SOLGT

Det eneste som er mer nervepirrende enn å være med i en budrunde med et mål om å kjøpe leilighet, er å være med i en budrunde hvor man er den som skal selge leilighet. Herregud, så grusomt! 

I dag har jeg altså hatt budrunde på min elskede, lille leilighet i Tønsberg. Dagen startet med stillhet, og jeg ble så lei meg at jeg pakket meg inn i dyna og prøvde å glemme hele driten med noen episoder av Suits. Haha! Men så begynte telefonen å plinge, og det holdt på i timesvis. Det gikk virkelig over all forventning, jeg er sååå fornøyd og lykkelig akkurat nå! Selv om det er leit å ikke skulle bo der mer, og selv om sengegavlen røk med i budrunden (har noen tips til en ny jeg kan kjøpe?), så er jeg glad for at det gikk som det gikk. 

Her hjemme vil de feire med champagne. Jeg er sliten og vil feire med taco og joggebukse. Så det blir vel taco og champagne, I guess? Litt av en kombo. Jeg har i hvert fall vært og handlet inn til taco allerede, så ingen har mulighet til å lage noe indrefilet og rødvinssaus. Ingen tvil om at jeg er sliten i hodet etter alle disse voksen-bekymringene. Nå er det heldigvis over! Og det nesten aller beste, er at jeg nå kan ta med meg møblene mine til Oslo ♥Ida: ser jeg glad ut? 
Mamma: ja, altså.. Det ser kanskje ikke helt ekte ut. 

Men det er ekte, altså. 

25

Stilig kjole:) Å gratulerer med salg av leiligheten:) Ha en fin kveld videre:)

Haha, knallkommentar på slutten! :P Gratulerer :)

Hei, først og fremst vil jeg bare si at du har den beste bloggen jeg noen gang har kommet bort i. Du både er og skriver så inspirerende.

Jeg lurte på (trygler) om du kunne være så snill å skrive et innlegg om hvordan du studerer, generelle tips (om hvordan du studerer), dine erfaringer osv. når det gjelder studiene. For det virker som du er en veldig flink student, og det hadde hjulpet enormt om du kunne fått tl dette. Jeg forstår at du har veldig travle dager, men en dag du har litt ekstra tid ville det betydd så mye!

Hvor er kjolen fra? :) Veldig fin!!

Haha!! Fikk meg en god latter på slutten der :) Du er artig! :D Å gratulerer med solgt leilighet :)

Så tynn du har blitt, Ida. Håper du har det bra :)

Hvor er kjolen fra Ida?? Må ha svar kjapt! Hehe

Cec: den er fra Ganni! :-))

Mona: tusen takk!! :-)) <3

Anonym: den er fra Ganni! :-)

Desperat: hei! Tusen takk, så hyggelig at du syns det! Jeg har skrevet et innlegg med studietips tidligere, kan du finne noe hjelp i det kanskje? Link her: http://idawulff.blogg.no/1421755020_slik_fr_du_a.html

Lykke til med studier <3

LisaLDN: takk, jeg er så glad!! <3

JuliaSofie: tusen takk for det, og fin kveld til deg også :-)

Gratulerer så mye med salg, Ida! :D Tipper det er én stor byrde av skuldrene, og jeg tror ikke champagne og taco er helt feil heller ;-) haha

Gratulerer med salg av leiligheten din :D

Gratulerer så mye!! Herlig når det går over all forventning;) jeg har et spørsmål om noe helt annet...mener du reklamerte med noen gummistøvler/ støvler for en god stund siden med rød glidelås på baksiden. Stemmer det? Hvor kan jeg få kjøpt de i såfall

Aline: hei! :-) takk for det! Det var nok ikke meg, dessverre!

Prima vitae: takk for det <3

Therese: ja, det er det virkelig!! Tusen takk <3

Hei! Lurer på hvor gyngestolen du har hatt i stuen din er i fra? :-)

Stine: den er fra Eames :-)

Gratulerer med salg! :) når skal vi få se leiligheten din i Oslo? :D er så spent!

trude: takk for det!! :-) Så fort jeg har kommet meg på plass!

Taco og champagne hørtes deilig ut. Gratulerer med salget! :)

Kamilla Haaland: tusen takk for det! :-)

Skriv en ny kommentar