TIVOLI COPENHAGEN

Et lite bildedryss fra vår første dag i København 

Vi var en greit sliten gjeng etter en natt på Color Fantasy og tre timers kjøring fra Kiel til København, men vi stablet koffertene på hotellrommet og løp rett i tivoli. For et vakkert sted! Karuseller er noe av det beste jeg vet, jeg ler så jeg nesten brekker meg der jeg kastes fram og tilbake og opp og ned. Det eneste jeg ALDRI tar er sånne tårn som slipper deg ned når du minst aner det, men denne gangen prøvde jeg meg jammen på det også. SYKT gøy! Nå vil jeg ha et sånt tårn i hagen, jeg må bare skaffe meg en hage først.

Vi avsluttet kvelden i tivoliet med noen drinker, og skulle egentlig hjem på hotellet og ordne oss for å dra ut. Men så bare - zzzzzz.... Fire trøtte sjeler trengte å sove! Men det var egentlig like greit, for da fikk vi en kjempefin "dagen derpå". Men mer om det senere, nå skal jeg hoppe i dusjen! :-) 

11

Gøy! Elsker tivoli osv

Ser fantastisk ut! Det bilder fra tårnet er priceless :D

Ingrid Jacobsen

Haha, så gøy! Du har alltid på så fine klær, kunne du merket innleggene med hvor det du har på er kjøpt? For oss som er over middels interessert i klær, haha.. :-) utroolig fin kjole! Jeg har lett etter en slik, og vil gjerne kjøpe akkurat lik!

Kos deg videre i Køben!

OMG, kjolen <3 Hvor er den fra?

Marie: den er fra Cubus <3

Vet du hvor den grå jakke/genseren er fra som han ene på bildene dine har på? :)

H: nei, men jeg skal få han til å svare deg her i kommentarfeltet! :-)

ååå, hvor er solbrillene dine fra? :-) Super fine!

Anonym: Céline! :-)

Lå på samme hotell som dere, veldig fornøyd og trodde ikke det skulle være så fint så ble veldig glad :)

Tivoli var eventyrlig fint! Kjøpte turpass og fant ut etter ti minutter at verken jeg eller kjæresten likte karuseller lengre.. Gikk derimot rundt og holdt hender mens vi drakk øl, fikk til og med skille av singleten så da var jeg supernøgd :D

koselig

Skriv en ny kommentar