LITT LÅPSLEY PÅ SENGEKANTEN


Fant en ny sang av Låpsley i dag, og jeg elsker denne like mye som de andre, så måtte bare dele ♥ Er hun kjent, forresten? Jeg fant henne bare helt random på Spotify, og ble helt fanget.

Flere har uttrykt sin misnøye over bloggen om dagen, og jeg kan ikke gjøre annet enn å legge meg flat. Jeg vet at det er litt kjedelig for tiden! Men jeg bor i pappkasser i en ellers tom leilighet, selger en annen leilighet, har akkurat begynt på skolen igjen og har så mye å sette meg inn i. Men jeg tenker på dere hele tiden, og lover å komme sterkere tilbake! :-) 

Nyt sangen og sov godt ♥

15

Flott sang!

Det er lov å ikke alltid være på topp. Du har lov til å prioritere andre ting i livet også! ha ha :)

Ha en superfin kveld! :)

Åh, eg fann Hurt Me i går eg også, elsker den! Har aldri høyrt om Låpsley før, dukka berre opp i 'For You'-delen av Apple Music :)

Hun spilte på Øya, kul konsert :D

Hej, Ida! Jeg tænkte på, om du bruger eyelash extensions? Du har altid så fine vipper!

Klem

For en fin sang! Må anbefale falling short av samme artist!! Det er bare å nyte!

Margrethe: åh ja, den er også fin <3 har du hørt Station? Den er favoritten min!

Trine: ja, det gjør jeg!! :-)

Rakel: åå, søren at jeg ikke fikk med meg det! :O

Alice Hamran: takk det samme <3

Ååå, fin sang!! Og gratulerer med solgt leilighet! :)

Alle sangene du tipser om blir favoritter hos meg :) Kan du kanskje lage et innlegg med dine topp ti sanger, ti skjulte sangskatter eller noe lignende? :) Hører kun på gammel musikk for tiden, så hadde vært fint med litt nytt. Gratulerer så mye med salg av leiligheten forresten! Den så veldig fin ut. Klem

Stine: det kan jeg kanskje gjøre! Hyggelig at du liker musikken jeg tipser om. Og tusen takk! :-) klem

Martine Grorud: tusen takk! :*

Aah, endelig noen andre som også liker Låpsley!! Helt fantastisk musikk :D Lurer på om jeg kom over dem via Soundcloud for en stund siden, og trooor jeg har hørt Station på P3 tidligere i år. Håper det blir spilt mer av det så flere kan høre hvor bra det er :)

Gratulerer med salg av leiligheten! Kanskje du kan lage et paraply innlegg om flytting når du har kommet deg litt på plass i den nye leiligheten og fått ladet opp? :)

Ingvild: Hei! :-) Ja, virkelig fantastisk! Tusen takk for det. Og kanskje, det var ikke en dum idé, hehe. Definitivt mange paraplyer.. :-) Klem

Skriv en ny kommentar