lar seg gjøre. Både mimosa og strawberry daquri's står på menyen, og ettersom ingen av oss har hatt de store festvanene på lenge, kan det jo bli en spennende kveld :-) 

12

Wow, du er pen!

Hehe dette så koselig ut, sikker på at dere hadde en fin filmkveld. Ønsker dere en fin sommer videre. Hadde blitt kjempeglad for en kommentar tilbake :)

Så koseligt, en skikkelig romantisk filmkveld;) Ha en fin kveld:)

Så koselig! :)

Åh, så koselig :) Ha det supert på palmesus dere to!

Nåh, så koselig og fine bilder :)

Så koselig det så ut! Kos deg videre :)

Dette så jo skikkelig koselig ut!

Super ide, skulle ønske jeg kunne gjøre det samme! Digger genseren din, hvor er den fra?

Fikk dere dratt på Palmesus til slutt?? :)

Så hærlig!! Om vi bare kunne gjort det samme her i nord Norge :-P kos dåkker i sola og varmen ;)

Hei hei! har du noen gang vurdert å ta keratinbehandling på håret ditt? for mitt hår er egentlig helt umulig å ha med å gjøre, og jeg ser ut som et (u)lykketroll om jeg føner det. Men så ble jeg tipset om denne behandlingen og har blitt helt avhengig. Du får helt rett og glatt hår (du har vel og merke ganske paddeflatthår de første to ukene), superrask tid å føne så jeg bruker ikke rettetang lenger. Behandlingen er helt ufarlig og gir bare håret masse næring. Tenkte bare jeg skulle tipse deg da jeg så du skrev "stålullen" :)

Skriv en ny kommentar