HJEM, KJÆRE HJEM

God morgen! :-) 

Jeg overlevde reisen med propellfly fra København til Torp. Livredd, men klarte heldigvis å holde meg rolig. Hadde jeg visst på forhånd at jeg skulle fly hjem fra danmark, og i tillegg i et lite papirfly, hadde jeg nok hatt med flymedisinen. Snakk om å bli kastet rundt oppe i skyene! 

Men nå er jeg HJEMME! Herregud, så deilig. Nå blir jeg hjemme resten av sommerfeiren, tror jeg. Er nok å finne på her også. Viktig å klemme litt på venner og familie før skole-hverdagen starter igjen. 

Nå skal jeg pakke ut av kofferten, noe som bare blir kjedeligere og kjedeligere for hver gang. Eller vanskeligere - for jeg kommer jo alltid hjem med noe nytt, og det blir vanskeligere for hver gang å finne plass til de stakkars plaggene som alle har lyst til å bo med meg. 
Varme gensere, cardigans og høstfarger... Dere kan jo gjette hvordan været var i Danmark! Holdt på å blåse bort, så sommerkjoler og farger ble forkastet før jeg med hakkende tenner kom meg til prøverommet. 

Kjenner at jeg er litt klar for høst, jeg. Alle gleder seg til og lenger alltid sånn etter sommer, men jeg har funnet ut at høsten er min favoritt av årstidene. Varme gensere, boots, å sitte inne med et glass vin og en TV-serie med 100% god samvittighet. Og fargene på trærne og den friske luften! Kan ikke la være å glede meg :-) 

Nå drar jeg bare ut tiden, koffert og utpakking here I come! 

22

Er malene birger billigere i Danmark?

Helene: har ikke sammenlignet med priser i Norge, så det vet jeg ikke. Men jeg fant noe på salg :-)

propellfly er faktisk mye mer sikrere enn store fly, tro det eller ei :)

Hei! :)

Hvilken flymedisin bruker du? Sliter veldig med reisesyke. Har du noen tips mot Både med fly, bil, båt, buss osv.

Knalltøffe klær :)

Føler høsten allerede har truffet Telemark jeg da, ha ha!

Kos deg videre idag :)

Helt enig, jeg elsker høsten <3 Eneste negative med høsten, er at den leder til vinter, men utenom det, er den helt fantastisk. Frisk høstluft er det beste som finnes :)

Enig med deg! Meget klar for høst, selv om sommeren har vært elendig. Høsten har bestandig vært min favorittårstid :)

Velkommen hjem! :)

Det er godt å høre at det ikke bare er meg som lengter etter høsten. Jeg gleder meg til det blir så mørkt at jeg kan tenne lys igjen, og pakke på et ullskjerf på vei til butikken. Ah, ja, nå kan sommeren fint være over for min del :)

så mye fint du har kjøpt deg :D

Godt spørsmål Helene.

Det jeg vet er at i warnerkjeden finnes det noe billig, noen rabatter, kule skuespillere og en historie som begynner å bli litt gammel. Fint å se at ferien var bra og at ting forhåpentligvis har gått bra.

Åh, er skikkelig høstjente sjølv! Gleder meg :)

Kjersti: sobril :-)

Hilde Kristin

Fine klær, kan tenke meg at de blir gode å ha når høsten setter inn. Et spørsmål.Har du noen regler for at når du kjøper noe nytt så må noe gammelt gå?? Eller rydder du et par ganger i kles skapet og kaster det du ikke bruker?

Åh, så mye fint du har funnet deg! Veldig klar for å fylle opp garderoben med herlige høstfager selv nå :-)

hvor kan jeg få kjøpt sobril? hva gjør det og hva er det for?

Jeg er veldig klar for høst jeg :D

åjj mange fine gensere!! jeg vil og ha

selini: det får du ikke kjøpt, legen gir det på resept

Hilde Kristin: Hei :-) Jeg rydder i klesskapet når jeg får ånden over meg, har ikke noen faste rutiner på det.

Mye fine innkjøp :) Delikate farger

Selini: Sobril er vanedannende, og du får det kun på resept. Har selv tatt 1/2 sobril, og ble skikkelig slått ut, og utrolig søvning. Kan tenke meg at Ida sliter voldsomt med flyskrekk, for Sobril er ikke noe en lege skriver ut, uten grundig vurdering og konsultasjon.

heter den lyse pungen din soft latte ?

Skriv en ny kommentar