JEG SELGER LEILIGHETEN MIN

Da jeg leide meg leilighet i Oslo nå for å komme meg gjennom studiene, var planen egentlig å beholde leiligheten i Tønsberg som jeg er så veldig glad i. Jeg hater forandring og syns det kan være deprimerende å tenke alt for langt fram i tid. Men så gjorde jeg nettopp det, og tok en litt spontan avgjørelse. Tingen er jo at jeg vil eie noe større. Jeg skal ikke flytte tilbake til denne leiligheten, selv om den er helt fantastisk. Og ettersom jeg ikke skal tilbake til den, er det bare tull å skulle styre med utleie og ha den å tenke på. 

Så nå er planen altså å selge min første, kjære, fine leilighet slik at jeg sitter klar med cash når jeg finner drømmeleiligheten min. Hvor jeg kjøper neste gang aner jeg ikke, men nå skal jeg jo uansett bo en stund i den nye Oslo-leiligheten. Og så får vi bare se hva som skjer.

Men sjekk ut FINN-annonsen HER, og send den gjerne videre til noen som ser etter leilighet i Tønsberg! Den er virkelig et perfekt førstegangskjøp, og har både romslig terrasse og parkeringsplass ♥

58

Å elsker leiligheten ! Dumt den ikke ligger i Oslo :(

alexandraiz: jeg vet!! :-( sykt trist egentlig

For en lys og deilig leilighet! Jeg er stuck i Skien og her kommer jeg nok å bli en stund til. <3 Lykke til med salg! :D

Ååååååå! Jeg som kjøpte leilighet her i Tønsberg forrige uke :( lovte meg selv å ikke sjekke finn på lenge for å se hva jeg gikk glipp av fremover. Men men, kjøpt er kjøpt, og lykke til med salget! Etter alle visningene jeg har vært på i det siste å dømme, kommer du nok veldig godt ut av det. For disse er populære!

Hvor er det hvite bordet på terrassen fra? :)

Karoline: Cane-line :-)

Amalie: Gratulerer med leilighet!! :-) Og tusen takk, det var godt å høre. Vanskelig å ikke snoke på Finn i ettertid, hehe...

Alice Hamran: tuusen takk! :-) <3

Ååå, fikk en smule lyst til å flytte på meg nå, hihi! Masse lykke til med salget - det kommer nok til å gå VELDIG fint! :-D

Charlotte: tusen takk, det håper jeg! :-)

Nydelig leiligheit! Skulle ønske eg var på utkikk etter å kjøpa no! :)

LisaLDN: takk! :-)

Veldig fin leilighet! Har lenge sett på Söderhamn sofaen fra Ikea, men er så usikker på hvordan sittekomforten er? Bor alt for langt unna Ikea, så har ingen mulighet til å prøvesitte før jeg bestiller...

Maria: jeg elsker den og tar den med meg videre til Oslo! :-) Men den er veldig dyp, så det blir til at man enten sitter på kanten uten ryggstøtte, eller så sitter man med beina oppi sofaen. Jeg sitter aldri oppned som et normalt menneske, så for meg er den perfekt!

Hei! Knallfin leilighet! Et spm, hvor er de fine tepperyene kjøpt?

Så fin leilighet :) blir nok solgt fort.

Kristin: takk! :-) de grønne er kjøpt på Åhlens, det lange blå er kjøpt på Lune Hjem!

Daniel Miller: takk! Krysser fingrene for det :-)

Hei! Kan jeg spørre hvor spisebordet ditt er fra? Lykke til med salg

Silje: det er kjøpt på room21.no! Takk :-)

åh, skikkelig fin leilighet!

Hvor er hyllen fra?

idunn: gullhyllen? det er en IKEA-hylle som jeg har sprayet med gullspray. Se innlegget her: http://idawulff.blogg.no/1433252724_diy_hylle_i_gull.html :-)

Lykke til med salg! Det går nok fort, utrolig fin leilighet:-) Hvor er den hvite puten med sølv sikksakk-mønster kjøpt? Den i sofaen :-)

Så utrolig fin leiligheten din var inni!!

Sara: hei! :-) den er gullfarget i virkeligheten, men den er fra Missoni og er kjøpt på Milla Boutique

Kamilla Haaland: takk, så hyggelig at du syns det <3

Så utrolig fin leilighet, elsker stilen din 😘 hvor har du kjøpt de lysholderne i marmor på terrassen? 😊

Siri: tusen takk :-) jeg husker faktisk ikke hvor jeg kjøpte dem, er så lenge siden. Men merket er Bloomingville :-) klem

Hva gjør du med det tv-bordet du en gang hadde? I eik med sånne hvite prikker-ish.

Lykke til :)

Kan du lage et sånt "på min telefon"-innlegg? :)

Så fint du har det!! Lurte på hvor spisestolene dine er fra, og gyngestolen? :-)

Jeg leter etter leilighet sentralt i Tønsberg!! Kommer på visning 1.september :)

Herregud så fint! Og du kommer garantert til å få solgt den veldig snart, tenker den blir solgt for langt over prisantydning! 1,790 er nesten ingenting i dagens boligmarked, Tønsberg er jo også ganske populært, så du får nok over 2 for den :) Er nok mange som prøver seg!

Jenny: kult! Velkommen skal du være :-)

Kjempesmukk leilighet!

Masse lykke til med salget:) kan du være så snill å legge ut linken på IKEA hyllene igjen. Får ikke linken til å virke:)

Kristin: her! :-) http://idawulff.blogg.no/1433252724_diy_hylle_i_gull.html

Ej trenge leilihet!! Skal gå på høgskulen i Vestfold/Buskerud og kommer på visning!! Den der må du selge til mej vær så snill! :D Har ingen plass å bo! Å den der e perfekt!! :D ;))

herregud for en fin leilighet, og for en fin stil du har! Jeg skal bruke disse bildene til masse inspirasjon fremover! :) Ønsker deg all lykke til i salg og i Oslo fremover!

Sara: tusen takk, så hyggelig! :-)

Malin: velkommen på visning! :-)

Ååå, hvis du skal selge sofabordet ditt send meg gjerne en mail. Har siklet på et slikt bord i EVIGHETER men er way for dyrt for en sykepleier.. :p

Caroline: Hei! :-) Vurderer å selge det, men må først se hvordan det passer i den nye leiligheten!

Yo! Det der tv-bordet du hadde, keen på å kvitte deg med det siden du er motstander av tv som møbel? 😂😄

J.: haha, absolutt :-) Har sagt til megler at den som kjøper leiligheten kan kjøpe det, men hvis det ikke skjer kan du gjerne kjøpe det.

Det er denne TV-benken: http://www.room21.no/no/artiklar/ray-mediabenk-150-eik.html

Treverket hvor TV'en har stått er litt lysere pga solskinn, og den ene døren har fått seg et merke som jeg evt kan sende deg bilde av. Lagrer mailen din!

Kult! Det er virkelig fint :-D

Wow, for en nydelig leilighet du har! Heldige de som overtar den :)

Hei Ida.

Flott leilighet!

Hvor er det smale sminkebordet du har på soverommet fra? Har sette etter et slikt i evighet, men alle jeg finner er for brede. Håper på svar.

Lena: Hei :-) Legger en link til det her: http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10203610/

så sprøtt! jeg pleide å lese bloggen din ofte når jeg bodde i Tønsberg. visste du bodde i sentrum, men du var jo så å si naboen min! jeg bodde rett over veien for deg. så morsomt å tenke på i ettertid :-)

Sandra: så morsomt, hehe! :-)

Hei!

Jeg lurte på hvor du hadde kjøpt plexi tingen som er på stuebordet.

Cristina: det er fra Bolia :-)

Lene: Tusen takk! :-) Er fra Eames.

J.: tror hun som kjøper leiligheten skal ha det :-)

Hvor er bordet fra?

Trine: Bolia :-)

Skriv en ny kommentar