TEAM DONUTS

Åååå, jeg savner denne helgen allerede! Kunne ikke hatt en bedre. Kalle sin 25 årsdag var priceless, og som dere kan se; laget vårt var donuts. Veldig deilig å ha en sitte/liggepute i umiddelbar nærhet hele dagen - men da solen gikk ned, hadde de fleste baderingene punktert eller fått seg ny eier. Gøy så lenge det varte! 

Det var så mange bra kostymer, vi hadde legomenn, nonstops, indianere, prester og nonner, hele gjengen fra Mot i Brøstet, tetris-brikker, sykepleiere. Kreativiteten var det ikke noe galt med, i hvert fall :-) Hele dagen gikk med til øl-leker, og da kvelden kom ble det livemusikk, bål og rødvin. Hvorfor jeg ikke er født på sommeren vet jeg ikke, jeg trenger å ha en sånn bursdag! 
Hvis det er noen som skal kle seg ut i nærmeste framtid, håper jeg dere fikk litt inspirasjon til kostyme! Nå kjenner jeg på at det er mandag og tusen ting som skal gjøres - foreløpig har jeg ikke gjort noen av tingene. Vi blogges senere!

14

Fantastisk! Ser sjukt morro ut! Skal faktisk på P-fest til helga, og tenker kostymetanker til eg får vondt i hodet, haha :)

Kan du lage et innlegg med hvordan man gjennomfører et sånt bursdagsbesøk og hva man gjør på de forskjellige postene? Liksom ølmikado?😂 hvordan foregår det?

Haha, elsker kostymene! Har du mulighet til og forklare noen av øl-lekene?

Fytti Maccaroni, det så kult ut!

Du kunne ikke skrevet hva oppgavene på de ulike stasjonene gikk ut på? Hadde vært kult å arrangert noe sånt :)

Så utrulig kule kostymer! :D

Sykt kult! Snakk om å være kreativ :-)

Hahah! Så sinnsykt godt gjennomført mange av kostyme var :-D Har jobbet mange år i leketøysbutikk og dermed vært mye utkledd opp i gjennom årene. Men så kul, så kul har jeg aldri vært altså! :-)

Det så veldig gøy ut :D

Det så ut som en fantastisk herlig bursdag!

Nina: kan prøve å lage et eget innlegg med tips til slike leker :-)

Så helt sinnsykt moro ut!! Haha, elsket nonstopkostymene :D Haha!!

Åååh hvor fikk dere kjøpt de donutsa? :D

Natalia: det er baderinger fra Clas Olsson :-)

Hei! Hva har dere pyntet de med :))?

Skriv en ny kommentar