RUNDT MITT NYE SPISEBORD


Jeg har ikke spist taco siden jeg blogget om det sist, og i dag savnet jeg det så mye at det var på tide. Så jeg inviterte mamma og pappa på middag - tror egentlig ikke de er så glad i taco, men hver gang jeg prøver å lage god mat til dem syns jeg alltid det smaker dritt. Kanskje det er fordi jeg alltid får så innmari god mat hos dem. Så jeg ga opp å prøve, og serverte taco. Ingenting smaker som taco når man ikke har spist det på evigheter, det må jeg bare si! 

Dagens taco-inntak ble faktisk første måltid rundt det nye spisebordet mitt også! På tide å få innviet det, det har jo bare stått der og blomstret alene i en måned. 


De blå bordbrikkene kjøpte jeg på Kremmerhuset i går, syns de passet så fint inn med sofakroken min. Og bordet har jeg kjøpt HER (annonselink). Var litt skeptisk til å kjøpe et spisebord på nett som jeg aldri hadde sett før, og som i tillegg var så rimelig - men, jeg er superfornøyd! Det er mye mer stødig enn det forrige jeg hadde fra Hay (som nå står på terrassen), og jeg trengte virkelig et rundt bord som tar mindre av plassen. 


Se, mamma hadde med gave til meg! Litt morsomt, for jeg hadde faktisk planer om å kjøpe denne boken. Full av deilige juice-oppskrifter, og informasjon om hva de forskjellige juicene inneholder og kan hjelpe mot. Jeg gleder meg til å eksperimentere! 

Fra "sunn og slank med ferskpresset juice" til: nå skal jeg gå og kjøpe meg godteri. Prøver desperat å finne en ny serie jeg kan følge med på, men føler at jeg har sett alt som er verdt å se. Så nå prøver jeg meg på House of Cards, men syns den er tung og noe kjedelig. Er det bare første halve sesong? Please si at den blir bedre? Kanskje den er mer spennende med munnen full av godteri, vi prøver! 

65

Hvis du er glad i spenningsserier så burde du virkelig få med deg Secrets & Lies og Wentworth! :) Wentworth er en utrolig spennende australsk fengselsserie og Secrets & Lies er også veldig spennende fra første stund :)

Hilde Marie

House of cards var utrolig tung til å begynne med, men anbefaler deg å se videre. Det blir bedre! Kos deg masse :*

Sett Americans? Spennende!

Arrow :-)

se Empire på viaplay! :-D

House of cards blir veldig mye bedre, og om du ikke har sett orange is the new black må du få med deg den. Outlander er også fin. Jane the virgin er bra om du liker komedie.

Trenger et par nye serier selv, men The night shift (legeprogram, men ikke som Greys anatomy), Younger (handler om en 40 år gammel dame som utgir seg for å være i 20 årene for å få drømmejobben, med på kjøpet får hun selvfølgelig verdens diggeste kjæreste), Rizzoli and Isles er også veldig bra, og er som Criminal minds, Castle osv.

Netflix serien Unbreakable Kimmy Schmidt kommer du til å digge!! Handler om en jente som blir holdt i en kjeller og endelig slipper ut, hun skjønner ikke en dritt da hun har vært der nede i 15 år og verden er et par skritt foran henne. Hun flytter til NY og prøver så godt hun kan å lære seg nye ting og henge med.

Rimelig? Synes vel ikke at nesten 5000 kroner er rimelig, ikke for en student i hvertfall. Hadde jeg hatt 5000 kroner å bare bruke, ville jeg nok reist et sted, myemorsommere enn å eie et bord som sikkert halve Norge har. Kulere å faktisk lage seg et unikt spisestuebord/bord, det er jo noe eget med det.

Jeg startet på House of cards for ikke lenge siden selv, og synes også den kom veldig tregt i gang - helt til rundt episode 7-8! Da tar det seg veldig opp. Er nå på starten av sesong 2, fortsatt spennende :-)

Sjekk ut Empire! Synes første episode var litt rar i starten, men du kommer inn i det. Det er bare tolv episoder, så det er over på et blunk.. Venter i spenning på sesong to!:)

Du har sikkert sett det allerede, men hvis ikke må du se Six feet under! Helt fantastisk!

Heei! :-)

Ville bare si at jeg er fast leser av bloggen din, og jeg ble skikkelig sjokkert i dag! Kom nemlig over en blogger som er litt mindre kjent, og hun er virkelig prikk lik deg! Dere kunne vært søstre :O Jeg legger ved linken i url-feltet hvis du vil se din tvillingsjel haha :-)

Har du sett The Blacklist? Anbefales virkelig!

Maja: ja! :-)

House of Cards er veldig bra, tar noen episoder likevel før det tar heilt av, men etter 5-6 episoder va i alle jeg hooked!

Ellers er white collar veldig bra:)

Empire

Devious Maids

Suits

Teen wolf

Vi så akkurat episode tre av The honourable woman - den var litt innviklet i starten, men nå har det løsnet. Tror den kan være spennende!

Anbefaler deg å se Sense8 eller The Returned :-) Kjempe gode serier på hver sin måte!

Hart of Dixie! :-)

Chicago Fire er verdens beste tv-serie. Alle jeg har anbefalt den til sier det samme etter bare noen episoder. Så om du ikke har sett på den før er den definitivt å anbefale 😊

orphan black er kjempe bra :) Den er på netflix!

Du må se Sherlock anbefales:)

Martin freeman spiller i den han fra hobbiten bilbo:)

Anbefaler: arrow, the Flash eller Teen wolf :)

Om du vil ha noe lett og herlig + dramaqueens å se på anbefaler jeg: RuPauls dragrace. Fantastisk! Ligger på netflix 👍🏻

Ååh du har det så utrolig fint hjemme :)

Jeg elsker taco å da mener jeg elsker kunne spist det hver dag i forskjellige versjoner Hehe! Håper serien ble bedre med godis !!:)

elenahaugenk@gmail.com

Anbefaler å se videre på House of Cards.

Eller:

- Halt and Catch Fire

- The Newsroom

- Girls

- True Detective

Jeg digger how to get away with murder! :-)

New Girl er en ganske feel-good serie :) Veldig morsom

Anbefaler the Americans! Veldig spennende og bra.

House of Cards blir SÅ mye bedre!! Ahh, en av de beste seriene! Du kommer garantert til å bli hooked! Ellers vil jeg anbefale Bates Motel. Eeelsker den!

Hvis du ikke har sett Orphan Black eller Banshee er det to serier jeg virkelig anbefaler :-)

ikke gi opp! House of Cards er seriøst HEFTIG! bare hold ut. Ellers kan jeg tipse om 30 Rock (Tina fey), Parks and recreation (Amy Pohler, super morsomme og comforting begge to. Eller the Killing. Så spennende at det er altoppslukende. God sommer Ida!

Akkurat begynt å se house Of cards jeg også, litt treig som du sier, men skal prøve videre :-) vil anbefale Homeland, utrolig bra og spennende serie. Så alle sesongene på noen uker, haha!

Sett scandal? Synes det var ganske bra :)

Fringe og white collar anbefales. :-)

Anbefaler "The Killing". Basert på en dansk serie, men satt i Seattle, USA. Er på sesong to, og spenningen er fortsatt på topp!

Se true blood!! Utrolig spennende serie😃

House of Cards blir definitivt bedre, så bare hold ut videre!

Hva gjorde du med det andre bordet? Kunne tenke meg og kjøpe det.

Elsker stilen din! Spisebordet var kjempefint! :D Anbefaler Orphan Black på det sterkeste! Fantastisk spennende <3

ORPHAN BLACK!

Lene Christina

jeg har begynt å se på "The good wife", og har på noen uker snart sett 4 sesonger, så kan absolutt anbefale den! Den ligger ute på tv2 zumo og sikkert flere steder! :)

Taco er jo alltids godt! Og ja, spesielt når man ikke har spist det på evigheter.:)

Har du sett mistresses ? Den er fantastisk :)

Orphan Black eller Under the dome :)

Vil du ha spenning, må du se pretty little liars! Så spennende at jeg ikke klarer å stoppe, har dog mer mareritt enn til vanlig når jeg ser på rett før leggetid...

Hei!

Har et spm ang hylla du har, den du lakkerte i gull. Jeg har den samme hylla, og lurer på om den er stabil? I "bruksanvisningen" sto det at man skulle feste den fast i veggen.. Er det nødvendig? Har du gjort det?

Vil forresten anbefale deg å se Rita, ligger hvertfall ute på netflix. Har bare sett 3-4 episoder selv, men veldig underholdende!

Elsker gode serier selv. Hva med Dexter, the americans, Game of Thrones, walking dead, homeland ?Alle veldig bra!!

Kristin: jeg har ikke festet den i veggen :-) Glasshyllene er jo så tunge, så jeg syns den står stødig! Rita er kul! <3

isabelle h: nei, kanskje jeg skal prøve den! :-)

Lene Christina:

Maria: tusen takk så hyggelig <3 jeg har faktisk ikke sett den nyeste sesongen, syns den er litt skummel å se på alene :O haha!

Anonym: jeg har det på terrassen, er dessverre ikke til salgs :-)

Celine: The Killing er fantastisk!!!

Rebecca Solberg: tusen takk!!:-)

Du har sikkert sett mange av dem, men her er en liste over serier jeg har sett og liker:

Frustrerte fruer

Greys anatomy

Prison break

Friends

Private practice

Judging Amy

Parenthood(anbefales!!)

Homeland

Game of thrones

Brothers and sisters

Breaking Bad

Devious Maids

Dance moms

Keeping up with the Kardashians

Real housewives of New jersey

Kendra on top

Its al relative (Om Leah remini)

Scandal(anbefales!!!!!!!)

Pretty little liars

The good wife

Under the dome

Downton Abbey

Teen mom

Teen mom 2

Snookie and Jwoww

Her er noen hvertfall:)

Pretty little liars eller Orange is the new black! favorittene mine uten tvil! <3

Karete: tusen takk for tips! :-)

Har også sett house of cards, så halve første sesong før jeg syntes det ble spennende. Er nå nesten ferdig med tredje sesong! Anbefales :D

Orange is the new black - humor og drama

Girls - realistisk drama og humorøst på en tragisk måte

The Slap - familiedrama, underholdende lett humor, ''koseserie''

The affair - drama

Sense8 - spenning/action

Bones - krim/humor/drama, lett underholdning

Cougar Town - humor

True Blood - Hvis du vil plage deg selv... Knallbra de 2 første sesongene, så blir du avhengig, og så ''må'' du lide deg gjennom de 5 siste sesongene...

Stua ser lekker ut forresten :) !

Veronica: tusen takk!! :-) Og takk for tips!

Hvor er bordbrikkene fra? :)

.: kremmerhuset

Omg! Du MÅ se på orphan black på netflix!! Kjedet meg en dag og bare trykket på den, så på alle sesongene ila den uken :) hver episode er så spennende og hyggelig!

Er desperat etter nye serier sjølv, feel free å skrive eit innlegg om favorittane dine! Eller ein samling av alle forslaga, kanskje? :) Kjempefind bord, btw :)

Sense8 på netflix

Skriv en ny kommentar