WE'LL ALWAYS BE BEST FRIENDS BECAUSE YOU KNOW TOO MUCH


Når du regner deg fram til at du ikke har sett bestevenninnen din på to måneder. OG DERE BOR I SAMME BY! Det er litt sykt. Jada, det har vært fullt med eksamener og reising, men det er fortsatt ikke greit.

I kveld har jeg altså hatt besøk av Maria, og vi har sittet på terrassen og gått gjennom to måneder med flauser, hat, kjærlighet, og alt annet som har skjedd i livene våre. Sykt hyggelig å være sammen igjen, og nå har vi avtalt to eventyr sammen allerede neste uke. Vi var så sultne da vi skulle lage middag, at vi bestemte oss for å bare kutte litt melon og ha spekemat - ikke den mest bloggvennlige oppvartningen, men det får være. Jeg lagde pappas aioli, og den er så god at vi klarte å kyle ned en hel baguett hver, haha. 


Nå har besøket mitt dratt hjem, og jeg skal hoppe rett i seng. Skal tidlig opp og ha en laaang dag, så jeg kan egentlig ikke borre hodet ned i puta fort nok. God natt, håper alle har det bra ♥

16

Synes det så veldig bloggvennlig ut ;) Fikk vann i munnen her, jeg.

Kamilla Haaland: hehe, det VAR veldig godt!! :-)

Så koselig :) ille at dere ikke har sett hverandre på så lenge ja, spesielt når dere bor i samme by :P Ha en fin kveld <3

Silje S. Lopez: takk det samme <3

Så godt ut! Vil du dele oppskrift på din pappas aioli? :)

Lyst til å dele oppskrift på aiolien?

Oooh, oppskrift på aiolien? :)

Åh, har du ikke lyst til å dele oppskrift på aiolien? :)

Oppskrift på pappas aioli?? :)

Oppskrift på aiolien? :-)

Da må du nesten dele oppskriften på den aiolien :D :D

Vil du dele oppskriften på aioli? :-)

Oppskrift :-)?

Stine jeanette

Hva er denne oppskriften på den fantastiske aioli? :)

Hei:)

Så utrolig fin blogg du har:) Mange fine bilder og mye inspirasjon:)

Ta gjerne turen innom bloggen min:)

Ettersom ingen andre har spurt om det, må jeg spørre om oppskriften på aiolien;) En smule irriterende med sytten like kommentarer, men der kan du se når du legger ut noe som ser så fristende ut og ikke umiddelbart deler oppskrift;) Den ser fantastisk ut, har faktisk vann i munnen her jeg sitter!

Skriv en ny kommentar