FORELSKET I DENNE DAGEN

Dag nummer to i København var en sånn dag jeg går og er forelsket i lenge etter at den fant sted. Vi sov sånn cirka til vi våknet av oss selv, gikk ut og spiste en god frokost, for så å rusle rundt i byen uten noen spesiell plan. Vi sanket et par voksenpoeng på å gå på museum, gikk litt i butikker, og endte opp med å spise lunsj i Nyhavn. For et nydelig sted! Riktig nok stappfullt med mennesker på denne tiden, men det må man vel tåle midt i juli. Og man må jo bare elske Danmark; cider til frokost og øl+vin til lunsj! Haha :-)
Etter en fin ettermiddag, var alle fire enig om at vi savnet tivoli noe fryktelig. Så det var ikke annet å gjøre enn å krype tilbake, kjøpe seg et turpass og gå amok i karusellene. Det ble mye skrekkblandet fryd og mange latterkramper, og da sola gikk ned fant vi den hyggeligste spoten i tivoli og spiste middag. Maten var ikke så god, men hva gjør vel det når selskapet og omgivelsene er så bra? 

Til vår store sorg var køen til karusellene stengt da vi var ferdig med å spise, men vi fikk tigget oss på en siste tur. Karusell i mørket og med litt vin innabords er jo bare LIVET! Haha.

Morgenen etter reiste de tre fine reisepartnerne mine tilbake til Norge - jeg bestemte meg for å bli igjen og tok toget til farmor og farfar i sommerhuset. Så her er jeg nå! Og jeg har sikkert brukt en milliard kroner på å laste opp disse bildene, så jeg får vel skru av mobilnettet og gi meg hen til livet som huleboer igjen. 

Håper alle har det bra! :-) 

22

så herlige bilder<3

Så fin kjole! Hvor er den fra? :)

Så fin kjole! Hvor er den fra?

Jeg kommenterer sjelden på bloggen din, men har fulgt deg lenger enn jeg kan huske! Ville bare si at du er en av de flotteste kvinnemenneskene jeg har sett - du blir bare penere med årene!

Kjempefine bilder Ida. Du ser ut til å storkose deg :D

Danmark er herlig <3

Hvor er kjolen din fra? :)

Hvor er kjolen din venninne har på seg ifra? :-)

ÅÅåh, Køben er verdens nydeligste by! Drømmer om å ta et år av studiene mine der! Så bra du koste deg <3 Ha fortsatt en fin ferie! Her er det jobb frem til skolestart i August :)

Hei ida.

Jeg planlegger en tur til København til høsten. Kunne du laget et innlegg med tips til ting å se og gjøre i København?

Synes du har en veldig bra blogg forresten. :-)

Hilsen sofie.

Sofie: hei :-) tusen takk! Alt jeg rakk i København har jeg skrevet om på bloggen, så blir dessverre ikke noen guide utover det. Er ikke særlig kjent i byen! Klem

Linda: det er virkelig fint der <3 håper du får studert i køben! Klem

Anonym: spurte henne, hun sier at det står Blingor på merkelappen :-)

Marie: Gina Tricot :-)

Reidun Beate: tusen takk <3

Inger-Lise: så hyggelig at du syns det!! Tusen takk for kommentar, klem <3

Lene: den er nettopp kjøpt på Gina Tricot :-)

sentrumjenta: takk <3

Så nydelig du var i denne kjolen! Får jeg lov til å spørre hvilken størrelse du har i den? :D Står alltid mellom å velge XS eller S.. haha

hei, hvilken tivoli var du på?

Du er grunnen til at jeg ønsker meg audrey/new audrey brillene, for du kler de altså så godt!

line: tivoli i København :-)

Skriv en ny kommentar