HÅRETS BESTE VENN

Annonse
I det virkelige liv, sånn utenom kommentarfeltet her på bloggen, blir jeg spurt ofte; de der HairCare-pillene, funker de faktisk? Når det er venninner som spør blir, svarer jeg bare med et spørsmål; ville jeg skrevet om det hvis jeg ikke syns det funket? Og de vet jo svaret. Noen ganger høres det bare litt for godt ut til å være sant, og det skjønner jeg. Mange av mine venninner bruker også HairCare nå, enten de har bestilt det selv eller fått det stappet ned i veska på vei hjem fra meg, haha. Og alle jeg har snakket med om det senere, sier at det funker for dem. Det som går igjen er at de mister mindre hår, at de får babyhår (altså nytt hår som kommer ut), og at håret er mer glansfullt og ser mer levende ut.

For min egen del har ikke håret blitt så veldig glansfullt, jeg har et veldig grovt og krusete hår. Så det er egentlig bare en pakke med smør som kan få håret mitt til å se glansfullt ut. Men, jeg har fått fantastiske resultater likevel. De er følgende:

- Jeg mister mindre hår. Det er merkbart mindre hår i hårbørsten og i sluket når jeg bruker HairCare. 
- Jeg har fått tykkere hår, og det blir stadig tykkere. Det ser jeg på mengden babyhår som vokser ut. Babyhår er ikke pent, men det er for en god sak... :-) 
- Håret mitt vokser fortere.Jeg er så lykkelig over håret mitt nå! Etter at jeg begynte hos ny frisør, har jeg klippet det annenhver gang jeg har vært der, og nå er håret mitt så å si like tykt hele veien ned. Er ikke så lenge siden de 10 siste centimeterne av håret mitt var tynne fjoner, men som jeg klamret meg fast til for å ha litt lengde på håret. Det er så deilig å ha sunt hår og slippe å tenke på extensions og alt det der. 

Så jeg anbefaler virkelig Haircare på det varmeste, til alle som har et hår som trenger litt pleie. Haircare reparerer ikke tuppene dine som allerede er ødelagt, men sørger for at det nye håret som kommer ut er godt rustet for vind, vær, rettetenger og hårfønere. 

Selv tar jeg 2 tabletter med HairCare hver kveld, og det kommer jeg til å fortsette med. Jeg har jo skrevet om HairCare tidligere, og det er morsomt å se hvor stor forskjell jeg ser på håret mitt fra innlegget jeg skrev i april og til nå. Hvis dere vil se å noen av de eldre HairCare-innleggene, så kan dere lese dette og detteNå får du 40% på første bestilling av HairCare. Denne bestillingen inneholder 60 tabletter, og vil da koste 149 kroner for en måneds forbruk. Når du bestiller, blir du meldt på løpende leveranse, slik at den mengden HairCare du trenger kommer i posten. Dette kan man si opp når som helst, og det er også 30 dagers åpent kjøp i tilfelle du ikke er fornøyd.

Bestill HairCare HER

37

Ååå så nydelig hår du har!! Håret er virkelig en kvinnes pryd som ordtaket sier. Skjønner jeg må gjøre noen tiltak for å få flottere hår. Takk for tips :)

Anonym: takk, så hyggelig at du syns det <3

Håret ditt ser så fint og friskt ut! Hva er dine triks for å temme krusete hår? :)

Hei Ida :)

Jeg har ikke noe vondt å si om tablettene, men tenkte å gjøre deg oppmerksom på at jeg synes det er litt lurerier rundt betalingen... Jeg glemte å betale en regning en gang, og vanligvis så får man en påminnelse/purring ... Men jeg fikk med en gang en ny regning på over 600kr!! Greit å gjøre leserens dine oppmerksom på dette :)

Hvilke hår produkter bruker du? Sjampo og balsam evt.hårkur

Vakker er du!

Kjempe gode tips=) jeg driver en samfunnsengasjert blogg og har skrevet et innlegg jeg har kalt "de vakrestes rett: Det lønner seg å være vakker". Tenkte kanskje det kunne vært interessant å lese for de som er mote og sminke interesserte=) http://www.sosialerom.no/2015/08/de-vakrestes-rett-vakre-mennesker-har-det-lettere-enn-andre/

Så spennende:) bare lurer på om dette fører til økt hårvekst ellers på kroppen? Er jo litt rart dersom det kun blir mer babyhår på hodet feks?

Hei.

Først vil jeg si at du er flott, deretter lurer jeg på en ting ingen av dere bloggere har skrevet noe om. Hva skjer om man skulle slutte etter f.eks. 2 år? Går håret tilbake der det var igjen? Håper på et ærlig svar.

Ana: hei :-) jeg har ingen erfaring med det selv, men jeg regner med at hårveksten din vil oppføre seg som den normalt gjorde fra før uten kosttilskudd.

Elise: hei! :-) det har jeg ikke opplevd at det gjør, og produsentene påstår at det ikke påvirker hårvekst på kroppen. Klem

Stine: jeg stikker innom! :-)

H: tusen takk, så hyggelig at du syns det <3

aline: det varierer :-) akkurat nå bruker jeg K-pak serien fra Joico!

Marie: hei! :-) jeg bruker glattetang for å temme det, ikke noe hokus her i gården!

Hei. Jeg fikk disse for noen dager siden,og merket etter bare 2 stk at jeg ble veldig kvalm å måtte kaste opp...

Høres jo mer ut som omgangssyke? Med mindre du er allergisk mot noe? Ingen kaster opp av vitaminer/ mineraler kroppen trenger.

Vet du om de inneholder gluten? Ølgjær gjør i noen tilfeller det, men jeg fant ikke noe info om det på siden deres.

Eli: Hei! Nei, det vet jeg dessverre ikke, men skal høre :-)

Eli: hei igjen! :-) haircare sier at det kan inneholde spor av gluten

Ok! Tusen takk for svar! :)

Håret ditt så veldig tykt og sunt ut og ikke minst pent!:)

Lurer på om du har noe erfaring om disse tablettene hjelper mot ganske tynt hår, ettersom jeg fikk endel hårtap p.g.a sykdom, men håret har blitt litt fyldigere og lengre de plassene hvor hårtapet var mest utsatt, lett veldig lenge etter etter produktet som kan få litt fart i hårveksten min slik jeg kan få et mer fyldig og lengre hår igjen slik som jeg hadde før:)

Vet du om det er trygt for gravide å ta slike tabletter?:)

Heisann :)

Går det lang tid før man merker forskjell?

Jeg kom i skade for å kaste fakturaen i samme slengen som det ble åpnet her. Ble fortvilet pga. betalingen. Jeg sendte enkelt og greit en epost og forklarte problemet, og at jeg ikke ønsket å vente på purring og gebyr. Jeg fikk svar med fakturaen på vedlegg, og fikk betalt den uten det han gebyr. Tror dermed ikke det er noe lureri med betalingen, om man følger med og tar kontakt før det går så langt at de må gjøre tiltak. Produktet fungerer fint på mitt hår, og jeg lar det vokse ut med ettervekst nå, for og følge godt med. Neglene har blitt mye bedre også, de er sterkere og fliser seg ikke så lett som før jeg begynte med disse. Har bare tatt i underkant av to mnd, så det er ikke så lenge før det virker positivt. All honnør;)

hei :-)

Vet du om du mister mye hår når man slutter på de? Det skjedde med vippeserumet jeg bruker. Fikk lengre og fyldigere vipper, men med en gang jeg sluttet å ta det mistet jeg vippene mine..

Anne: hei :-) Jeg tror ikke man mister mer hår enn man gjorde i utgangspunket, men når jeg har hatt opphold, røyter jeg slik som jeg gjorde før jeg begynte på pillene.

Bra hvis det funker :-) Men hva med bivirkninger av pillene? Og når håret på hodet vokser raskere og blir tykkere, så gjelder det kanskje annet hår på kroppen også eller??

Ikke spis På tom mage! Det er riktig at du blir kvalm. B-vitaminene gjør deg uggen.

Jeg bestilte disse for 4 uker og fikk faktura med det samme. Denne betalte jeg med en gang og fikk beskjed om at leveringen ville skje etter 5-9 dager. Den er fremdeles ikke kommet. Har sendt en mail og etterlyst forsendelsen, men ikke fått svar. Noen andre som har opplevd at det har tatt lang tid å få leveringen?

Ann-Christin Hamre

Jeg har godt på de en stund og jeg merker forskjellen kommer ikke til å slutte med de på en stund.

Ivan nguyen

Det ser bra ut . Jeg skal prøve å bruke det !

Hei :-)

Hvordan er det å bruke disse om man ammer?

Har mistet/mister så vanvittig mye hår :'-(

Rohinee singaraja

Jeg ønsker meg å prøve i dette hår produkter

Hei! Jeg ønsker å komme med et tips til de som sliter med krusete og tørt hår! Selv har jeg slitt med samme problemet kjempelenge, men etter at jeg begynte med Maroccan Oil Treatment har jeg fått glansfullt og sunt hår :-) jeg påfører det rett etter at jeg har dusjet, mens håret enda er vått.

Elsker bloggen din, fine Ida!

Du har veldig fint hår! :) Hvor og hos hvilken frisør farger du håret hos?

Sara: tusen takk :-) Ida Emilie Kronen på Rock Hair i Tønsberg. Klem

Skriv en ny kommentar